Oyy canim kiyamam yaa bizde de surekli bu sekilde oluyor mantar demisti doktor ..
yesoka90
. Canim daha once sormusmuydum hatirlamiyorum ama mantar tekrarlar demistin gercektende 10gun geciyor sonra tekrar olusiyor nasil onlem almaliyim
Hım.iyi o zaman devam edeyim cevize. Bir de 1 tane tüm ceviz çok gelir mi? Miniğe ne kadar veriyorsun?
Amerika vizesi için başvuru yapılıyor kızımla bana:) eşimin vardı zaten. İşyeri yapıyor, ailece gidecez inşallah olursa. Temelli mi gidiyoruz kısa süreliğine mi bilmiyoruz. Şimdiden bir korku, heyecan ve hüzün sardı.
Oyy canim kiyamam yaa bizde de surekli bu sekilde oluyor mantar demisti doktor ..
yesoka90
. Canim daha once sormusmuydum hatirlamiyorum ama mantar tekrarlar demistin gercektende 10gun geciyor sonra tekrar olusiyor nasil onlem almaliyim
Canım benim kızda kaşığa ağzını açmıyor bende tane tane elimle veriyorum ben şöyle yaptım cevizi un gibi yaptım sonra pekmez vasıtasıyla cevizi yumuşak macun gibi yaptım öyle verdim sevdi :)
Ben de sabah kahvaltıda aynısını yapıyorum çok seviyor bu arada kaşığı neden sevmiyor kuzular ya benim kızım da öyle elimle verirsem yiyor kaşığı sevmiyor. Geçici bir durum mu acaba?
Eki Görüntüle 2167634
Kızlar ben sarıyı hiiiç sevmezdim biliyor musunuz :) sarı kızıma çok mu yakıştı yoksa tüm anneler mi yavrularına her şeyin çoook yakıştığını düşünüyor :)
canım salgın var diyorlar. özellikler parklar, avm oyun havuzlarından bulaşıyomuş.burada geçiren arkadaşlar da var... inşallah değildir ama grip gibi bir süreci var sanırım. kolayca atlatır umarım
Salgın var sanırım :/ Bizim bir arkadaşın da bebeği 3-4 gün yüksek düşmeyen ateş olmuş doktor antibiyotik vermiş bizimki kullanmamış doktor da kızmış kullanmazsan geçmez diye.. Antibiyotiğe başladığı gün bebekte döküntüler başlamış :/ Çok geçmiş olsun canım ama inşallah değildir
Gecmis olsun canim belirtileri nasil ve Ne yapmak lazim cabuk atlatmasi icin ?20 gun sonra bizde kayinvalidemlere gitcez havuz Deniz hepsi yanimzda yakalanir diye bende cok korkuyorum alerjik bi bebegim var
Sağol canım, çok yüksek ateş tek belirtisi ve bu ateşe kulak ve boğazda sebep verecek enfeksiyon olmaması. 2 gün yüksek ateş arkasından deride döküntü oluyormuş. İnşaallah yakalanmaz.
yesoka90
Canım ilacı 15 gn süreyle kullanacaksın altını sürekli havalandıracaksın,ilacu sürmeden önce her gün sabah akşam belden aşağısını yıkayacaksın, en önemlisi büyük tuvalet yapınca belden aşağıyı yıkamak ve iyice kurulayıp öyle bez bağlamak.
Ben de sabah kahvaltıda aynısını yapıyorum çok seviyor bu arada kaşığı neden sevmiyor kuzular ya benim kızım da öyle elimle verirsem yiyor kaşığı sevmiyor. Geçici bir durum mu acaba?
Salgın var sanırım :/ Bizim bir arkadaşın da bebeği 3-4 gün yüksek düşmeyen ateş olmuş doktor antibiyotik vermiş bizimki kullanmamış doktor da kızmış kullanmazsan geçmez diye.. Antibiyotiğe başladığı gün bebekte döküntüler başlamış :/ Çok geçmiş olsun canım ama inşallah değildir
Arkadaşlar kızım altını değiştirtmek istemiyordu ama şu an işi abartmış durumda altını açmak için yatırdığım an ağlamaya başlıyor. Özellikle kaka yaptığında işkenceye dönüşüyor makat bölgesini sildirmek istemiyor çok ağlıyor acaba makatta bir problem mi var canı mı acıyor bilemiyorum kafama takıldı.
Kabız değil normal kıvamda kakası ama acaba katı gıdayı çok mu verdim ondan mı böyle oldu ne dersiniz?
Eki Görüntüle 2167634
Kızlar ben sarıyı hiiiç sevmezdim biliyor musunuz :) sarı kızıma çok mu yakıştı yoksa tüm anneler mi yavrularına her şeyin çoook yakıştığını düşünüyor :)
Geçmiş olsun canım demir desteği kullanıyor muydunuz? Kuzu ciğeri iyi geliyor diye yazmıştı burada arkadaşlar ben denemedim ama kullanan arkadaşlar memnundu diye hatırlıyorum.
Evet ferromixin kullanıyorduk,hergün keçi boynuZu pekmezi, ceviz de cabası.. anlamadım nasıl böyle oldu. Kuzu ciğeri aldım ama nasıl yedirsem bilemedim