ay ağzınızdan bal damlıyor, allah razı olsun, amin inşallah. ekim ayında 9.haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. geçen ay deneme yaptık olmadı, inşallah bu ay olur. allahım ne olur isteyen herkese nasip et bana da et
hamiş anneler dua etsin ne olur
Hanimlar hepinize iyi aksamlar. Benimde bugun kontrolum vardi. Zaten pazartesi siddetli sanciyla hastaneye kaldirilmistim. Ne yazikki bebegim dusuyor. P.tesiye kadar kendiliginden dusmesini beklicekmisiz eger dusmese p.tesi gunu kurtaj olucakmis. Sabahtan beri perisan oldum ama taktir Allah tan. Ben aranizdan ayriliyorum dilerim hepiniz saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklernizi. @loori lutfen beni kaldirirmisin canim listedim.
Dualarim hep sizinle.
Canım 5+3de gozuktu mu senın kalp atısların? Benım kese 4+6da yeni gozuktu. Kalp atıslarını ise 7+4 de gördük biz. Garanti olsun göremezsek üzülürüz dedik oyuZden bu tarıhlerde baktırdık cok sukur hersey yolunda
Hanimlar hepinize iyi aksamlar. Benimde bugun kontrolum vardi. Zaten pazartesi siddetli sanciyla hastaneye kaldirilmistim. Ne yazikki bebegim dusuyor. P.tesiye kadar kendiliginden dusmesini beklicekmisiz eger dusmese p.tesi gunu kurtaj olucakmis. Sabahtan beri perisan oldum ama taktir Allah tan. Ben aranizdan ayriliyorum dilerim hepiniz saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklernizi. @loori lutfen beni kaldirirmisin canim listedim.
Dualarim hep sizinle.
ay ağzınızdan bal damlıyor, allah razı olsun, amin inşallah. ekim ayında 9.haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. geçen ay deneme yaptık olmadı, inşallah bu ay olur. allahım ne olur isteyen herkese nasip et bana da et
hamiş anneler dua etsin ne olur
Olur inş. Canım gönlünü ferah tut bende Ağustos'ta düşük yapmıştım şuan çok şükür tekrar rabbim nasip etti bende ovu. Testi kullandım ilk ayda kaldım günlerini iyi değerlendir hemen kalkma belinin altına yastık koy uzan
Dualarim hep sizinle.
Olur inş. Canım gönlünü ferah tut bende Ağustos'ta düşük yapmıştım şuan çok şükür tekrar rabbim nasip etti bende ovu. Testi kullandım ilk ayda kaldım günlerini iyi değerlendir hemen kalkma belinin altına yastık koy uzan
Eliza testleri yazıyor vallahi ben de anlamadım sanırım mikrobik birşey var mi Yok mu diye bakıyorlar gerekli dedi bilemedim vallahi Pazartesi devlete gidip yaptırayım diyorum yaparlar dedi bugün sağlık oca.ki hemşire
Eliza testleri yazıyor vallahi ben de anlamadım sanırım mikrobik birşey var mi Yok mu diye bakıyorlar gerekli dedi bilemedim vallahi Pazartesi devlete gidip yaptırayım diyorum yaparlar dedi bugün sağlık oca.ki hemşire
Dualarim hep sizinle.
Ayyy evet o devletin doktorları beni benden alıyor. Sen bence git doktorum bu testleri istedi de yaparlar. Ben bazen normal kan sayımı için bile öyle yapıyorum.
Kızlar ben hep kız çocuğum olsun istedim hamile kalıncada hep kız gibi hissettim Dr. Erkek deyince şok oldum .. Erkek bebek de nerden çıktı şimdi dedim. Hiç aklımda yoktu hiç kalbimde yoktu.. Sevebilirmiyim ki bile dedim kendimce. Soranlara uyanarak erkek dedim . sevimsiz olur soğuk olur yaramaz olur dediler. Şimdi Allah a binlerce şükrediyorum . o pipili küçük yaratığı çooook seviyorum . yani kızlar evet kadın olarak kız çocuğuna zaafımız var ama anne olarak iki cinste aynı sevgisi paha biçilemez. Eğer udg de pipi çıkarsa bilinki hayatta en çok seveceğiniz erkek o olacak
Bence de yeterli olur hap düşün ben hayvan gibi kanamaya rağmen sadece hap kullanıyorum. Ha gerçi kesildi kanamam ama hala kullanmaya devam ediyorum oğlanda da kullanmıştım. Sen sıkıntı yapma. Peki hap böyle bi dönmesi halsizlik filan yapıyor mu ?
Ilk hamileligin mi canim benomde.oyle rahat olmayip ne olacak ki gidince kasiyorlar benim bu ucuncu ilki dustu ben erken gitmem haftaua gidecegim herseyin hayirlisi
Biz de söyledik ama onu kucağıma alamadığım için oğlum seni kucağıma alamam karnımın içinde Bebek var dedik geldi gitti cici yaptı sonra unuttu valla şu meme işi de bi bitseydi