2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canim sorun kan degerleriminn cok yuzkesk olmasinda gecen persembe keseyi gordum adetten 16 gun sonra sanirim ama dusuk tehlikem var bu hafta kalp atisini duyarmiyim acaba
Canım dıkat et dusuk olmasın siye ilav verdiler mi diger arkadaslara progestan diye bi ilac vermısler iyi geliyormus. Ben kalp atıslarını 7+3 de duydum canım

Bende çok severim çayı ama doktorum çay kahve kola içme deyince kahvaltıda iciyorum sadece yine dayanamiyorum kahve ve kola sevmem zaten

Günde 1-2 bardak açık içmenin zararı olmaz. Çayda faydalı sonuçta doğru miktarda içersen. yemekten hemen sonra içme yeter.

ben oturduğum yerde uyumak üzereyim zaten. kafamı koluma dayayıp gözümü dinlendiriyorum arada. 8 ay geçmez daha da
kızlar ilk başlarda ben de öyle oldu ama kendimi dinlemeyim ben öyle olmucam dedim bi de bünyem sağlam sanırım sıkıntılı geçmiyor şükürer olsun ama bn uykumu ciddi derecede iyi alıyorum hiç yormuyorum kendimi .

Sartlarin imkan veriyorsa ne mutlu sana cnaimmm

Bir an önce eve gidip uyumak istiyorum artık akşam olsun

3.ayin sonunda bu uyku hali kalmio diolar eve resmen isinlanmak istiorum o derecedeyim

Bende uyumak üzereyim kızlar.. Ama 3. aydan sonra geçiyo evet uyku hali son ayda uyuyamıza o yüzden bugünleri değerlendirmek lazım :)

Kızlar yarın buyuk gun benım ıcın ilk dr kontorlum. Ben rezene cayı ıcıyorum cok cay ıcesım varsa

Güzel haberlerle gel canım.. Rezene iyi fikir yaa aslında şişkinliğede iyi gelir..Akşam ilk işim olacak:)

hayırlısı olsun şimdiden güzel haberler duyarsın inşallah :)
benim de yarın kontrolüm var kalp atışı için gideceğiz inşallah :)

Güzel haberlerini bekliyoruz canım..

allah yardımcımız olsun kızlar amin

yani çalışıyorum canım sabah 8 mesai başlangıcı akşam da 7 8 bazen. eve gidince erken uyuyorum acaba fazla uyumak mı yeterli oluyor ki

Ya valla bende iş yerinde hiç yorulmuyorum 8de uyanıyorum 9-6 çalışıyorum çok geç yatmıyorum ama yetmiyor gibi uyku hatta halsizleşiyorum iyice

Kızlar aile hekimine gitmek zorundasınız onlar siZin takiplerinizi filan yapıyorlar. Gitmezseniz sıkıntı çıkabilir.
gitmezsek bize diil aile hekimlerine sıkıntı çıkıomuş onlarıb takip etmesi zorunluymuş beni geöen hemşire aradı sistemde hamile gözüküosunuz diye bisürü bilgi sordu bide bilgilendirme yaptı gitmeme gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…