offf deme oyle seyler ya ben hic dikkat etmiyom
bide nerdeyse dediklerinizin hep tam tersini yapiyom
sabahlari ise giderken bi meyve suyu ve topkek aliyom yanima yolda yada iste yiyom
sonrasinda bi kahve ve oglen aksamda iste yine normal seyler ama etle hic aram yoktur mesela
tatlida severim her ne kadar okadar aram olmasada canim daha cok tuzlu istiyor buaralar bilmem neden :/ yinede yiyorum yani
bide ben hic muz yemeyen insandim hamileliktede tam tersi gozumun onunde duruyor canim cekiyor bi elma bi muz yiyorum
Kizlar masallah ne kaynamis burasi oku oku yoruldum benim afacan gunduz teli aldirmaz zaten o uyanikken almam bende pek.giremiyorum ancak bu vakitlerde benim gebelikte plansizdi.surpriz oldu bakalim nasil.bakacagim iki bebise 19aylik bir oglum var
Ben gecen ekim osmangazi hastanesinde dogum yaptim doktorum ozlem caylandi hastanedende dokktorumdanda cok memnun kaldım fiyat olarakta makul bir hastane ozeller arasında bence
Doktorun muayene ücreti benimki ile aynımıydı acaba ben Adnan Şahin'e başladım 75 TL tabi yılbaşında zam da gelmiş olabilir. Bir de doğum ücreti ne kadar dı ?
Oo masallah iyi emzormisin benim oglan da emiyor 19aylik olacak ne zaman keseceksin bi iki aya kesmeyi dusunuuprum ben dr aksi bisey demezse iki yasa kadar duaunuyordum ama zorlar ilerde yaza geliyor nasil kesecegim.hic fikrimde yok
Oo masallah iyi emzormisin benim oglan da emiyor 19aylik olacak ne zaman keseceksin bi iki aya kesmeyi dusunuuprum ben dr aksi bisey demezse iki yasa kadar duaunuyordum ama zorlar ilerde yaza geliyor nasil kesecegim.hic fikrimde yok
Ilk hamileligin mi canim benomde.oyle rahat olmayip ne olacak ki gidince kasiyorlar benim bu ucuncu ilki dustu ben erken gitmem haftaua gidecegim herseyin hayirlisi
Canım tandem emzirme var araştır istersen hiçbir sakıncası yok. Belki son aylarda doğumu tetikler diyen var... onu bilemem uzman değilim. Çocuğunu emzirrirken memesi uyarılan kadın varsa o da onun sorunu ... Emzirmesin tabii
Bize doktor emzir dedi ama işte 25 aylık oldu ben de zorla öylemi artık çğnkü sürekli emiyor yarım saatte bir inanılmaz düşkün yemek filan yemiyor. Eşim yıllık izne çıktı bu aralar keseceğim inşallah.
Evet bende öyle düşünüyorum cnm hiç bıraktırmaya uğraşıp kendimi de bebeğimide strese sokmayayım:))
Canım tandem emzirme var araştır istersen hiçbir sakıncası yok. Belki son aylarda doğumu tetikler diyen var... onu bilemem uzman değilim. Çocuğunu emzirrirken memesi uyarılan kadın varsa o da onun sorunu ... Emzirmesin tabii
Selamun aleykum kizlar hepinizin gebeligi hayirli olaun saglikla afiyetle kucaginiza almayi Rabbim nasip etsin amin..bisey sormak istiyorum kesenin karin ultrasonuyla gorulmesi icin hcg degerinin kac olmasi gerek? Bugün adet gecikmesinin 6.gunu dun kahverengi lekelenmem oldu bi kac kez az ama bugun doktora gittik kan verdik sonuc 4030 cikmis..pazartesi icin cagirdi doktor inseallah hersey yolunda giderse bende ekim annesi olucam 2 ay once 5 haftalik gebeligim sonlanmisti dusuk yaptim ardindan hcg degeri dusmeyince kurtaj olmak zorunda kalmistim sonuclarim temiz cikmisti sagliksiz gebeligi vucut atiyormus olagan birseymis bu..hayirlisj dualarinizi eksik etmeyin olur mu benim gibi merakta olan isteyen herkes icin