- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.301
Muhabbeti kapatsak mi ya:) aklima sokmayin herif hem topal hem fizige gitti evde yok:) gunaha sokmayin beni:)
Ay hala gülüyorummşimdi ne yalan söyleyeyim bende öle rüyalar görmedim değil 3 ay bitincede doktora sordum şeyyapabilirmiyiz diye tabii dedi sorun yok aynen devam baktım benimkinde ses seda yok hazır değilimm diyo hazır değilmiş ben iptal bekledim bi süre hazır olmasını ama bir gün canıma tak etti dedim senide yakarım bu evide yat aşşaa öylece uzanıverdi...
Yat assaaaa iyimis:) vallaha bosuna demiyom maskara olduk diye:) ay ben doktora sormadim da adam cok guler simdi sorarsam oha hala sevismiyomusunuz diye:) ay resmen rezil olurum:) bozucam noyeti olmuyo boyle!
senin de erkek canim24-10-1989 son adet: 31-12-2016 hadi bir el atıver kuzu
Ay hala gülüyorummşimdi ne yalan söyleyeyim bende öle rüyalar görmedim değil 3 ay bitincede doktora sordum şeyyapabilirmiyiz diye tabii dedi sorun yok aynen devam baktım benimkinde ses seda yok hazır değilimm diyo hazır değilmiş ben iptal bekledim bi süre hazır olmasını ama bir gün canıma tak etti dedim senide yakarım bu evide yat aşşaa öylece uzanıverdi...
B Biravucmutluluk sen ne durumdasin kuzum yasak devam ediyormu sizde yoksa freemisiniz:)
Bu gece topik erken yatıcak galiba
O değil de bir arkadaşın kocası da girip okuyordu yazışmalarımızı.
geldim
lovedido ve cinsiyeti diger ögrenen arkadaslar. Giremedim 2 gundur simdi okuyorum. Hayirli olsun hepinize :)) Allah kucagimiza da almayi nasip etsin saglikli sihhatli hepberaber insallah :)))
Karım kiminle ne yazışıyor diye meraklı koca sahte profil yapıp giriyormuş. Kadıncağız şikayetçiydi bu durumdan da en son ne oldu bilmiyorum.Ciddi misin ya nasıl yani
Kanka coştu buralar sende bir el atgeldim
Ne dedik be sanki bebeleri leylekler getirdiCiddi misin ya nasıl yani
Karım kiminle ne yazışıyor diye meraklı koca sahte profil yapıp giriyormuş. Kadıncağız şikayetçiydi bu durumdan da en son ne oldu bilmiyorum.
Halaa giriyorsa rezil olduk
Azra koyabilirsn çok güzel bir isim :) bn eylül koyucam yanında k.validenin adida olucak ama boşver onu biz eylül diyicez :)
Ne dedik be sanki bebeleri leylekler getirdizaten herkes okuyor biz masumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?