2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben geçen pazartesi baktırdım sadece 573 çıktı bir daha baktırmadım
canım günümüz aynı. Benim de geçen pazartesi 500 çıktı, çarşamba günü de vajinal ultrasonla keseyi gördük çok şükür. Bu çarşamba da kalp atışı için çağırdı :)

Maşallah ne güzel inşallah bende görürüm erken değil mi kalp atışı için
Benim tüp bebek ama değerlerimiz aynı çıkmış. Sitenin hamilelik takviminde de bu hafta kalbi oluştu yazıyor. Bir de vajinal baktığı için karından bakmaya göre erken görüyor galiba.

Maşallah bütün annelere darısı başıma inşallah bugün sat a göre 5+2 henüz gitmedim doktora zor bekliyorum gidip göremezsem moralim bozulur diye gitmiyorum
Benimde 5+3 günlük.bugun ilk defa doktora gittim değerim 6761 çıktı aama doktor haftya gel daha göremeyiz dedi.en iyissi beklemek aslında.

Canım dıkat et dusuk olmasın siye ilav verdiler mi diger arkadaslara progestan diye bi ilac vermısler iyi geliyormus. Ben kalp atıslarını 7+3 de duydum canım
Saolsun esim. Hic birakmiyo kalkim ...progestan iciyorum gunde 200 mg lik bi dozla ignede vuruldum dusmesin diye..bende sizleri dinliyim cumayi bekliyip gidicem kana takilmicak cumaya kadar kalp atisini duyarim diye umuyorum insAllah

Oy oy oy nasip olur mu ya Rabbim bu kadar sınava bu sefer olur öu Aööahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…