2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evet hepsi aynı gibi doğru. Nasıl yapıyorsun eşarp gibi birşey mi bağladın? Çok iyi fikir süpersin

Oyy maşallah onun pijamasini yerim :)
Teşekkür ederiz teyzesi :))

Hele tipe :)) maşallah bide dönmüyor emeklemiyor diyordun bak bu aşamaları geçip direk mevzuya girmiş:))
Sağol canım.evet valla çok üzülüyodum o konularda birden ayağa kalktı maşallah :))
Sağol canım benim.ohh ohhh maşallah kuzulara :))yürüdükleri günleri de görürüz inşallah

Maşallah kuzucuk
Teşekkür ederim canım :))

Aklıma takılan bir mevzu daha var kızım 8 ay 6 gunluk tam 8 kilo iki doktoru var ikisi de iyi diyor saglık ocagına ki hemşirede öyle soyuluyor. Ama eskiden cok ton tondu 6 aylıkken 7 bucuk kiloydu birden durdu kilo alımı anne sutu alıyor ek gıda olarak sabah kahvaltı yaptırıyorum gun içinde de ya meyve ya sebze veriyorum anne sutu agırlıklı gıdıyoruz siz de durumlar nasıl

yok ya rahat yok :) sağlıklı olsunlar da belki emeklemeden sıralar günden güne daha akıllanıolar önceden yanında duruyoduk onla ilgilenmesek bile anlamıodu yanında durduğumuz için kendi oynuodu şimdi herkesin suratına tek tek bakıo ona mı bakıyoruz die

Nasılsın kuzu :) bizi anlatmışsin bizimde atak dis birbirine girdi ama geciyo sanirm ya baya azalmıştı ama dünden beri daha mızmiz oldu bn ustlerde geliyor diye düşünüyorum bakalm. :)
bizim altlar çok geç çıktı 1. çıkalı 3 hafta 2. çıkalı 1 hafta fln oldu ama felaket diş kaiıyo heralde üstlerde gelcek peşine öksürüoda mızmız sürekli bu ara normalde hareketli ama mızmız olmayan bi bebek. bnmki de tokalaşmayı,el sallamayı, alkışı,tel sararı öğrendi baba dede aba anni adda fln dio ama bilinçli diil yani babasına bakıpta baba dediği nadir. ama baba nerde diince babasını arıo gözleri gece hep zor uyurdu ama uyanmazdı 1 kere emip sabahı bulurdu küçüklükten beri bu 2 haftadr anamı ağlattı gece uykusuzum sabah işe geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…