2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Arkadaşlar kızım altını değiştirtmek istemiyordu ama şu an işi abartmış durumda altını açmak için yatırdığım an ağlamaya başlıyor. Özellikle kaka yaptığında işkenceye dönüşüyor makat bölgesini sildirmek istemiyor çok ağlıyor acaba makatta bir problem mi var canı mı acıyor bilemiyorum kafama takıldı.
Kabız değil normal kıvamda kakası ama acaba katı gıdayı çok mu verdim ondan mı böyle oldu ne dersiniz?

Aynen nedense o adama ayrı bir güvenim var. Ekşi sözlükte saydıranda var ama onu okumadan yapamıyorum ben :)
canım kadir bey' e nasıl ulaşıyorsun ?biz de yaptırdık tahlil hgb 11.7 demir 53 çıktı doktor demir takviyesini bırakın demedi

Dişler için gözünüz aydın canım, inşallah ısırmaya başlamaz benimkinin üstte dört altta iki dişi var şu anda nereyi bulursa ısırıyor bunu oyuna dönüştürdü bide acıtıyor ki nasıl oluyor çok ilginç :)

Acaba altını açınca suyu seviyorsa baya ılık suyla her seferinde yıkasan ben öyle yapıyorum yaz zaten rahatlar çocuk ince çatlaklara silmek canını acitiyordur belki yada geçici bir huy olabilir.

kızlar bn oğlana hiç ayakkabı giydirmiyorum. evde sürekli yürümek istiyor. tatilde dışarda deniz kenarında flnda beni yürütün der mi ? Ayağına bişey almak lazım mı ? ne almak lazm

makat çatlağı fln var mı

2-3 günde bir bir tane veriyorum ben canım.
Oy garip hissettim bende inşaallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım.

Teşekkürler canım diş işi zor gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Altını nasıl yıkıyorsun lavaboda veya küvette mi? Kaka olunca o kadar hareketli ki her tarafa bulaştırmaktan çekiniyorum ben o nedenle siliyorum.

Canım benim ufaklıkta yerinde durmuyor istediğine uzanmasına izin vermedim diye ağlıyor ama makat için ayrı bir ağlama olmadı. Bence büyük tuvalette daha uzun süre uğraşıyorsun ya ondan ağlıyor olabilir. Ama özellikle makata dokunduğun anda ayrı ağlama varsa.bi sıkıntı var demektir.

Travel öyle gerçekten çok ağır ve hantal oluyorlar. Artık büyüdüler zaten gerek yok bence baston tipi olanlar daha pratik. Liteway tam yatmıyor değil mi?

Sağol canım sorduğun için. Son üç kakası kıvamlı ve mukussuz olunca gerek kalmadı. Düzeldi çok şükür. Niye olmuştu acaba hiçbir fikrim yok.
Galiba yediği bir şey dokundu kuzuya. Geçmiş olsun canım çok sevindim düzeldiğine.

canım kadir bey' e nasıl ulaşıyorsun ?biz de yaptırdık tahlil hgb 11.7 demir 53 çıktı doktor demir takviyesini bırakın demedi
canım kadir tuğcu yaz nette direkt anneler forumu çıkıyor. Orada insanlar konu açıp soru soruyor. Hem onları okuyorum ben benzer durumlarda ne yapılabilir diye, hemde yeni konu açıp soru soruyorum. Sizin baya iyi hiç kullanmayın der büyük ihtimalle. Adam demir ilaçlarına tepkili, hiç kullanmayın diyor nedense. Hastalık yapmaktan başka bir şey yapmıyor diyor. sende oku ve üye olup sor durumunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…