2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Özlem ben de alışım önce sarhoş oluyordum resmen kafamı sağa sola döndürüyordum başım dönüyordu şimdi tık Yok benim sabah akşam 200lük

Bünye alışıyor ya dr çok geliosa düşürelim dedi yok dedim zaten evdeyim alıştım dedim

Dışarı gidemem dedi çünkü bugğn bizde kalacaklarmış oğlan fa bugün aşırı mızmız
Bugun benım oglanda benı bezdırdı mızmızlıktan. Babası geldı dısarıya cıkardı dolunaymı var retromu gerılıyo mu ılerlıyomu hıc anlamam

Bazen sut degisiyormus bide doguma.kadar.emzirmek dogrumu bilemiyorum vucut yeni bebege sut uretiyor sonucta dr soracagim bakalim ne derse sen iki yasindan sonrada devam.edeceksin o halde emzirmeye

Açıkçası hamilelik olmasa 2.5 yaşa kadar emzircektim ama şimdi bakalıım süreç neyi gerektirecek

Açıkçası hamilelik olmasa 2.5 yaşa kadar emzircektim ama şimdi bakalıım süreç neyi gerektirecek
bir arkadaşımda emzirirken hamile kalmisti ve doğuma kadar devam etmişti çünkü doktoru bir sakıncasınin olmayacağını söylemiş yinede sormak lazım tabii kendi doktorunuza

bir arkadaşımda emzirirken hamile kalmisti ve doğuma kadar devam etmişti çünkü doktoru bir sakıncasınin olmayacağını söylemiş yinede sormak lazım tabii kendi doktorunuza
Bende dusunuyorum da ne gıbı bı sakınca olabılır kı tabı drlar en ıyısını bılır.

O agri bendede var ilkindede agrimisti iki ay sonra geçmişti tabi yerini bel agrisina birakarak

Bende dusunuyorum da ne gıbı bı sakınca olabılır kı tabı drlar en ıyısını bılır.
Biyerde düşüge ilerdede erken doguma yol acabilir diye okumustum allah korusun her bunye farklidir bende iki tasa kadar istiyordum ama gece hic uyutmuyor gunduzleride bisey yemiyor kesmeyde gonlum el vermiyor cok zormus:/

Biyerde düşüge ilerdede erken doguma yol acabilir diye okumustum allah korusun her bunye farklidir bende iki tasa kadar istiyordum ama gece hic uyutmuyor gunduzleride bisey yemiyor kesmeyde gonlum el vermiyor cok zormus:/
Cok ıyı anlıyorum canım dra sorup oyle hareket et. Bebişinş oouyorum

Kizlar sat a göre 4+3 um. Alt karin bolgem yani rahimin oldugu yerde agrilarim var. Ayakta durunca daha cok oluyor. Sizce normal mi? Düşük olacak diye korkuyorum kanamam yok.

Kizlar sat a göre 4+3 um. Alt karin bolgem yani rahimin oldugu yerde agrilarim var. Ayakta durunca daha cok oluyor. Sizce normal mi? Düşük olacak diye korkuyorum kanamam yok.
Canım cok normal erken gebelık belırtısı yaklasık 6haftaya kadar benım de agrılarım oldu. Gercek bebegın durumunu vajinal ultrasondan sonra doktor versın sata göre dogru olmuyor herzaman. Aksamları erken uyu cok kendını yormamaya calıs. Vucudun bebişe zamanla alısıcak

Kanda belli olduktan sonra doktor 2 hafta sonra çağırdı. Kese var mi onu bile bilmiyorum canım. Ilk gebeligim tedirginim o yüzden.

Kanda belli olduktan sonra doktor 2 hafta sonra çağırdı. Kese var mi onu bile bilmiyorum canım. Ilk gebeligim tedirginim o yüzden.
Hic korkma kardesim bunlar normal seyler 8 .haftadan sonra gecmeye baslar bu arada bebişin hayırlı olsun tatlım bol bol su iç dinlen agir kaldırma fasulyen iyice keseye yerleşsın. ...

Bende de oluyor demek ki bundanmis.

Hahaha kalp atısını görmüştün sanıyorum yanlıs mıyım :) kıızz nasıl merak ediyor insan duramıyo yerinde gunler gecmiyoo o randevu buraya gelecek
Kız yok hıc bısey gordugum yok elimde bitek ıdrar testi var. az kaldı az bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…