- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.801
Bnde diyordum galiba bu göbek çıkması ve göğüs ucu kararması doğru ama hc biri doğru değilmişEe benimde sivri goren erke diyo ama dr buyuk ihtimal kiz.dedi esim diyor yanlarin hic almadi one gidiyor diyo bakalim ayrintili da anlicaz artik :)
benimkinin son durumu bu
kiz benimki kesin nazli cikti
Val benim fuze gibi one dogru gidiyo:) erkek diyollaYaw kızlar karnı sivri olanın erkek derler . Benm karnim çok sivri bununda mi aslı yokmuş yani
Kemik suyu kaynatıp içen ya da kullanan var mı bi zararı var mıdır ??? Grip gibi oldum da sürekli burun akıntısı hapşurma geçmiyo da
Ee benimde sivri goren erke diyo ama dr buyuk ihtimal kiz.dedi esim diyor yanlarin hic almadi one gidiyor diyo bakalim ayrintili da anlicaz artik :)
Leblebi yutmus solucan gibi:) o ne ayol:) ben pijamalara bile giremiyorum bohuuuu
Val benim fuze gibi one dogru gidiyo:) erkek diyolla
Ben ictim kuzum hemde kac kase hatirlamiyorum allahim nasi guzel geldi:)
Sivri gobeklerden kiz cikabiliyomuymjs:) hala umudum var yani:)
ne biliyim bu hastanede kendi doktorumda alıyorum randevu baska doktor cıkıyor surpriz yumurta gibiNe alakasi var be tabi bakar
Evet Canim haziran basi 19 bitmis 20 den gün almis oluyorum. O zaman oluyor degilmi?
Tabi canim rahat seyler giy bebisi sıkma :)belim kalınlasmıs ama bacaklardan giriyo gobekden de kapanıyor ama sıkıyor rahat etmek istiyorum:))
ayy sormaa yaa benim esim hala umutluuuu erkek diye ama bakalim :)Bnde diyordum galiba bu göbek çıkması ve göğüs ucu kararması doğru ama hc biri doğru değilmişkoca karı uydurması
Kiz bikdigin sivri benim bi gun duzgun foto cekileyim de atayimLeblebi yutmus solucan gibi:) o ne ayol:) ben pijamalara bile giremiyorum bohuuuu
Val benim fuze gibi one dogru gidiyo:) erkek diyolla
Ben ictim kuzum hemde kac kase hatirlamiyorum allahim nasi guzel geldi:)
Sivri gobeklerden kiz cikabiliyomuymjs:) hala umudum var yani:)
canım sen 182 den randevu alıp gitmiyor musun. ben hep aynı doktora gdiyorumA Arya Stark etlikte gittigin doktorun odası degisiyormu seninde ben normalde gebe 4 deyim doktorum orda ama bazen baska oda da oluyor senin basına geldimi hic odaları degistiginde baska doktor olmuyor icerde dimi karısık bir hastane orası:)
canım sen 182 den randevu alıp gitmiyor musun. ben hep aynı doktora gdiyorumA Arya Stark etlikte gittigin doktorun odası degisiyormu seninde ben normalde gebe 4 deyim doktorum orda ama bazen baska oda da oluyor senin basına geldimi hic odaları degistiginde baska doktor olmuyor icerde dimi karısık bir hastane orası:)
yok cnm ben netten alıyorum randevuyu ama doktorumun oldugu oda degisiyor bazen senin hep aynı oda damı oluyorcanım sen 182 den randevu alıp gitmiyor musun. ben hep aynı doktora gdiyorum
yok canım bazen 2 nolu odada bazen 5 te oluyo.yok cnm ben netten alıyorum randevuyu ama doktorumun oldugu oda degisiyor bazen senin hep aynı oda damı oluyor
Aramızda bir gün var sanırım seninle benim doktorum 22 hazirana randevu verdi ayrıntılı için 22.haftanın içinde olacagım bende ozamanEvet Canim haziran basi 19 bitmis 20 den gün almis oluyorum. O zaman oluyor degilmi?
heh tamam ozaman:) carsamba doktora gidicem de farklı oda da baska doktor cıkmasın icinden dedim:)yok canım bazen 2 nolu odada bazen 5 te oluyo.
Aynen canım olur tabi doktorun daha iyi bilir genel olark bu şekilde yapılıyor diye söyledim. Hayırlısıyla inşallah
Aramızda bir gün var sanırım seninle benim doktorum 22 hazirana randevu verdi ayrıntılı için 22.haftanın içinde olacagım bende ozaman
ne biliyim bu hastanede kendi doktorumda alıyorum randevu baska doktor cıkıyor surpriz yumurta gibibenim doktor iyi baya digerlerini pek sevemedim
Bnm eşim umutluyu geç yani inanmıyor ki kız olduguna bnm hislerm doğru çıkacak diyor manyak :) oğlum oğlum diye geziniyor ayrıntılı da kızı görünce vazgeçer :)Tabi canim rahat seyler giy bebisi sıkma :)
ayy sormaa yaa benim esim hala umutluuuu erkek diye ama bakalim :)
Kiz bikdigin sivri benim bi gun duzgun foto cekileyim de atayim
benim doktora nazım geciyo kızAaha yine ayni doktora düşmedeçıldirmasin
Canım listeyi @emily07 yaptı bende pc yok telefondan denedim de olmadı arkadaş görürse o yapar insD dilarazeynel ben yokum ilk listede(bebeğim kız. İkinci bebek.adı ece olacak inş. Eklersen sevinirim.
Hangi üniversite ye gidiyorsun canımBen bu yüzden üni.ye gittim ama doktor şimdiden ara randevu al detaylı için dedi. Kendisi yönlendirmiyormuş ama muayene olmasan hiç randevu açılmıyormuş. Ama hep dolu. Daha önce muayene olmuş olmak da işe yaramıyor yanibu gece son kez randevu için şansımı deneyip aricam inşaAllah alırım.
Seninki daha fenaymis :)) benimki senin cinsiyetin ne yawrummm diye seviyor artik sapsik :)Bnm eşim umutluyu geç yani inanmıyor ki kız olduguna bnm hislerm doğru çıkacak diyor manyak :) oğlum oğlum diye geziniyor ayrıntılı da kızı görünce vazgeçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?