2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Oy oy oy nasip olur mu ya Rabbim bu kadar sınava bu sefer olur öu Aööahım
Olur Allahın izniyle ben neler cektım oglumda bı bılsen herdefasında bu sefer kesın dustu bu kadar kan akısına dıye gıdıyodjm acile 8 ay yattım ınanılmaz zordu ama sımdı 27 aylık hepımız saglıkla hayırla kucaklayalım inşallah(amin)

Aa birisi gecen gun deterjan kokusundan tiksiniyorum demisti. Yumusatici bolumune beyaz sirke koymak tum koku ve kir artiklarini cikartiyormus. Simdi bir yabanci makalede okudum.

Cildi benm gbi kuruyan varmı . Beyaz pul pul dökülüyor ya nasl kuru elim le gobegm özellikle. Bugn basladm Hindistan cevizi yagina heryerime sürdüm

Benim de ayni normalde de kışın kuruyor gerçi ama su tüketimi azalıyor tabi . Soğuk da etkili ben de yaglaniyorum

Yaaa kızlar aklıma takıldı benim renksiz kokusuz su gibi akıntım var sizde durumlar nasıl?

Ayni akıntı bende de var arada bi beyaz gibi oluyor . Gecen gün kontrol de sordum dr a o çok normal dedi kokulu ve değişik renk görürsen enfeksiyon belirtisi . Ayaklarını sıcak tutmak lazım ..

Bende de cok oluyor. Ozellikle cok hareket ettigimde. Damarlarda kan dolasimi artinca aradan serum turu bir sivi suzuluyormus.
Aaa canım bak bu açıklamayı duyunca biraz içim rahatladı. Evet çok hareket ediyorum malum oğlan tam oyun döneminde demekki ondan oluyor. Bir aksilik olmazsa Çarşamba doktora gideceğim ona da söylerim belki bir çaresi vardır.

Koku veya değişik renk Yok böyle su gibi işte. Çamaşırımı da ıslatıyor.

Haklisin canm :))

İnşallah canım bnm 3.gebeliğim 2 düşük yaptım o yüzden çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…