2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sorma benimde yapılacak yemek aynen ya benim hep ağrıyor bir geçmedi
Bıktım yemin ediyorum şu yemek derdinden. Eşim bir de akşama arkadaşlarını toplamış şaraplar filan. Ben de ağzım açık bakacağım öyle. Yemek filan yapmıyorum dedim dışarıdan getir. Heyvan herif

Oooo akşama kalabalık desene iyi demişsin dışarıdan getirsin ya da dışarıda eğlensinler

Dısarıda eglensınler napcan ya valla eziyet oglum olmasa yemek memek yapmam

Kızlar ilaç beni resmen sarhoş etti 2 saat deliksiz uyumadan önce beynim resmen uyustuuu kafamı safa sola salliyodum en son

Kızlar ilaç beni resmen sarhoş etti 2 saat deliksiz uyumadan önce beynim resmen uyustuuu kafamı safa sola salliyodum en son

Alısırsın Cnm günde 4 tane 200 mg lık kullanıyorum eminim bnmkadar kullanmıosundır bn bile alıştısam sende alışırsın

Merhaba ;

Doktorun muayene ücreti benimki ile aynımıydı acaba ben Adnan Şahin'e başladım 75 TL tabi yılbaşında zam da gelmiş olabilir. Bir de doğum ücreti ne kadar dı ?
60 veriyodum cnm ben dedigin gibi zam gelmiş olabilir dogumumda normal oldu 1600 verdim 3 sene once 1250 vermistim cok gelnedi cnm bana bide muayeneye her ay gitmedim sıkıntı yoksa. İdare ettim bir şekilde doktorum icin gitmistim ama hastanedende cok memnun kaldim hastane yeni odalar tek kisilik dogum onceside sonrasida rahat gecti

Merhaba ;

Doktorun muayene ücreti benimki ile aynımıydı acaba ben Adnan Şahin'e başladım 75 TL tabi yılbaşında zam da gelmiş olabilir. Bir de doğum ücreti ne kadar dı ?
60 veriyodum cnm ben dedigin gibi zam gelmiş olabilir dogumumda normal oldu 1600 verdim 3 sene once 1250 vermistim cok gelnedi cnm bana bide muayeneye her ay gitmedim sıkıntı yoksa. İdare ettim bir şekilde doktorum icin gitmistim ama hastanedende cok memnun kaldim hastane yeni odalar tek kisilik dogum onceside sonrasida rahat gecti

Büyüyen bebeğin ve rahimin baskısı ile ve leğen kemiği eklemlerinde hormonların etkisi ile gevşeme olması sebebiyle daha çok da 2. doğum ve sonrası hamilelerde kasık ağrıları sık görülür. Nette buldum bunu. Adet olcakmıs gıbı agrıyo gecıyo..

Dısarıda eglensınler napcan ya valla eziyet oglum olmasa yemek memek yapmam
Yok eve gelecekler evi bok götürüyordu adam söylene şöylene evi topladı bizde kalacaklarmış zaten. Kılımı kıpırdatmadım aldım oğlanı my little pony izledim yattım koltuğa bebemi de kolumun altına aldım emzirdim ohhh topladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…