2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Cnm hgb çok ölçüt diil tabi önemli ama ferritini ayrıca ele almk lazım

Canım aptamil almıştım, bir yudum bile içmedi. Tadına baktım, gerçekten berbat bir tadı var. Gecede bir kez uyanırken bir anda çok uyanmaya başlaması beni düşündürdü. Gece dinlenemiyorum, gündüz dinlenemiyorum. Yarın da eşim ameliyat olacak, annemlerin yanında kalacağız. Annemle büyük bir kavga etmeden dönebilirim inşallah

Kızlar benimkiler hiç meyve püresi vs yemiyorlar ya. Hep tek tek ve ayrı yiyorlar o yüzden daha doğru dürüst ceviz vs vermedim. Kahvaltıyıda ayrı yiyorlar. Acaba yoğurda katsam cevizi nasıl olurki?
Canım benim kızda kaşığa ağzını açmıyor bende tane tane elimle veriyorum ben şöyle yaptım cevizi un gibi yaptım sonra pekmez vasıtasıyla cevizi yumuşak macun gibi yaptım öyle verdim sevdi :)

Daha önce de sormuştum ama görmedin sanırım. Mercimeğin kabukları sorun oldu mu?
Görmedim canım kusura bakma. Yok soymadım. Kızım meyve, köfte vb. Şeyleri kendi ısırarak yiyor zaten ama kabuğun boğazına yapışmasından ben de korktum açıkcası. O yüzden çatalla hafif parçaladım.

Aptamil masaları ilgili olumsuz bir haber çıkmıştı bir ara ben hiç kullanmıyorum o yüzden. bir araştır istersen. De bize hipp organik önetmişti ama benim oğlum mama sevmrye.
Kızım da tadını hiç sevmedi zaten. Bir yudum bile yutmadı. Ben de tadına baktım, sanki demir gibi

Onu içse de gece uyanır canım bebeklerin geneli gece açlıktan uyanmıyor. Allah şifa versin inşaallah kolaycacık iyileşir. Canım annenin seninle olan diyalogu ve ilişkisi 3. Kişiler gibi olamaz düşünsene zaten öyle olsa sende bundan rahatsız olurdun. Elbette ki senin bazı düşüncelerin ona garip gelebilir annelerimiz genellikle bizim de bir birey olduğumuz noktasını kaçırıyor, bu hususta yalnız değilsin. Sakin olmaya çalış gevşe biraz. Ne mutlu sana ki annen yanında. Eminim seni de torununu da çoook seviyordur :) belki bu süreç size iyi de gelebilir? Senin gün içi rutinini daha iyi görür.

Yeni edindiği becerileri günlük yaşamına oturtana kadar çok uyanması normalmiş.

Benim de hiç dolu değil canım. Nasıl doyuyor anlamıyorum. Hatta uzun süredir sabahları da eskisi gibi dolu olmuyor, gece sık emdiği için. Mama da yemedi zaten. İrmik muhallebisi vereyim en iyisi

bizde de casual cadillac air var sırtı tam dik diil benim oğlan hiç yaslanmıo ön bara tutunup yaslanmadan dimdik oturuo arkasına bişeylermi desteklesem die düşnüyorum ben de
Evet bahsettiğim arkadaşımda da casual var. Kızımın bebek Arabası tam dik canım ama hiç tam yaslanmıyor. Uyurum diye :) dediğin gibi ön bara tutunuyor hep. Yaslanınca anlıyoruz ki uykusu gelmiş :)

Görse bile saygı duymayı beceremiyor canım. O olmasa başlarda ne yapardık. Tabii hakkı ödenmez ama benim düzenime ve alışkanlıklarıma saygı duyamıyor. Sadece kendi dediği olsun istiyor

Rica ederim. Benim.kiz da taneli yiyor da dediğin gibi boğazına yapışır diye korkuyorum. Ben de yarın pişireyim. Sağol canım

Görse bile saygı duymayı beceremiyor canım. O olmasa başlarda ne yapardık. Tabii hakkı ödenmez ama benim düzenime ve alışkanlıklarıma saygı duyamıyor. Sadece kendi dediği olsun istiyor
O zaman seni kafasında bir birey olarak oturtamamış. Okul ünv döneminde birlikte miydiniz?

Peki bebeklere takviye olarak ne var B12 ? Demir gibi yani takviye versek şimdiden?

Kızıma ceviz verdiğimde kakasiyla aynen iade oluyor:) sindiremiyor mu acaba sizde de öyle oluyor mu?
Bide bi haberim var çok heyecanlı diridridiri (hamile değilim )

Peki bebeklere takviye olarak ne var B12 ? Demir gibi yani takviye versek şimdiden?
Babytamin b12 için, sidefer i de demir için kullanıyorum cnm babytamin de d vitamini de var ocean ı bıraktım sen tahlil yaptrcaktın noldu ?Bu arada semizotunu neden taze tüketmiyosun nerdyse her dönem var hassas bi sebze bence gerek yok dondurucuya girmesine.gerçi ben çoğu yiyecek için böyle düşünüyorum dondurucu olayına sıcak bakamadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…