2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar tatilden donduk ertesi gunu yuksek ates basladı ben de sonra deri dokuntusu el ayak hastalıgıymıs kızım da bugun ateslendı onda da basladı doktora gittik ikimizde kendi kendine gececek ates dikkat edin diyorlar baska da bir şey yok. Oyle acılı bir dokuntu ki dayanamıyorum kızım nasıl dayanacak bılmıyrm tecrubesı olan var mı ne yapmak gerekir belki dogal bir yontem bılıyorsunuzdur

Cnm doktora ya da eczaneye danışıp atarax kullanablrsin sdce 1 ölçü onu kilosuna göre ayarlmaları laxm salgın sanırım çk duydum bu hfta.içten yangı yapıyo kaşımkla geçmiyo

Kizlar keci boynuzu unu almak istiyorum ama hangi markayi guvenip almaliyim. Aktardaki ambalajlara pek guvenemedim acikcasi sizler nerden aliyosun bide bebislere nasil veriyorsunuz

Kizlar keci boynuzu unu almak istiyorum ama hangi markayi guvenip almaliyim. Aktardaki ambalajlara pek guvenemedim acikcasi sizler nerden aliyosun bide bebislere nasil veriyorsunuz
Direk keçiboynuzunu öğüten aktarlar var cnm gözümün önünde onu alıyorum ben meyve püresine muhallbye koyablrsin ben kekte de kullanıyorum

Direk keçiboynuzunu öğüten aktarlar var cnm gözümün önünde onu alıyorum ben meyve püresine muhallbye koyablrsin ben kekte de kullanıyorum

Ne guzel yaa burda hic denk gelmedim muhakkak burdada vardir belki ama bi kac yere baktim ismi bilinmedik paketlere ambalajlayip gosterdiler bende sizlere sormak istedim.. Nekadar olcekte koyuyosun canim kekte ve meyve purelerinde

Ne guzel yaa burda hic denk gelmedim muhakkak burdada vardir belki ama bi kac yere baktim ismi bilinmedik paketlere ambalajlayip gosterdiler bende sizlere sormak istedim.. Nekadar olcekte koyuyosun canim kekte ve meyve purelerinde
Meyveyle silme 1 çay kaşığı ,kekte de kakao gbi 2 ya da 3 çorba kaşığı koyuyorum cnm.

Canim ben arifoğlundan aldım. Günde yarım çay kaşığı meyve püresine katıyorum. Meyve puresinin icine 2 ceviz ve 1 bebek buskivisi de katiyorum.

Keciboynuzu unu 8+ aydan sonra kullanılabiliyor. 12+ aydan sonrada siyah üzüm cekirdeği tozu alacağım o da cok faydalı.

Cok tesekkurler canim aa uzum cekirdegi tozunu duymamistim sabahlari kahvaltida ekstra yulaf unu kullaniyormusun canim..

ben çoğu şeyi vitma.com adresinden aliyorum(tam buğday unu,bebek irmiği,bebek tarhanası, siyez unu,tuzsuz zeytin,siyah üzüm özü ...)9aylik olunca yeni sipariş verdim ben de keçiboynuzu tozu,siyez tarhanası, kırmızı ve yeşil mercimek ama henüz gelmedi,denemedim.

Afiyet olsun yarasın canım sevmesine çok sevindim.
Ben henüz hiç şeker vermedim yürümeye başlasın ondan sonra böyle minik minik başlarım diye düşünüyorum. Büyük kızım da hala pek şekerle içli dışlı değil hala.
Canım bence mama verme uyanması normal diye düşünüyorum açlıktan olduğunu da sanmıyorum. Benim kız da çok uyanıyor ama hiç mama vermedim. Bu defa da iyice doyunca seni hiçten emmez göğsünü sadece ağzında tutar ve sütün etkilenir. Maşaallah bebeğin iştahlı bebek diğer şeyler yedir. Mama yerine uykusundan önce iyice uykusu gelmeden irmikli mama vermeyi denedin mi?

Kızlar benimkiler hiç meyve püresi vs yemiyorlar ya. Hep tek tek ve ayrı yiyorlar o yüzden daha doğru dürüst ceviz vs vermedim. Kahvaltıyıda ayrı yiyorlar. Acaba yoğurda katsam cevizi nasıl olurki?

Merhaba kızlar, az evvel kontrolden geldik. B12 ve demir çok düşük çıktı. O kadar kıyma koyuyorum yemeklerine, niye o kadar düşük çıktı anlamadım. B12 için de haftalık iğne verdi aranızda bu düşük değerleri olup atlatanlar var mı? Neler yediniz içtiniz?

Kızlar benimkiler hiç meyve püresi vs yemiyorlar ya. Hep tek tek ve ayrı yiyorlar o yüzden daha doğru dürüst ceviz vs vermedim. Kahvaltıyıda ayrı yiyorlar. Acaba yoğurda katsam cevizi nasıl olurki?
Al benden de o kadar bizimki de muhallebi yemiyor hiç öğürüyor illa taneli yiyecek ona özel yaptığım hicbirseyi yemedi artık kendi yediklerimizden veriyorum onları severek yiyor cevizi de tam un haline getirmedim biraz ezıp yedirdim yedi o şekilde ama kabız oldu o yüzden kestim simdilik

Dr bize yoğurda katsam verin dmşşti ben yoğurda ve zeytinyağı ile karıştıtıyorın

Canım demiriniz kaç çıktı? Benim kızında 6 çıktı. Referanslar 37-150 arası. Doktor bişey demedi ama. Bende şuruba başlayacağım antibiyotik bitsin. Ama hgb 12 bizim. Sizin kaç? Ferro sanol şurup içircem. Birde keçi boynuzu özü aldım aç karnına veriyorum.

Oğlumun 1 yaşında b12 tedavsi basladı 1 yıllık,önce hergün 1 hfta boyunca sonra 2 güne 1 haftada.sonra her ay.çok şükür toparladı hç merak etme acıtan bi iğne diil yeterki bebek iğnesiyle yapsınlar o konuda uyarablrsin ben evde bulursam foto atayım istersen.b12 çoook önemli zeka gelişimi için neyseki takvyeyle toparlıyo demir de öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…