2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Çook teşekkürler

Kızıma ceviz verdiğimde kakasiyla aynen iade oluyor:) sindiremiyor mu acaba sizde de öyle oluyor mu?
Bide bi haberim var çok heyecanlı diridridiri (hamile değilim )
Canım benim büyük kızımda dahi tüm kuruyemişler aynen iade oluyor doktora sordum o da içinden kendine gerekli olan yapı alıyor o dedi :)
Direk hamile misin diyecektim. Acaba nedir nedir?

Peki bebeklere takviye olarak ne var B12 ? Demir gibi yani takviye versek şimdiden?
Canım benim de kızımın b12si düşük çıktı nutrigenin babytamin diye bir damlasını kullanıyorum drum onayladı ayına göre kullanabileceği takviyeler arasinda en yüksek b12 oranı bundaydi o nedenle bunu tercih ettim 2 ay kullanın sonra tahlil yapalım dedi drumuz henüz iki ay olmadı baslayali

Geriden gelirken yazmıştım yazdigini yeni gördüm canim babytamin kullanıyorum ben de. kullanım sonrası tahlil yaptırdınız mi fayda sagladi mi bebise

Geriden gelirken yazmıştım yazdigini yeni gördüm canim babytamin kullanıyorum ben de. kullanım sonrası tahlil yaptırdınız mi fayda sagladi mi bebise
Ben de yaşında yaptrmyı düşünüyodum da içim rahat etmicek galiba hftya tahlil yaptırablrm paylaşırım cnm

Kan tahlili mi? Ayın 14unde 9 aylık oluyor o zaman yaptıracam. Çok merak ediyorum demiri. Semizotunun da mevsimi varmış kışın da yer diye düşünmüştüm. Sağol canım bilgi için.

Tesekkur ederim canım. Not aldım. İnşallah normal seviyeye gelir

Canım benim büyük kızımda dahi tüm kuruyemişler aynen iade oluyor doktora sordum o da içinden kendine gerekli olan yapı alıyor o dedi :)
Direk hamile misin diyecektim. Acaba nedir nedir?
Hım.iyi o zaman devam edeyim cevize. Bir de 1 tane tüm ceviz çok gelir mi? Miniğe ne kadar veriyorsun?
Amerika vizesi için başvuru yapılıyor kızımla bana:) eşimin vardı zaten. İşyeri yapıyor, ailece gidecez inşallah olursa. Temelli mi gidiyoruz kısa süreliğine mi bilmiyoruz. Şimdiden bir korku, heyecan ve hüzün sardı.

Kan tahlili mi? Ayın 14unde 9 aylık oluyor o zaman yaptıracam. Çok merak ediyorum demiri. Semizotunun da mevsimi varmış kışın da yer diye düşünmüştüm. Sağol canım bilgi için.
Tamamen şahsi fikrim şu ki vücudumuz herseyi mevsimine göre düzenliyo neye ihtyacı varsa o koşullarda gereksinim duyuyo yaratılış itibaryle Allah ona göre meyveyi sebzeyi eti sütü gönderiyo.vücudumuzun biyolojik ritmi gbi bişe.bana göre yazın yaz ürünleri kışın kış ürünleri tüketilmeli.dediğim gbi herkes farklı uygular tabi kendi bakış açım bu.kan tahlilinde bildr cnm sonucu

Süper cnm gderseniz 1 bebişte orda patlat inşallh

Canım kadir tuğcuya sordum demir kullanmana gerek yok demiş. Bende anlamadım. Hem demiri hem hgb değerini yazmıştım
Cnm bu tahlil yorumlma işi tecrübe işi sdce referans aralgı önemli diil yenidoğan,0-2 yaş 2-5 yaş bile ayrı ayrı değerlendiriliyo kadir tugcu dedyse tatlı demiş :) için rahatlamştr bi nebze

Cnm bu tahlil yorumlma işi tecrübe işi sdce referans aralgı önemli diil yenidoğan,0-2 yaş 2-5 yaş bile ayrı ayrı değerlendiriliyo kadir tugcu dedyse tatlı demiş :) için rahatlamştr bi nebze
Aynen nedense o adama ayrı bir güvenim var. Ekşi sözlükte saydıranda var ama onu okumadan yapamıyorum ben :)

Ayyy cok güzel ..hakkınızda hayırlısı olsun canım

Mantıklı geldi aslında. ama işte hani kış hazırlığı vardır ya, alışkanlık olmuş. Bildiririm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…