2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İnsallah canım hakkında hayırlısı olsun. Saglıkla gelsın bebegın

Hanimlar hepinize iyi aksamlar. Benimde bugun kontrolum vardi. Zaten pazartesi siddetli sanciyla hastaneye kaldirilmistim. Ne yazikki bebegim dusuyor. P.tesiye kadar kendiliginden dusmesini beklicekmisiz eger dusmese p.tesi gunu kurtaj olucakmis. Sabahtan beri perisan oldum ama taktir Allah tan. Ben aranizdan ayriliyorum dilerim hepiniz saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklernizi. @loori lutfen beni kaldirirmisin canim listedim.
Dualarim hep sizinle.

Canım 4+3'te keseyi gördük vajinal ultrasonla. 5+3te de kalp atışı için çağırdı ama benim tüp bebek olduğu için farklı olabilir.

çok geçmiş olsun.. aynı şeyleri ben yaşadım sizi çok iyi anlıyorum allah yardımcınız olsun.. inşallah yeniden olur..

Olur inş. Canım gönlünü ferah tut bende Ağustos'ta düşük yapmıştım şuan çok şükür tekrar rabbim nasip etti bende ovu. Testi kullandım ilk ayda kaldım günlerini iyi değerlendir hemen kalkma belinin altına yastık koy uzan

Çok geçmiş olsun canım Allah sabır güç versin

yaa size de çok geçmiş olsun.. geçen ay olmadı benim bu aya inşallah. allahım yeniden nasip etsin inşallah..

ilk gebeliğimde de dediğin taktikleri uygulamıştım

Eliza testlerini devlet yapar. Ama sağlık ocağı yapmıyor. Ben de o aşamaya gelirsem devlette yaptıracağım inş.

Canim çok geçmiş olsun ne denirki .. sabırlar diliyorum . Umarım tez zamanda saglikli bir gebeliğin olur ve yüzün güler ....vardır bunda da bir hayr..

Eliza testlerini devlet yapar. Ama sağlık ocağı yapmıyor. Ben de o aşamaya gelirsem devlette yaptıracağım inş.

Ben de köru körüne gidicem ama pek mendebur oluyor devlette ki dr lar benim özel den getirdiğim testleri yaparlarmi ki acaba ?

Ayyy evet o devletin doktorları beni benden alıyor. Sen bence git doktorum bu testleri istedi de yaparlar. Ben bazen normal kan sayımı için bile öyle yapıyorum.

Bir erkek çocuk annesi olarak her sözünuze katılıyorum

bilmiyorum canım bu aksam ilk kez kullandım , uyku yapar dedi bu saat oldu uyumadım :)

Sekil 1a ya bakın mesela ben elimde sadece ıdrar testi var ve rahatlıgım feci
Ilk hamileligin mi canim benomde.oyle rahat olmayip ne olacak ki gidince kasiyorlar benim bu ucuncu ilki dustu ben erken gitmem haftaua gidecegim herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…