Ay bide o kısmı var dimi ya ! Benim ilk kız yaşından sonra çıkardı ama cimcimede bütün belirtiler var ve çok huysuz.rahatlamak için çıksın istiyorum bi an önce ..
Arkadaşlar kızım altını değiştirtmek istemiyordu ama şu an işi abartmış durumda altını açmak için yatırdığım an ağlamaya başlıyor. Özellikle kaka yaptığında işkenceye dönüşüyor makat bölgesini sildirmek istemiyor çok ağlıyor acaba makatta bir problem mi var canı mı acıyor bilemiyorum kafama takıldı.
Kabız değil normal kıvamda kakası ama acaba katı gıdayı çok mu verdim ondan mı böyle oldu ne dersiniz?
Arkadaşlar kızım altını değiştirtmek istemiyordu ama şu an işi abartmış durumda altını açmak için yatırdığım an ağlamaya başlıyor. Özellikle kaka yaptığında işkenceye dönüşüyor makat bölgesini sildirmek istemiyor çok ağlıyor acaba makatta bir problem mi var canı mı acıyor bilemiyorum kafama takıldı.
Kabız değil normal kıvamda kakası ama acaba katı gıdayı çok mu verdim ondan mı böyle oldu ne dersiniz?
Dişler için gözünüz aydın canım, inşallah ısırmaya başlamaz benimkinin üstte dört altta iki dişi var şu anda nereyi bulursa ısırıyor bunu oyuna dönüştürdü bide acıtıyor ki nasıl oluyor çok ilginç :)
Acaba altını açınca suyu seviyorsa baya ılık suyla her seferinde yıkasan ben öyle yapıyorum yaz zaten rahatlar çocuk ince çatlaklara silmek canını acitiyordur belki yada geçici bir huy olabilir.
kızlar bn oğlana hiç ayakkabı giydirmiyorum. evde sürekli yürümek istiyor. tatilde dışarda deniz kenarında flnda beni yürütün der mi ? Ayağına bişey almak lazım mı ? ne almak lazm
Hım.iyi o zaman devam edeyim cevize. Bir de 1 tane tüm ceviz çok gelir mi? Miniğe ne kadar veriyorsun?
Amerika vizesi için başvuru yapılıyor kızımla bana:) eşimin vardı zaten. İşyeri yapıyor, ailece gidecez inşallah olursa. Temelli mi gidiyoruz kısa süreliğine mi bilmiyoruz. Şimdiden bir korku, heyecan ve hüzün sardı.
Dişler için gözünüz aydın canım, inşallah ısırmaya başlamaz benimkinin üstte dört altta iki dişi var şu anda nereyi bulursa ısırıyor bunu oyuna dönüştürdü bide acıtıyor ki nasıl oluyor çok ilginç :)
Acaba altını açınca suyu seviyorsa baya ılık suyla her seferinde yıkasan ben öyle yapıyorum yaz zaten rahatlar çocuk ince çatlaklara silmek canını acitiyordur belki yada geçici bir huy olabilir.
Teşekkürler canım diş işi zor gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Altını nasıl yıkıyorsun lavaboda veya küvette mi? Kaka olunca o kadar hareketli ki her tarafa bulaştırmaktan çekiniyorum ben o nedenle siliyorum.
Bende işe başladım ve telefon bozuldu bir süredir giremedim. Bebekler çocuklrı çok seviyor nedense benim oğlumda çocuk gördükçe çıldırıyor onlarla oynamak istiyor :)
Canım benim ufaklıkta yerinde durmuyor istediğine uzanmasına izin vermedim diye ağlıyor ama makat için ayrı bir ağlama olmadı. Bence büyük tuvalette daha uzun süre uğraşıyorsun ya ondan ağlıyor olabilir. Ama özellikle makata dokunduğun anda ayrı ağlama varsa.bi sıkıntı var demektir.
jenny48
canim bizde de Chicco Trio Love Travel Sistem Bebek Arabası vardi yaninda baston tarzi bebek arabasi olmasina ragmen kullanimi cok agir kaliyodu evet icerisinde bebek rahat ediyodur fakat surusu olsun kaldirima cikmak olsun iskence gibi geliyodu katlandigindada kucuk olmuyordu bizde burdaki arkadaslarin onerisiyle liteway aldik memnunuz surus rahatligi cok guzel elinin altindan kayiyor sanki :)
Travel öyle gerçekten çok ağır ve hantal oluyorlar. Artık büyüdüler zaten gerek yok bence baston tipi olanlar daha pratik. Liteway tam yatmıyor değil mi?
canım kadir tuğcu yaz nette direkt anneler forumu çıkıyor. Orada insanlar konu açıp soru soruyor. Hem onları okuyorum ben benzer durumlarda ne yapılabilir diye, hemde yeni konu açıp soru soruyorum. Sizin baya iyi hiç kullanmayın der büyük ihtimalle. Adam demir ilaçlarına tepkili, hiç kullanmayın diyor nedense. Hastalık yapmaktan başka bir şey yapmıyor diyor. sende oku ve üye olup sor durumunuzu