2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çekirge doruğa gidebilirsen tavsiye edebiliceğim bir benim doktorum var birde bir doktor daha var ama kilo takıntılı azcık : devlette de reşat şaya var şevkette herkes çok beğeniyor ama randevu bulmak çok zor. 12 hafta 2 li test için devletten al randevuyu. En az 4 hafta sonraya veriyor mhrs. Her gün bak mhrs ye reşat şayayı görünce alırsın. 2 hafta sonra falan. Devlettekilerden pek ilgi beklememk lazım ama. İnsanları çıldırtıyor bu kadınlar. Doktorlarda haklı. Hatta en erken saat randevuyu al derim.

Düşük tehlikesi için veriyorum dedi doktor ignemi oldum geldim, ilacımı da sabah aksam alacakmışım. Bi sıkıntı yoktur di mi? Birde 5 haftalık mis daha
Hayır hayır sıkıntı olmaz. O ilk haftalarda küçük çıkar sonda haftasını yakalar. İğneyi proluton depot mu oluyorsun?

Düşük tehlikesi için veriyorum dedi doktor ignemi oldum geldim, ilacımı da sabah aksam alacakmışım. Bi sıkıntı yoktur di mi? Birde 5 haftalık mis daha
Canim ben profilaktik 5 haftadir proluton ve crinone kullaniyorum progesteron takviyesi. Fazlasinin bebege zarari yokmus. Sadece extra progesteron biraz gerginlik yapiyormus. Ama bende yapmadı mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…