2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aynennnn beni de aradilar illlaaaa ugramaniz lazjm dediler bisuru bilgi yazdilar test zamanlari arayip hatirlatacaklarmis flan sanki dogumu saglik ocaginda yapcaz hahahahahhaha

guzell anneler cok mutluhaberler aldım bugun ne guzel kalp atışı duymussunuz kese gormussunuz cok mutlu oldum bende 8. haftama gırdım suana kadar bı sıkıntı yok co sukur ama bulantılarım arttı sızde durumlar ne mıdenız bulanıyo mu bıde uykunuz gelıyomu canınız bırseyler cektımı :) benım ayva cektı okadar bıde delı gıbı lımon yıyorum :))))

Yanii bennn :)) ayva çekmişti gecen haftalarda . Ama 2 haftadır deli gbi limon yiyorum

Maşallah ne güzel böyle sıkıntısız sorunsuz gecer inşallah ☺ bende bulantı yok ama tiksinme var tahammulsuzluk var sulu yemek soğan vs gibi şeylere aşırı uyku halsizlik sinir ve cok fazla kivi yiyorum ya

Canım çok sevindim darısı bizlere inş. senin idrar yanman vardı onu sordun mu Dr. Ne dedi

Canım çok sevindim darısı bizlere inş. senin idrar yanman vardı onu sordun mu Dr. Ne dedi
İlaç vermem bu haftalarda dedi bol bol su iç dedi birde bnde limon suyu faydalı diye okudum durmadan limon yiyorum zatn hala devam ediyor. Bazn oluyo bazn olmuyo biraz var sanırım az su içince oluyo ..

Iyiyim cok şükür.
Bulantilarim hep var. Bazen az bazen cok. Ama hep var. Kusma olmadi cok korkarim kusmaktan, yine de cok keyifsiz yapiyor insani.
Gaz, hazimsizlik var. Gaz cikaramayan bebekler gibi kivraniyorum bazen.

Bi de ben tatli aseriyorum. Gecen karnabahar ve sogan salatasi aserdim. Ilginc bir yelpazem var.

Uy hanimlaaa iki gün girmedim yetişemedim muhabbetlere söyle bi gözden geçirdim :)
Yeni Hamisler hos gelmişler
Kalp atışlarını duyan anneler gözünüz aydiii
Mide bulantıları tam gaz devam ediyor
Aslında bulanti gibide değil istifra edecek tarzda olmuyorum Ama böyle bir iştahsızlık var keyif almıyorum Yedigim birşeyden umarım uzun sürmez zira yemek yemek benim icin bir zulm olamaz keyf almam lazım

Sağlık ocaginada bugün gittim kayıt yaptırdım asi tarihi bile verdi hemşire ..

Özel den istenen testlerden (eliza) bahsetmiştim onların bir kısmını da yaptırdım şükür toxlozpaZma kaldı bi tek onu yaptırıcam tamamdır kan vere vere kan kalmadı cocukta bi yandan yemeğe bAsliyor bizi hiç halim kalmadı vallahi merdiven çıkamıyorum ...
Bir de o batmalar falan vardı geçen haftalar suan hiç bi his Yok buyumesi bitti mi bu rahmin

He birde bana kiwi , ayva , yeşil elma çok iyi geliyor bastırıyor ... yatarken de bi avuç ceviz badem kayısı fındık ne varsa yiyorum sabah mide bulantısı ile kalkmıyorum iyi oluyor aklınızda bulunsunn...

Evet canım sıkıntısı onlara oluyor sağlık bakanlığı çok sarkıyor onları. Ben de gideceğim haftasonuna doğru.

Ya benim canım neler çekiyor neler. Şekerpare yaş pasta kokoreç paça çorbası bezelye.
Bunlardan sadece bezelyeyi giyebildim. Yaş pasta tatlı filan çok şekerli gereksiz kalori. Kokoreç paça zaten yasak. Ha bi de geçenlerde mantı çekmişti onu yapıp yedim.

Maşallah bütün annelere darısı başıma inşallah bugün sat a göre 5+2 henüz gitmedim doktora zor bekliyorum gidip göremezsem moralim bozulur diye gitmiyorum
En iyisi canım bende gitmedim kan testi veriyorum bu bile gerdi Dr cumaya çağırdı sekreter aradı ama pazartesi gideceğim aynı gün hamislik tarihimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…