2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

şevket bana çok uzak nilüferde oturuyorum ben ama aklımda bulunsun hiç bulamazsam öyle yaparım canım saol

Kızlar keseyi gördük fakat progestronum 6.1 mis iğne verdi ve hap kullanacakmışım. Moralim bozuldu
Canım bozma moralini içini ferah tut Allahın izniyle tutunacak bebiş. Kalp atışlarını duymak için ne zaman çağırdı doktorun. Bende bugün 6hafta 1 gün oldu biraz daha beklemek istiyorum kalp atışları icin

5 haftalık görüNüyor dedi 2 hafta sonraya randevu verdi o zaman duycaz inşallah

Bu arada Dr um bazi bilgiler verdi sizinle paylasayim;
Yemek 5 öğün
Sabah sekerli gidalar, kaymak vs yasak. Her sabah yumurta, peynir zeytin salatalik domates ve cavdar/kepek ekmegi.
Ara ogunlerde 5+6 tane badem, ceviz, findik yaninda 1 meyva olabilir (meyva muz yasak harici mevsim meyvalari)
Meyva suyu yasak, seker yuklemesi dedi.
1 ogunde mutlaka zeytinyagli( kabizlik icin, ikinmak bebegi zorluyormus)
1 ogunde mutlaka et veya balik
Haftada 3-4 bakliyat (ozellikle mercimek, nohut, fasulye)
Karnabahar, brokoli, lahana koyu yeşil sebzeler surekli tüketilebilir
Sabah cay acik serbest
Gece yatmadan 1 bardak süt. Cok acikirsak icine yulaf turu seylerle alinabilir.
Tatli sutlu tatlilar var. Serbetli tatli yasak.
Suan bulantilarla hersey kolay geliyor ama birzaman gözümün döneceğini soyledi.
Hergun yarim saat yürümek iyiymis saglikli hormon uretmek için
Hergun 8-10 bardak su(saglikli plasenta icin)
Bir de sizi strese sokacak internet sitesi vs kesinlikle yasak
Kendi hamileliginizi kesinlikle kimseyle kiyaslamayin ve kimseyi ornek almayin, Dr bilgisi disinda asla bir bilgiye itimat etmeyin dedi.

Ne güzel bir duyguymuş öyle 2 düşükten sonra ilk defa kalp atışı duydum nasıl ağladım anlatamam darısı hepinizin başına tüm bekleyenlerede hamile kalmayı nasio etsin Rabbim @loori bnm doğum değişti 5 ekime çekildi değiştirirsen sevinirim B Biravucmutluluk darısı sana canım özellikle bnm gbi düşük öykün var die... A anneveoglusu . Sakın tedirgin olma dua et bol bol. hamile olduğumu öğrendiğimden beri kahverengi akıntım devam ediyor.. Arada kırmızı. Bile oluyor.....
Kalp atım hızımız 149 zaten kız hissediyordum... Bakalım ne olacak sağlıklı hayırlı olsunda daha ne isterim

offf deme oyle seyler ya ben hic dikkat etmiyom
bide nerdeyse dediklerinizin hep tam tersini yapiyom
sabahlari ise giderken bi meyve suyu ve topkek aliyom yanima yolda yada iste yiyom
sonrasinda bi kahve ve oglen aksamda iste yine normal seyler ama etle hic aram yoktur mesela

tatlida severim her ne kadar okadar aram olmasada canim daha cok tuzlu istiyor buaralar bilmem neden :/ yinede yiyorum yani
bide ben hic muz yemeyen insandim hamileliktede tam tersi gozumun onunde duruyor canim cekiyor bi elma bi muz yiyorum

Muz neden yıyemıyoruz acaba.?

Muz neden yıyemıyoruz acaba.?

kabizlik yapar diyedir buyuk ihtimal ama bende tam tersi zaten sindirimimim masallahi vardi slkinti yasamazdim
hamilelikten beri daha cok tuvalete gidiyom ayiptir soylemesi
bende kilolu biriyim seviniyom bile yani belki kilo veririm ne guzel iste diye

Anladım canım ben sevmem zaten nadiren yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…