2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar 5+3 kalp atışı için çok erken değil mı? Bazı arkadaşlara doktorlar kalp atışına bakmak için bir ısı gönderiyoruz, bebek çok küçükse zarar verebilir demiş. Sitede pek çok yerde okudum bunu. Korkmaya başladım

Ahhh me sevindim senin adına. Allah kucağına almayı da nasip etsin :)

2 hafta sonra kontrolümüz var heralde hap yeterli olucak, eğer lekelenmen filan olursa ararsın beni dedi
Bence de yeterli olur hap düşün ben hayvan gibi kanamaya rağmen sadece hap kullanıyorum. Ha gerçi kesildi kanamam ama hala kullanmaya devam ediyorum oğlanda da kullanmıştım. Sen sıkıntı yapma. Peki hap böyle bi dönmesi halsizlik filan yapıyor mu ?

Ona bakmak rutin aslında. Hamile olan her kadına bakılması gerekiyor.
ben doktora giteden önce hcgye 2. kez baktırırken progesteronda baktırcaktm dışarıya gönderiyoruz geç gelir sonuç fln dediler gittiğim bi hastanede sonra vazgeçtm bu doktorda bakmadı ondan aklım kılçıklandı:)

iyi akşamlar kızlar

Elimden geldiğince forumu takip etmeye çalışıyorum ama çok fazla giremiyorum. Hamile olduğunu öğrenenler keseyi görenler kalp atışı duyan anneler hayırlı olsun inşallah sağsalim kucağınıza almak nasip olur. Kürtaj olan arkadaşlar için Allah sabır versin sizi çok iyi anlıyorum ama İnanın herşey yoluna giriyor yeter ki sabır gösterin bol bol dua edin.
Benim mide bulantıları artık tavan yaptı. Kokular midemi bulandırıyorsun. Çamaşır makinasını açamıyorum deterjan kokusu beni mahvediyor. Birde üstüne boynum tutuldu boğazıma kadar ağrım var
Boyun için hamilelerin sürebileceği bi ilaç merhem var mı kızlar birde kokusuz deterjan arıyorum önerebileceğiniz bir marka var mı

Bebe deterjanlarinin antialerjik versiyonlari olabilir. Onlar pek kokmuyor sanki.

Aaa aslında bakması lazım. Benim hcg den önce çıkmıştı sonuç. Aynı rubella toxoplasma gibi rutin bu da

Ben gecen ekim osmangazi hastanesinde dogum yaptim doktorum ozlem caylandi hastanedende dokktorumdanda cok memnun kaldım fiyat olarakta makul bir hastane ozeller arasında bence

slm kızlar. 2017/ekim ayı gebeliği çok bekledim ama olmadı

ilk kez ovulasyon testi aldım yarım saat kadar önce yaptım ne anlama geliyor yardımcı olabilir misiniz?

son adet tarihim 4 Şubat

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-02-17 at 21.14.42.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 57
slm kızlar. 2017/ekim ayı gebeliği çok bekledim ama olmadı

ilk kez ovulasyon testi aldım yarım saat kadar önce yaptım ne anlama geliyor yardımcı olabilir misiniz?

son adet tarihim 4 Şubat
Canım yumurtlamaya çok yakınsın 12 veya 24 saatte çatlar bugün yarın yarından sonraki günü değerlendirin .rabbim gönlünüze göre versin inş.

Canım 5+3de gozuktu mu senın kalp atısların? Benım kese 4+6da yeni gozuktu. Kalp atıslarını ise 7+4 de gördük biz. Garanti olsun göremezsek üzülürüz dedik oyuZden bu tarıhlerde baktırdık cok sukur hersey yolunda

Canım ogluma hamıleyken 5+3 te keseyi gormustum.

Canım yumurtlamaya çok yakınsın 12 veya 24 saatte çatlar bugün yarın yarından sonraki günü değerlendirin .rabbim gönlünüze göre versin inş.

ay ağzınızdan bal damlıyor, allah razı olsun, amin inşallah. ekim ayında 9.haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. geçen ay deneme yaptık olmadı, inşallah bu ay olur. allahım ne olur isteyen herkese nasip et bana da et
hamiş anneler dua etsin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…