2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Nasıl satacaksın ? Ben de kurtulsam şu arabadan. Karar verdin mi modele?

Uzun zamandır benim ki de o şekilde.. Babası oyuncak gösterip dikkatini çekiyor ben o sırada hızlıca halletmeye çalışıyorum, 3-4 gündür geçmeyen bir pişiği var ama ondan olduğunu sanmam öncesinde de vardı.. Sabit kalmaktan hoşlanmıyorlar belki de..

O zaman seni kafasında bir birey olarak oturtamamış. Okul ünv döneminde birlikte miydiniz?
Bence de oturtamamış. Yok canım dört yıl Ankara’da okudum, beş yıl İstanbul’da çalıştım. Saygı çok önemli gerçekten. Annemde bana karşı saygı yok maalesef

Peki bebeklere takviye olarak ne var B12 ? Demir gibi yani takviye versek şimdiden?
Bol bol kırmızı et ye canım. Ben öyle yaptım, hem benim B12 seyivem hem de bebeğinki yüksek. Eskiden sadece köfte yerdim, şimdi bebek için her şeye katlanılıyor

Sorun olduğunu sanmıyorum canım. Kızım da dünyayı yıkıyor, kendini yay gibi geriyor, dönüyor kaçıyor. Alnına telefonu bağlayıp çizgi film açan anne videosu var, ona çok gülmüştüm. Başımıza geldi. Biz ekran da göstermedik hiç. Ne yapsak bilmiyorum

Bir de tam yatmıyor çoğu benim araştırdığım kadarıyla tam dik olan ve tam yatabilen sadece maclaren var ki o da diğerlerine göre çok pahalı geldi bana değer mi bilemedim.

Benim kızımın doğduğundan beri hiç deliksiz uykusu olmadı gece en az 3-4 kez kalkıyoruz bazen daha da fazla malesef.

Kızlar benimkiler hiç meyve püresi vs yemiyorlar ya. Hep tek tek ve ayrı yiyorlar o yüzden daha doğru dürüst ceviz vs vermedim. Kahvaltıyıda ayrı yiyorlar. Acaba yoğurda katsam cevizi nasıl olurki?
Ben katmaya başladım geçen haftadan beri canım 1 kayısı rendesi, 1 çay kaşığı çekilmiş ceviz katıp yediriyorum yoğurdu.

Geçmiş olsun canım demir desteği kullanıyor muydunuz? Kuzu ciğeri iyi geliyor diye yazmıştı burada arkadaşlar ben denemedim ama kullanan arkadaşlar memnundu diye hatırlıyorum.

Canım, ben duşun içine bebek için orta boy bir leğen aldım, altını açınca tabiri caizse beziyle şöyle bir kabasıni alıyorum hemen götürüp leğenin içine oturtuyorum evire çevire yıkıyorum beline kadar öyle mutlu oluyor rahatlatıyor ki anlatamam maşallah daha hiç pişik kızarıklık vs olmadı havalar çok sıcak en iyisi yıkamak..Diş dönemi pişik kolay olur dikkat etmek lazım bağışıkliklari da normal zamandan düşük olur daha kolay hastalanırlar benim büyük oğlumu evde tutmak mümkün değil bebek de alıştı sayesinde bahçeye sokağa duydukça salgın hastalıklardan korkuyorum Allah korusun hepimizin kuzusunu...

Kızlar benim büyük kızım da pek muhtemel ek ayak ağız hastalığı oldu :/

Gecmis olsun canim belirtileri nasil ve Ne yapmak lazim cabuk atlatmasi icin ?20 gun sonra bizde kayinvalidemlere gitcez havuz Deniz hepsi yanimzda yakalanir diye bende cok korkuyorum alerjik bi bebegim var

Hakkinizda hayirlisi olsun ama cok guzel bir imkan Bende cok istiyorum esimin yukselme imkaninda var sinava girmesi gerekiyor calisda gidelim diyorum :)) arkadaslarin dedigi gibi bide bebis olur orda Ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…