• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Doğrudr cnm herseyin kalitesi bozulmuyo mu ztn,ben seçim heyecanındayım yrn inşallah herseyin hayırlısı olur hepimiz için çocuklarımız için eğitim sağlık için..ilk kez bu kdr heyecanlı ve umutluyum hepinize selam olsun
Amiiiin.Bende niye tık yok, seçim siyaset filan hiç heyecan vermiyor ya öyle yılmış hissediyorum :)

Bu arada dün adet oldum, ne güzeldi yaaa yıllardır doğru düzgün adet olmadım unutmuşum.
:D ay güldürdün beni bende oldum ya çok muhateşem bişey bekliodum bütün şişlik gidecek ohhh ne rahatladım beee dicektim ama bi değişiklik olmadı hala alev alev yanıorum o göbek hala duruo parmakların hala şiş gibi

Sorma bu aralar ne zulüm ne zulüm. Sürekli ısırıyor emerken mahvoldum bu akşam oturdum ağladım artık o kadar çok canım yanıyorki ama anlamıyor ne yapicam bilmiyorum :KK43:
yaa çok acıo gerçekten
bnmkinin altta iki dişi var üstler kaşınıo ısırmayı bilemedi geçen memeyle oynuodu bi ısırdı aklım çıktı annecim die bi bapırmışım çocuk neye uğradığını şaşırdı sürekli ısırsa ne yaparın die düşündüm nasl acıooo

kızlar bebekleri başka evde uyuttuğunuzda nereye yatırıyosunuz arkadaşın duvara dayanan bi yatağa ya da koltuğa yatırıp önüne sandalyr dizdiğini söyledi bn yastık koysam bnmki atlar geçer yastığı bnm bile üstümden atlıo çünkü artık oğlanı anneme sabah gçtürüp akşam almayı düşünüyoruz da çok zor olacak annem arabayla 5 dk ama çocupu sabahın köründe giydir dışarı çıkart

kızlar bebekleri başka evde uyuttuğunuzda nereye yatırıyosunuz arkadaşın duvara dayanan bi yatağa ya da koltuğa yatırıp önüne sandalyr dizdiğini söyledi bn yastık koysam bnmki atlar geçer yastığı bnm bile üstümden atlıo çünkü artık oğlanı anneme sabah gçtürüp akşam almayı düşünüyoruz da çok zor olacak annem arabayla 5 dk ama çocupu sabahın köründe giydir dışarı çıkart
Yere yorgan serip yere yatırırım en temizi düşme riski sıfır, uyuduğu odada açık pencere bırakmam.

:KK70: ay güldürdün beni bende oldum ya çok muhateşem bişey bekliodum bütün şişlik gidecek ohhh ne rahatladım beee dicektim ama bi değişiklik olmadı hala alev alev yanıorum o göbek hala duruo parmakların hala şiş gibi
Ben olmıcam diye öyle kodlamışım ki beynimi kan görünce bi an jetonum düşmedi "Allahım bu da ne" dedim : D hal böyle olunca hiç beklentim de yoktu dediğin gibi iyiki de olmamış zırnık değişiklik yok bende de :)

sanırım diş döneminde bağışıklıklaeı düşüo evde de herşeyi ağza sokma modundalar bnmki öksürüp duruo bu sabahta çapakla uyandı gözü kızarmış elini yerlere sürüo yalıo sonra gözüne sokuo gözüne mikrop kaptı heralde
Aynen ne bulsalar ağıza direk . Bizim üst dişler iyice kabarmış hatta ortadan silinmiş gbi duruyo sanirm üstler patlar yakında . İnslh çabucak patlar bu arada doktor bı jel vermişti kullanmadm zarar veriyor dişlere diyorlar zararlı mi gerçekten ? Size verdi mi doktorunuz ?

Valla bu huysuzluğa bayağı bir beklenti içine giriyor insan :))) Tam yenidoğan oldu ağzından meme hiç çıkmasın emerek uyusun hep kucakta olsun modunda.. Benimki zorla ileri doğru gidiyor belki o da tam emekler bu atağın sonunda , canları sağolsun büyüyüp gelişsinler yeter ki biz cefakar analar çok çabuk unutuyoruz atak dönemlerini :)
Aynen onlar iyi olsunda :) şuan atak bitti dış başladı sabaha kadar emiyor akşama kadar emiyor . :/

Aynen ne bulsalar ağıza direk . Bizim üst dişler iyice kabarmış hatta ortadan silinmiş gbi duruyo sanirm üstler patlar yakında . İnslh çabucak patlar bu arada doktor bı jel vermişti kullanmadm zarar veriyor dişlere diyorlar zararlı mi gerçekten ? Size verdi mi doktorunuz ?
evet verdi dentinox jel diş çürütüo die okumuştm onu mu diosun ben arada kullandım ama çokta bi faydası olmuo ztn öyle deli gibi kaşınırken birden ağrısı sızı geçmio yine kaşımaya devam edio belki hafifletiodur sadece

Fineas Fineas canım sen oğlunda parazit şüphelenip ilaç kullanmıştın ya belirtiler neydi? Bir de hangi tip ilaç kullandın iki tip varmış? Bende büyük kızımdan işkilleniyorum da.

Fineas Fineas canım sen oğlunda parazit şüphelenip ilaç kullanmıştın ya belirtiler neydi? Bir de hangi tip ilaç kullandın iki tip varmış? Bende büyük kızımdan işkilleniyorum da.
Kızımın kakasında nokta nokta beyaz şeyler vardı bir sürü ... Ne olabilir ya korktum. Öyle farklı bişey de yemedi.

Canım kıl kurdu için sitraks,ama tenya kamçılı kurt tarzı bişeylerse daha geniş spektrumlu andazol kullandım.salya burun kaşıma popo kaşıma iştahsızlık ve gözle görme belirtiler.aslında herkesin senede 1-2 kere kullanması iyiymiş güçlü şüphelerin varsa sitraks kullan tek doz ,2 hafta sonra bi doz daha kurtulursunuz Allahın izniyle

Ben de öyle düşünüyordum canım. Özellikle kışın çocuğu götürmek zor olur diyordum ama çocuğu olan arkadaşlar dedi ki : eğer annen gelirse çocuk tüm gün aynı evin içinde oluyor, bunalıyor ama annenin evine götürürsen onun için değişiklik oluyor. Dediler. Bence hiç riske girme jokerde 199 liraya park yatak var. Ondan al. En güvenlisi olsun. Ben öyle yaptım, annemde onda yatacak

Back
X