- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #17.201
herkes vitamin kullaniyomu ben daha kullanmiyorum doktor 16. haftadan sonra dedi gecen gittigimde kendi doktorum yoktu unuttum sormayi yarin sorucam
YaaaIs ciki gidip baktim temizleme sutu kalmamis bi tane tonik kalmis onu kaptim hemen
Benimki 12.haftada baslatti vitamini ve demir ilacini.herkes vitamin kullaniyomu ben daha kullanmiyorum doktor 16. haftadan sonra dedi gecen gittigimde kendi doktorum yoktu unuttum sormayi yarin sorucam
Ben 4 Haftadan beri kullaniyorum canim 3. ayin bitiminde kullanmaya basladim cunku artik depolar bosaldigindan bitkin bi vaziyetteydim dr kullan dediherkes vitamin kullaniyomu ben daha kullanmiyorum doktor 16. haftadan sonra dedi gecen gittigimde kendi doktorum yoktu unuttum sormayi yarin sorucam
Cardialgia Ojede makyajda zararlı deilmis dr.uma sordum ben makyajsiz ve oje siz duramayan biri olarak :))
Hamileligim boyunca hiç kahve icmedim daha çay icmeseydim icerdim de veya canım istese içerim :)))
dr .um kahve, çay ,kola, paket meyve suları vs. yasak demişti ...
Buyumeden kaynakliymis canim baktimGerilme hep var da, sancı yerine sağ kasığımda batma oluyo arada
Pek iyi geldi bu hindistan cevizi yagi dimiben makyajımı yaglarla temizliyorum cildim karma oldugu halde sivilce yapmıyor susam yagı hındistan cevizi falan onlar guzel yapıyor
iyi valla heryerime suruyomPek iyi geldi bu hindistan cevizi yagi dimi
Unutma bu iyiligimi
Tamam yazicam canim. Ben hep bu sayfadayim yazilarinizi okuyorum. Senin son cinsiyet durumu ne kuzum?Canm yarn muhakkak yaz ne olduğunu :) çok sağol bn seni bulamıyorum hiç sen nerelere takiliyorsun bakalm ?
Seninle aramizda tam 1 hafta var canim. Aslinda benim randevum haftaya carsamba idi o zaman 16 haftalik olucam inşallah.Doktora telefon actim demin agrin oldugu icin verdim haftaya kadar kullan dedi. Dusuk tehdidim yokmus canlarim sagolun.
Sagol canim :) Sana da tahminde bulunur doktorun. Benimki pipi surasi testisler surasi dedigi halde haftaya bir daha bakalim dedi :)
Ooo süper zaman yaaa
Valla arada iciyorum cay bardagi fanta veya kutu meyve suyu.
Sen hic icmiyormusun?
Cezayire gitti geldi bu kız
Aklım sizdeydi ama pek giremedim
En azından herkez iyi çok şükür
Bende girerim artık
Ee hangi dönemdeyiz şimdi ben koptum baya
3 lü test yaptıran varmı
Ayrıntılı ultrason randevusu aldınızmı
Taktin sakat falan, ne alaka bacakla konusturma beni
Cilve yap.gönlünü yapta cabuk iyileşin seninde rüyalarin gercek olsun
Bizde artk yeter diyoruk :)) büyüdü yani yukarıda cikmistir artk :)
O değilde bu 40 kin çıkana kadrda ilişki yokmuş o niye ? Kimi günah ondan diyor kimide kanaman faln oluyo sağlık açısından iyi olmuyormuş diyo o konuda br bilginiz varmı??
makyaj da yapıyorum valla hem soyle dusun makyajlı ojeli goruyor doktorlar kadınları zararlı olsa yapmayın diye uyarırdı normal boyanın bile aslında kanıtlanmıs zararı yok ama iste bir kere adı cıkmıs
benim karnımın sisi indi onu dusunuyom neden acaba diye
Ben biberon emzik sterilizasyon makinasi muslin aldim bi tek daha:)Hiç alışveriş yapan varmı içinizde neler aldınız?
Ben su an bu kadar varim:)hepimizin gobegi bu kdr olsa son haftada bakınız ne kdr tatlis catlamada olmaz
Hahhaa bn onu diyeli 2 ay oldu heralde. Sn görmedin mi beni :) belkide en büyük benmdir şuanda :))
Kızlar galiba bebişi hıçkırık tuttu uzanıyordum birden hissettim açtım göbeğime baktım ve bariz bi şekilde gördüm elimi koyuncada hissettim hıçkırıktı. Bu mümkün mü ya çok şaşkınım
Ya benim 2-3 gündür karnım yürürken bile çok gelio bana. Sanki daha bi dolu daha bi değişik gibi. Ki ben henüz hiç kilo da almadım. Bebiş de rahim de büyüdüğü için sanırsam. Böyle bi baskı var ya inanılmaz
doluluk hissi bende aksamları oluyor bacagımı kaldırırken icerde su dolu balon varmısda patlıycakmıs gibi oluyor sanki
kisisel temizliginizi nasıl yapıyonuzzz agdaylamı jiletlemikarın buyudukce agda yapmak zor olur gibi geliyor ya
Valla benimki aynı canım. Yalnız top gibi yukarı doğru gitmeye başladı. Çocuk mideme mi yerleşti nedir
Beni kimse merak etmemisOglum geliyomus sanirim kizlar. Pipi resmimizde var :)
Eki Görüntüle 1993276
Doktor haftaya bir daha bakalim o zaman kesin deriz dedi. Ama alttaki testisler ustteki pipi diye de gosterdi. Hala tam erkek diyemiyorum oyle dedigi icin. Erkek di mi ya :))
Kizlar bir kac gündür kasiklarimda agri vardi doktora soyledim o zaman sana progestan verelim kullan dedi. Kanama falan yok ben de neden demedim. 100 luk vermis sabah aksam bir de. Dusuk tehdidi olsa soylerdi degil mi?
onun ki saklanmıs aralara belliki simdi ortaya cıktıbu arada B Biravucmutluluk annem o gobegi hangi ara yaptin? Bi gece de sisirmissin sanki:) masallah
Kizzzzz yeni gordum yaaaa Masallah cok guzel cikmissss bee :)Ataym dur ilk resim bugünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?