2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Anladm canm :)

zafrina89 benim de 31 aralık sat 7 ekim bdt
19 ekim çıktı değişkenlik gösterir diyor dr bu kadar da oynaması ilginç geldi bana ...

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah .

bnm tahmini 4000 civarlarındayken karından gözüktü kese canım sen gidince de gözükür büyük ihtimal

zafrina89 benim de 31 aralık sat 7 ekim bdt
19 ekim çıktı değişkenlik gösterir diyor dr bu kadar da oynaması ilginç geldi bana ...
bnm daha bebek gözükmedi canım bu hafta gitmedim yani geçen cmt gittiğimde sadece kese gözükmüştü bebek gözükünce haftası daha net belli olur o zaman bdt de değişir :) takılma sağlıkla gelişsin de

Anladım cnm sağlıklı kucağımıza alalım inşallah bekleriz dün bnm sata göre 8 hafta 2 gnlük dü ama ultrason dav 7 hafta 1 günlük du
bnce haftaya takılmamak lazım her bünye farklı kimi 9. gün yumurtluo kimi 25. gün illa ki farklılıklar olur sağlıklı olsunlar yeter

Benimde 20 aylık oğlum var emdiği yere kadar emsin diyorum ben. Kendi reddetmesse doğuma kadar emziririm
Bazen sut degisiyormus bide doguma.kadar.emzirmek dogrumu bilemiyorum vucut yeni bebege sut uretiyor sonucta dr soracagim bakalim ne derse sen iki yasindan sonrada devam.edeceksin o halde emzirmeye

sen hangi aşamadasn kalp atışı duyuldu mu

Yok ya takilimiyorum zaten..
ilkinde hiç hatırlayamadım süreç nasıl gelişiyordu bebek iyice oluşunca daha da netleşir keseye gore söylüyorlar sanırım ..
Perşembe günü gittik kalp atışlarımız görüldü
3 hafta sonra tekrar çağırdı 9 Mart'ta bakalım hayırlısı ...

Inseallah canim cok tesekkur ederim..karindan keseyi gormek icin deger iyi midir sence..pazartesiye biraz daha artis olursa 8binlerde olacak gorunur dimi?

Hiç bir fikrim Yok canim hcg den anlamıyorum kii . 2000/3000 lerde falan gozukuyor sanırım buradaki anneler yazmıştı öyle birşeyler yanılmıyorsam ..

Merhaba bende oğlumda 19 ay emzirdim Dr bana ilk bir yıl duygusal ve besin olarak eşsiz ve vazgeçilmez olduğunu ikinci yıl ise anne ile duygusal paylaşımin özel anları ve bağışıklık kazandıran olarak görürüm demişti ek gıda başlayacinca heleki hamile iken emzirme konusu tamamen herkesin kendi tercihi

Yok tetiklemiyormuş ama kolostrumu emiyor o zaman. Tandem emzirme Moğolistan'da çok yaygın onlar 7-9 yaşına kadar emziriyorlar.
Hmm Kolostrum ne zaman olusuyor acaba doğumla mı yoksa doğuma yakın mı. Evet na göre azaltırım yada bende keserm. Arkadaşım ilk çocuğu 13 aylıkken hamile kaldı sadece son ay emzirmedi doğumdan 40 gün sonra. ikisini birden emzirmeye devam etmişti ama ben 40 gün vermesem zaten tekrar vermem ki ,.. Bakalım o günler gelişinde hayırlusıyla

Ben de aslında kırk gün vermesem bi daha vermem. Kolostrum başlar 4-5 ayda oluşmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…