2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ay bide o kısmı var dimi ya ! Benim ilk kız yaşından sonra çıkardı ama cimcimede bütün belirtiler var ve çok huysuz.rahatlamak için çıksın istiyorum bi an önce ..

yesoka90 Eowynn_arwn kızım yeşil mercimeğe bayıldı. İçine sadece soğan koyarak pişirdim, yanına da patates haşladım. İki öğün onu verdim.

Öğlenden gece yarısına kadar eve girmediğimiz için hipp in organik sütlacını aldım ama çok şekerliydi. Tabii ki bayıla bayıla yedi.
Bir de aptamil mama aldım. Gece yatarken onu vereceğim. Sütle doymuyor galiba artık. Gece üç kez uyanıyor. Uykusu gelince de mümkün değil bir şey yediremiyorım o yüzden mama vereceğim. Süt varken mama vermek garip gelirdi bana. Acaba hata mı yapıyorum

Kızlar travel sistem olmayan, katlanır bebek arabalarında fark ettiğim bir şey var. Hiçbirinin sırtı tam dik değil. Hep sırt kısmı arkaya doğru eğimli. Arkadaşımın oğlu arkaya doğru yatıyor, ayaklarını da ön barın üstüne koyuyor, hep öyle gidiyor. Bana sanki sağlıksız bir görüntü gibi geldi. Yani bebek hiç dik oturmuyor. Ben de baston araba bakmaya başladım ama böyle olunca vazgeçtim

Ohhh afiyet olsun yarasın kuzuya maşallah canım :))
Bende gece versem mi ki diyorum uyku arasında ..uykuya dalana kdr beni emiyor hep ama dolu dolu değil memelerim maalesef gece bizde çok sık uyanıyoruz..

Kızlar ya şimdi primanın sayfasında okudum. 9.ay uyku sorunları yaşamaya başlaması normalmiş. Ben de sütle doymuyor diye mama aldım, yarın akşam içerecektim
Ne varmış ki 9. Ayda bende bı bakayım.ama bizim 6. Aydan itibaren bozuldu uykusu geceleri hiç deliksiz uyumuyor

bizim 4.aydan beri gece 4-5kere uyanıyor.hic deliksiz uykusu yok

bizde de casual cadillac air var sırtı tam dik diil benim oğlan hiç yaslanmıo ön bara tutunup yaslanmadan dimdik oturuo arkasına bişeylermi desteklesem die düşnüyorum ben de

Kızlar ya şimdi primanın sayfasında okudum. 9.ay uyku sorunları yaşamaya başlaması normalmiş. Ben de sütle doymuyor diye mama aldım, yarın akşam içerecektim
evet 8 9 ayda uyku problemleri normal diolar anneden ayrılma korkusu fln da oluyomuş bnm oğlan da 4 5 kere uyanıp rekor kırıyodu yenidoğanken bile okdr uyanmazdı 1 hadtadr toparladı bakalım 10 da uyuyo 3 te emio 7 de uyanıo bnde kaşık maması verdim bi kaç gün uyumadan ama yine uyandı gece alışkanlık sanırım

Aptamil masaları ilgili olumsuz bir haber çıkmıştı bir ara ben hiç kullanmıyorum o yüzden. bir araştır istersen. De bize hipp organik önetmişti ama benim oğlum mama sevmrye.

Kızlar günaydın
Semizotu dondurucuda saklanabilir mi?
Bir de cekmeceli derin dondurucu markası tavsiyesi olan var mı?

Daha önce de sormuştum ama görmedin sanırım. Mercimeğin kabukları sorun oldu mu?

Hayırlı olsun inciniz :)) Doktorun dediğine göre bu ay da çıkmayacakmış benimkinin dişi.. Kel ve dişsiz kaldı yavrum

Ah canım benim çok geçmiş olsun benim ikizlerde beni çok yoruyor gece gündüz bana dur durak Yok yorgunluktan uykusuzluktan bitiyorum ikiz bakmak çokkkk zor Allah ömür versin kuzularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…