2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İyi yapmışsın canım. Kara üzüm özünü aynı pekmez gibi kullanabilirsin, bu ayda direk verebilirsin herhangi bir olumsuzluk olmaz. Bebek bisküvisinin hamuruna değil de piştikten sonra sıcakken üzerine gezdirmeye tavsiye ediliyorlar. Ayrıca meyve püresi veriyorsan ona ekleyebilirsin. Yalnız akşam vakti verme gündüz vakti ver çünkü meyve şekeri var ya çok enerji verebilir :)

avokadolu meyve püresi yaptığımda vereyim en iyisi. Onun pek tadı olmuyor zaten. Bisküviyi şekersiz yapıp üstüne dökerim canım sağ ol :)

Hediye gelecek bakalım bizede
Bı dahaki pahalı oyuncaklar için bakarım bende

Tesekkur ederim canım ekledigin için bi bakayım bende
Rica ederim canım :))

Canım alerji olsa kakada mutlaka tepki verir.. Geçmiş olsun.. Ama diş de kakayı bozabiliyor hemen alerjiye yormamak lazım

Kizlar 5 numara prima kullaniyoruz ama pisik yapti. Hic prima pisik yapmazdi. Sizdede varmi. Bir yerde okudum. Prima bez modelini degistirmis kalitesiz pisik yapiyor diyordu. Sizde durumlar nasil hangi vezi kullaniyorsunuz

Ayni durumdayiz dokunsan agliyo herşeye dün gece ateşlendi ateş düşürücü verdm ama hala inliyordu kaptik dogru hastaneye boğazı kızarmış dedi neden oldu durduk yere anlamiyorm 1 haftadır evden çıkmadık toparlanirlar insallah

Kizlar 5 numara prima kullaniyoruz ama pisik yapti. Hic prima pisik yapmazdi. Sizdede varmi. Bir yerde okudum. Prima bez modelini degistirmis kalitesiz pisik yapiyor diyordu. Sizde durumlar nasil hangi vezi kullaniyorsunuz
biz henüz 4numara kullanıyoruz ama hiç sorun yaşamadik.kilot bezi denesen dokusu daha güzel gibi

Canım alerji olsa kakada mutlaka tepki verir.. Geçmiş olsun.. Ama diş de kakayı bozabiliyor hemen alerjiye yormamak lazım
Kakası normal canım mukus kan hiçbirşey yok günde 1 en fazla 2 kez yapıyor. Hırıltısı sadece aklıma alerjiyi getiriyor. Uykuya dalamaması. İnşallah diştir de hemen çıkar ya çok bunaldım. Ama çok kaşınıyor her bulduğunu ısırıyor. çıldırmış gibi

Prima premium care 4 numara kullanıyorum çok memnunum

sanırım diş döneminde bağışıklıklaeı düşüo evde de herşeyi ağza sokma modundalar bnmki öksürüp duruo bu sabahta çapakla uyandı gözü kızarmış elini yerlere sürüo yalıo sonra gözüne sokuo gözüne mikrop kaptı heralde

Valla bu huysuzluğa bayağı bir beklenti içine giriyor insan :))) Tam yenidoğan oldu ağzından meme hiç çıkmasın emerek uyusun hep kucakta olsun modunda.. Benimki zorla ileri doğru gidiyor belki o da tam emekler bu atağın sonunda , canları sağolsun büyüyüp gelişsinler yeter ki biz cefakar analar çok çabuk unutuyoruz atak dönemlerini :)

Doğrudr cnm herseyin kalitesi bozulmuyo mu ztn,ben seçim heyecanındayım yrn inşallah herseyin hayırlısı olur hepimiz için çocuklarımız için eğitim sağlık için..ilk kez bu kdr heyecanlı ve umutluyum hepinize selam olsun

Benim oğlumda da pipisinin üstünde kızarıklık oldu krem sürüyorum filan geçmiyor salı dr a soracağız. Daha öncede olmuştu dr pişik demişti.Biz hala 4 numara kullanıyoruz.seninki kaç kilo?

Şimdi konuşulunca farkettim benim oğlumda atak bitince emeklemeye başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…