2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Allah şifa versin canım. Umarım bir an evvel rahata kavuşursunuz canım.

kızlar yoğurdu mayaladıktwn sonra dolaba kaldırmayı unutmuşum gece uyandığımda kaldırdım ekşi olmuştu bnm oğlan yemedi aonra o yoğurtla yeniden mayaladm mayası ekşi diemidir nedir oda ekşi oldu nasıl düzelticdm mayamı

Günaydın arkadaşlar araba koltuğu konusunda fikrinizi almak istiyorum cybex juno 2 fix modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?
Methi olan adac puanı iyi bir koltuk, ben geriye dönük tercih ettiğim için elemiştim. Bir de güvenlik yastıklı sirona kullanan bir arkadaşım bebeğinin öne kaykılmasından şikayetçi yani şöyle ki bu koltuklar bu yastık üzerinden emniyet kemeriyle bağlanıyor ve kendi kemerleri yok ya bebeğin totoşu ve bacakları öne doğru kayıyor ve bebiş kaykılıyormuş, onun haricinde bir şikayet duymadım canım.

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah hastalığı bitmiştir. Bol bol dua edeceğim.

Mayayı normalde kattığının yarısı kadar katmayı dene en çok işe yarayan formül bu oluyor.

Çok geçmiş olsun canım peki neden oldu acaba? Üşütmüş veya yediği bir şey dokunmuş olabilir mi?

çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin sana da sabır

çok geçmiş olsun canım benim...inşallah çabucak iyileşir

Allah şifa versin canım. Umarım bir an evvel rahata kavuşursunuz canım.

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah hastalığı bitmiştir. Bol bol dua edeceğim.

Yenidunya3 çok geçmiş olsun nasıl oldular cnm?
Saolun kızlar hepinizden Allah razı olsun. Çok şükür daha iyiler. Kız antibiyotiği alınca ateşte düştü, kulak ağrısıda geçti. Oğlana da emedur fitil verince kusma durdu. Fineas canım 4üz düşünemiyorum :))) Allah kat kat sabır versin gerçekten çünkü çook zor. Ben bazen eşime diyordum 3üzü olanlar napıyo acaba diye :)))
bir gün şöyle uzanıp ikisinin saatlerce oynadığını görürmüyüm diye düşünüyorum. Artık gece yatakta topuklarım ağrıyor ve sızlıyor her yerim işten geliyorum ve onları uyutana kadar hiç oturmuyorum. Birazda titizlik var işte yapmadan durmuyorum evde. Yarın temizlikçi geliyor kesin ondan çok iş yaparım ben :))

Canım Allah kolaylık versin, işlerini kolaylaştırsın. Yavrularının iyi olmasına sevindim.

Kızlar oyuncaklar paylaşılmış. Kızım artık oyuncağın yüzüne bakmıyor. Sürekli tırmanıyor ve çekmeceleri açıyor. Oyuncakla oyalamaya çalışıyorum ama mümkün değil.
Bir yaşına kadar boyun kasları iyi gelişmediği için araba koltuğunu ters kullanmak gerekiyormuş. Ben ters kullanıyorum ama çok sıkılıyor. Şehir içinde boynu o kadar etkilenir mi? Düz çevirsem mi ki

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim şifa sana da sabır versin ..

kızlar kv arkamdan çok kilo aldı zayıflasın die laf ediyomuş
Alla alla densizlik etmiş.ona neymiş senin kilon hayret bişi !!

Allah güç, sabır versin canım... inşallah bu günler geçip en iyi arkadaşımız olacaklar...

Biz uzun yolda kucakta geldik, kıyamet koptu arabada, ağladı, mecbur aldım. Önce mola verdik, dışarıya çıkınca alkışladı, heyecanlandı, sonra yerine koyacağım zaman ağlamaya başladı. 11-12 saat yol, yerinde 5 saat anca kalmıştır, sık sık da toplamı 3-3,5 saat olmak üzere kısa kısa mola verdik. Bebek arabasında da bir zaman sonra sıkılıyor. Kucakta dolaşıyoruz. : /.

yolculuk ve tatil yapmış anneler otel tatili bebekle zor mu ek gıda işini nasıl çözdünüz uyuyacağı zaman odaya mı götürdünüz yolculuk kaç saat sürdü nasıl geçti
eşim otele gidelim dio bana çocukla rezil mi oluruz düşüncesi sarıo kv izmirde oraya gidelim diyorum kararsız kaldık

regl olan bayanlar 1 kere olduktan sonra devamı düzenli mi gitti ben de oldum şimdi düzenli devam ediosa hem yıllık iznime hem kurban bayramına denk gelio kör olasıca bukdr ay olmadı olmadı olacak zamanı buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…