2017 EKİM Anne adayları

herkes vitamin kullaniyomu ben daha kullanmiyorum doktor 16. haftadan sonra dedi gecen gittigimde kendi doktorum yoktu unuttum sormayi yarin sorucam
Ben 4 Haftadan beri kullaniyorum canim 3. ayin bitiminde kullanmaya basladim cunku artik depolar bosaldigindan bitkin bi vaziyetteydim dr kullan dedi

Ooo süper zaman yaaa

Valla arada iciyorum cay bardagi fanta veya kutu meyve suyu.

Sen hic icmiyormusun?

ay bi bana baslatmamis vitamin he gerci pek belirti yok eksiklige dair ama ne bilim

Seninle aramizda tam 1 hafta var canim. Aslinda benim randevum haftaya carsamba idi o zaman 16 haftalik olucam inşallah.

Ama bazen kendini hissettiren vajinamın sol tarafinda sızı oluyo bicak saplanmasi gibi idrar yolu enf gibi. Gecen hafta devletin aciline gittim idrar testi yapti enf cikmadi. O yuzden yarin kendi dr.uma gideyim diyorum nasilsa 10 gun muayene hakki var dr.umun istedigi tarih olan 16.haftada giderim yine kontrol muayenesi süresi icinde diyorum.

Son düzenleme:
Kizlar istanbulda ayrintili icin onereceginiz perinatolog var mi arastiriyorum bayadir da krar veremedim ya

Canlar ben geldim:)
Cok fazla siparis vardi 11 gibi basina gextim bu saat oldu anca kalkiyorum heryanim catlamis agrimajtan ama yapacak bisi yok para lazim:)

Siradab cevapliyprum simdi:)

Kuzu ikili temiz cikinca doktorum uclu dortluye gerek duymadi detayli yapicaz bi tek iste cuma gunu kontrolum var sanirim gitrigimde detayli icin randevuya yonlendirecek ama muhtemelen bu ay sonu gidicem ben... sen naptin? Ne aradin cezayirlerde gebe gebe:)

Taktin sakat falan, ne alaka bacakla konusturma beni

Cilve yap.gönlünü yapta cabuk iyileşin seninde rüyalarin gercek olsun

Kiz cilveye gerek yok:) adam kuduruyo zaten temas etmek icin:)

Kuzu o 40 i cikana kadar muhabbettinin gunahini sagligini bilmrm de serbest olsa da 40 gunluk olana kadar bebekler damizlik inek gibi anneye yapistigi icin kocayla oynasmaya pek firsat kaldigini sanmiyrpum bi de genelde evde birileri olur kaynana anne felan:) lohusa kadin yalniz birakilmaz ayagina:) zor o is yani:₺

Benim de kuculdu kuzu karnim:) gazi sondu resmen:)
Hiç alışveriş yapan varmı içinizde neler aldınız?
Ben biberon emzik sterilizasyon makinasi muslin aldim bi tek daha:)

hepimizin gobegi bu kdr olsa son haftada bakınız ne kdr tatlis catlamada olmaz

Ben su an bu kadar varim:)

İnanmiyosaniz resim de eklerim bicil bicil:)

Hahhaa bn onu diyeli 2 ay oldu heralde. Sn görmedin mi beni :) belkide en büyük benmdir şuanda :))

Canim hickiriklari duyuluyomus bebegin ama 27 den once duyulmasi mumkun degilmis arastirdim ben onu:) 4-5 dk surermis ve surekli olurmus seninki ne kaaa surdu hatirliyomusun?

Bi de gobegimizin atmasini bazen bebek hareketi sanabiliyoruz onunla karistiriyo olabilir misin acaba?

Aynen kuzum. Egilip kalkarken aciyo, dun bagdas kurmaya kalktim kasiklarimin orda tisorttum katlandi kalin kaldi rahatsiz etti tisortu cekeledim cekeledim bi baktim la tisort degilmis ya:)

doluluk hissi bende aksamları oluyor bacagımı kaldırırken icerde su dolu balon varmısda patlıycakmıs gibi oluyor sanki

Dun dedim ya:) hepimizde oluyo o iste:) ve bu his artarak devam edecekmis!

kisisel temizliginizi nasıl yapıyonuzzz agdaylamı jiletlemi karın buyudukce agda yapmak zor olur gibi geliyor ya

Evlendigimden beri bebe oudrasi surerek epilator aletiyle aliyorum cok ta rahat oluyo. Simdilik almaya devam edebiliyorum ilerde nabarim bilemmem

Valla benimki aynı canım. Yalnız top gibi yukarı doğru gitmeye başladı. Çocuk mideme mi yerleşti nedir

Heheheheh yedin mi cocuuuuu aksam cayin yanina tatli niyetine ayol:)

Beni kimse merak etmemis Oglum geliyomus sanirim kizlar. Pipi resmimizde var :)
Eki Görüntüle 1993276

Masallah:) benim doktor da penis diye gosterdi ama ben de detayli da degisirse diye dusunuyorum hala:)

Doktor haftaya bir daha bakalim o zaman kesin deriz dedi. Ama alttaki testisler ustteki pipi diye de gosterdi. Hala tam erkek diyemiyorum oyle dedigi icin. Erkek di mi ya :))

Detaylidan once net dusunmemek lzimmis:)

Kizlar bir kac gündür kasiklarimda agri vardi doktora soyledim o zaman sana progestan verelim kullan dedi. Kanama falan yok ben de neden demedim. 100 luk vermis sabah aksam bir de. Dusuk tehdidi olsa soylerdi degil mi?

Kuzum zarari yok o ilacin merak etme icsen de bisey olmaz dusuk tehdidi olsa bu saatten sonra anlarsin zaten hic takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…