2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım Allah korusun her an her şey olabilir trafikte ve düz çevirmek de bir risk tabi ki. Ancak, kuzular da etrafı izlemek istiyor, bizi görmek istiyorlar ve araba yolculuğu eziyet olsun da istemiyorum ben. Mümkün mertebe ters kullanmayı deneyeceğim ama kabul etmezse de düz kullanmayı düşünüyorum mecburen.

Köpekçiği birkaç ay önce almıştım, o zamanlar çok dikkatini çekmiyordu, şimdi de ara ara bakıyor. Çok çabuk sıkılıyor. Kapı kollarını seviyor, kapı kollarıyla oynuyor : D
Bizimkide su an prizlere takmiş durumda bense oyuncaklara cok ozeniyorum:) kopepcikte ilgisini kaybetmedi her defasinda bagrina basiyo benim kız:)

regl olan bayanlar 1 kere olduktan sonra devamı düzenli mi gitti ben de oldum şimdi düzenli devam ediosa hem yıllık iznime hem kurban bayramına denk gelio kör olasıca bukdr ay olmadı olmadı olacak zamanı buldu
Ben bir kere çok kısa süren bir regl oldum ancak devamı gelmedi 2 ay geçti nasıl iş anlamadım bünye iyice şaşmış benim galiba :)

regl olan bayanlar 1 kere olduktan sonra devamı düzenli mi gitti ben de oldum şimdi düzenli devam ediosa hem yıllık iznime hem kurban bayramına denk gelio kör olasıca bukdr ay olmadı olmadı olacak zamanı buldu
Benim hep düzenli gitti canım. Üç kez oldum

Canım maşallah bence çok iyi bile dayandın kolay değil o kadar yorgunluk, iş hayatı, kuzular, ev işi vs sen de insansın yani senin de limitlerin var. Allah rızıklarını verir artık kafana takma bence.

40 bedenim öyle aşırı bi kilom yok ama evlendiğimde dal gibiydim 36 beden 53 klioydum :) bana da bu halim şişman gelio ama şuan için dikkat edemiyorum. Kv ile aramız ii bana da kızım kilo alma sonra zor verirsin fln dedi ama ikimizin konuşması başka anneme gidipte kızın kilo almış zayıflasın demesi hoşuma gitmedi

Bizimkide su an prizlere takmiş durumda bense oyuncaklara cok ozeniyorum:) kopepcikte ilgisini kaybetmedi her defasinda bagrina basiyo benim kız:)
bnm oğlanında oyuncakla ilgisi yok lambaları yakıp söndürüo, kablolara hasta, prizleri hiç göstermiyoruz, dolap kapaklarını çekmecekleri açıp kapatmaya bayılıo, kendi yatağını sallıo, ortada valiz varsa kapağını açıp kapatıo, cırtcırtları açıp kapatıo bide halıyı kaldırıp altını yalamaya çalışıo son anda yakalıyoruz. Bir de kapı eşiğinde parkenin bittiği yerde metal bi bağlantı var ya onu yalamaya bayılıo yapma dedikçe şevkle emekliyo oraya umursamayım belki yapmaz da diyemiyorum yerler pis die nerde muzurluk benimki orda

Kızlar siz ne kadara aldınız bilgim yok fakat bende siz söyledikten sonra e bebekten almak için gittiğimde fiyatına bakmistim 42 tlydi .. Hepsi buradada bi çok oyuncakta indirim var

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-20-15-13-25.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 39

Canım masallahin var hiç öyle düşünme seni takdir ediyorum hem ikizler hem bitanedahs kızın var ve calisiyosun. baksana bana bi bebekle şaşırıyorum ucretsizi aldım çalışmaya başladım olmayınca tekrar ücretsiz e ayrıldım şimdide tatil yapıp gelelim öyle çalışmaya başlayayım diyorum ..biz anneler hep güçlüyüz öyle olmak zorundaymisiz nekadar yorulsakta onların tatlı gulumsemeleri hayat kaynağı.. Keşke elimizden gelse 2 yaşına kadar dolu dolu emzirebilsek ama bazen olmuyor ya sutumuz az geliyor yada bebek emmek istemiyor benim bebegimde memeye çok düşkündü biara çok stres ypmistim sutum azaldı sonra stresimi kucağıma aldığımda dusunmemeye başladım ve bebegimin daha mutlu olduğunu sutumun tekrar geldiğini farkettim gelmesede uzme kendini koskoca 9ayı geride bıraktın

Kızlar doktorunuz meningokok aşısı (menejit aşısı) önerdimi yaptıracakmısınız
eşim lise döneminde menenjit geçirmiş korktuğumuz için yaptırmak istedik doktorumuzda illa yaptırın die ısrar etmedi ama biz yaptırmak istiyoruz dedik yaparız dedi bende merak ettm şimdi diğer arkadaşlar yaptıracak mı

Evet önemli bir aşıymış. Şuan yapılırsa 13.ayda 2.dozu yapılıyormuş. O yüzden ben 13.ayda tek doz yaptırmayı dusunuyorum.

Hanimlar malum yaz geldi pişik ya da mantar sorunu yaşayaniniz var mi birde ne kadar siklikta bebeklerinizin bezini degistiriyorsunuz?

Sağlık ocağına tartıya gittik 8300g 8ay 1haftalık. Doğum kilosunu yeni ikiye katladı. Hemşire bu da böyle bir bebek az az düzenli aldı dedi pek üstüne düşmedi.
Hanimlar malum yaz geldi pişik ya da mantar sorunu yaşayaniniz var mi birde ne kadar siklikta bebeklerinizin bezini degistiriyorsunuz?
Benimkinde oldu. Her gün yıkadım kuruladım pişik kremi sürdüm geçti. Ama ter attığı için mi bilmiyorum eskisi gibi çişli bez alamıyorum. Bütün gün değiştirmesen dolmaz yani o derece. Ama kaka yapıyor.

planda yapamayacağız yani tampon deneyimin var mı
Canım ya çok rahatsız olmuştum ben tamponla kullanamadım. Ama ben regl iken denize giriyorum denizde hiç akmıyo zaten. Çıkınca da hemen ya üstümü değişiyorum ve mayoma hemen ped takıyorum. Havuza regl iken kesinlikle girmiyorum ama denize giriyorum ya o kadar ay beklemişim sonuçta:))

Ben de meningogok aşısı yaptırmayı düşünüyorum iki doz halinde.

Kızlar ya kızım 8 ay 9 günlük bi aydır desteksiz oturabiliyo ama hiç emekleme derdinde değil ya. Devamlı oturuyo arada bi kendini yere atıyo yüz üstü durunca kızıyo uğraşmıyo hiç emeklemek için. Biraz tembelişko sanırım dönmeye de 6 ayı doldurunca başlamıştı. Zaten karnımdayken de çok hareketli bi bebek değildi.
Tecrübeli anneler herhangi bi sıkıntı yoktur değil mi? Doktora da sorucam.

alt iki dişi yeni patlattık sayılır oğlan hala deli gibi elini ısırıo ağlayıp duruo uyumak istemio çok huzursuz üstlerde mi gelvek ne püff uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…