2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 1 kızım var 21 aylık (premature) daha önce 3 bebek kaybım var
kızımdan sonra bu ilk ve son bebek denemem ikinci cocugu
şimdilik sıkıntısız gibi gidiyor
salı randevumuz var bakalım sizler keserleri gördünüz kalp atışlarıniye bazilariniz duydu darısı basimiza

hosgeldin aramiza Ozaman hayirli olsun

ii bilgilendirmiş ben muzu çok severim meden yasak kabız yapıyomuş bazı kişileri ondan mı acaba

Hayırlı olsun canım guzel haberlerle gelırsın umarım

bn tatlıya bayılırım yapmayada yemeye de ama şu bi kaç haftadır tatlıların adı bile kötü geliyo bi lokma ağzıma atsam midem bulanıyo normalde bulantım yok bide su çok severim 3lt içiyorumdur suyu abartınca bulanıyo şimdilik

Kızlar keseyi gördük fakat progestronum 6.1 mis iğne verdi ve hap kullanacakmışım. Moralim bozuldu
progesterona neden baktı doktor lekelenmen mi var bnm keseyi gçrdük ama progesteron fln bakmadı toxoplazma rubella idrar tahlili fln baktı bide tsh

bende oyleyim cok tatli severim yapmasamda buldugum firsatta yerim yani
halada cikolata yiyorum baska turlu tatli bulamasamda

suyla aram cok cok iyi olmustur herzaman 3lt rahat bende icerim halada iciyorum ins boyle devam ederde tiksinmem

Ay alemsin. Baya bi güldüm

progesterona neden baktı doktor lekelenmen mi var bnm keseyi gçrdük ama progesteron fln bakmadı toxoplazma rubella idrar tahlili fln baktı bide tsh

Yaptırdın mi bu testleri canım benden de istedi bu hafta yaptırıcagim Pazartesi falan en yakın zaman da getir dedi
Özel hastanede 500₺ Fiyat çıktığı icin bi eğitim araştırma devlet hastanesin de yaptırayım diyorum yaparlarsa bakalım . 5 sene geçti üstünden bu tarz fiyatlar ödememiştim . Bu çocuk doğmadan masrafa sokuyor :)

500 mu ne testi bunlar?

Kızlar ben hep kız çocuğum olsun istedim hamile kalıncada hep kız gibi hissettim Dr. Erkek deyince şok oldum .. Erkek bebek de nerden çıktı şimdi dedim. Hiç aklımda yoktu hiç kalbimde yoktu.. Sevebilirmiyim ki bile dedim kendimce. Soranlara uyanarak erkek dedim . sevimsiz olur soğuk olur yaramaz olur dediler. Şimdi Allah a binlerce şükrediyorum . o pipili küçük yaratığı çooook seviyorum . yani kızlar evet kadın olarak kız çocuğuna zaafımız var ama anne olarak iki cinste aynı sevgisi paha biçilemez. Eğer udg de pipi çıkarsa bilinki hayatta en çok seveceğiniz erkek o olacak

Eveeettttt o göz öyle bi dönecek kiiiiiii ben 8 aylıkken sabaha kadar 2 kere yataktan kalkardım. Ama toplam 7 kilo almıştım :)

Ayy çok güzel canm inslh bnde duyarım ya çok şükür yaaa adına çok sevindim :)))) bnm idrarimda hafif yanma var bnde erken gidecegm pazartesi yda salı günü gidebilirim..

ben de 200 verdim ama devlete gidince ben daha çok hasta oluyorum bide özel sektördeyim izin almam sıkıntı oluyo yarım günde halledip gitsem şirket çok uzakta yollarda rezil oluyorum cmtleri özele gitmek tek çarem şuanda bak birazdan atıyım test sonuçlarımı nelere baktıklarını görürsünüz :)

Cnm.. bnm zatennormalde sata göre 27 aralık ama 33 34 günde bir adet olduğum için yumurtlama da gec oldu bu yüzden gec döllenme. Yavaş yavaş kapadı arayı kuzum sağlıklı olsunda
bnmde sat 31 aralık ama 20. gün yumurtladm bnm de döngüm 32 gün bnmkide geriden gelirse şaşırmıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…