2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar sizce bu mantar mı pişik mi? Çinko oksitli kreme rağmen düzelmedi 3-4 gündür, sivilce gibi bişeyler var piştikte.. yesoka90

Oyy canim kiyamam yaa bizde de surekli bu sekilde oluyor mantar demisti doktor ..

yesoka90 . Canim daha once sormusmuydum hatirlamiyorum ama mantar tekrarlar demistin gercektende 10gun geciyor sonra tekrar olusiyor nasil onlem almaliyim

Ayyy yeni okudum canım, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Oyy canim kiyamam yaa bizde de surekli bu sekilde oluyor mantar demisti doktor ..

yesoka90 . Canim daha once sormusmuydum hatirlamiyorum ama mantar tekrarlar demistin gercektende 10gun geciyor sonra tekrar olusiyor nasil onlem almaliyim
Hadi ya niye tekrarlıyor ki :/ Doktora da yazdım ama dönmedi daha bizde il dışındayız acaba burda bir doktora götürmeye gerek var mı?

Canım benim kızda kaşığa ağzını açmıyor bende tane tane elimle veriyorum ben şöyle yaptım cevizi un gibi yaptım sonra pekmez vasıtasıyla cevizi yumuşak macun gibi yaptım öyle verdim sevdi :)
Ben de sabah kahvaltıda aynısını yapıyorum çok seviyor bu arada kaşığı neden sevmiyor kuzular ya benim kızım da öyle elimle verirsem yiyor kaşığı sevmiyor. Geçici bir durum mu acaba?

40bin kere maşallah kuzuna Evet sarı çok yakışmış ama çuval giyseydi yine yakışırdı biz annelerin gözünde :)))

canım salgın var diyorlar. özellikler parklar, avm oyun havuzlarından bulaşıyomuş.burada geçiren arkadaşlar da var... inşallah değildir ama grip gibi bir süreci var sanırım. kolayca atlatır umarım
Çok sağol canım evet öyleymiş, biz her akşam parka gidiyoruz olması çok normal.

Kızlar benim büyük kızım da pek muhtemel ek ayak ağız hastalığı oldu :/
Salgın var sanırım :/ Bizim bir arkadaşın da bebeği 3-4 gün yüksek düşmeyen ateş olmuş doktor antibiyotik vermiş bizimki kullanmamış doktor da kızmış kullanmazsan geçmez diye.. Antibiyotiğe başladığı gün bebekte döküntüler başlamış :/ Çok geçmiş olsun canım ama inşallah değildir

Gecmis olsun canim belirtileri nasil ve Ne yapmak lazim cabuk atlatmasi icin ?20 gun sonra bizde kayinvalidemlere gitcez havuz Deniz hepsi yanimzda yakalanir diye bende cok korkuyorum alerjik bi bebegim var
Sağol canım, çok yüksek ateş tek belirtisi ve bu ateşe kulak ve boğazda sebep verecek enfeksiyon olmaması. 2 gün yüksek ateş arkasından deride döküntü oluyormuş. İnşaallah yakalanmaz.

Canım ilacı 15 gn süreyle kullanacaksın altını sürekli havalandıracaksın,ilacu sürmeden önce her gün sabah akşam belden aşağısını yıkayacaksın, en önemlisi büyük tuvalet yapınca belden aşağıyı yıkamak ve iyice kurulayıp öyle bez bağlamak.

Ben de sabah kahvaltıda aynısını yapıyorum çok seviyor bu arada kaşığı neden sevmiyor kuzular ya benim kızım da öyle elimle verirsem yiyor kaşığı sevmiyor. Geçici bir durum mu acaba?
Sanmam geçici olduğunu canım en azından bayağı bir süre böyle devam eder bence. Eşim diyor ki çocuk doğal çocuk kaşık filan tanımıyor :)

Sağol canım yüksek ateş var geceden beri, nr yapalım böyle böyle büyüyecekler

Benimki de son günlerde böyle canım.altini ne aldırmak nede bağlatmak istemiyor ..
Kızlar sizce bu mantar mı pişik mi? Çinko oksitli kreme rağmen düzelmedi 3-4 gündür, sivilce gibi bişeyler var piştikte.. yesoka90
Canım mantara benziyor çok geçmiş olsun kuzuya bol bol yıkayıp kremlemek lazım..

Ay maşallah çok yakışmış kuzuya :)) ben bayılırım sarıya ..benim kuzuya hep sarı tonlarda giydiriyorum
Kızlar benim büyük kızım da pek muhtemel ek ayak ağız hastalığı oldu :/
Canım çok geçmiş olsun
Rahat rahat hiç biyere goturemicez mi biz kuzuları yahu !

Geçmiş olsun canım demir desteği kullanıyor muydunuz? Kuzu ciğeri iyi geliyor diye yazmıştı burada arkadaşlar ben denemedim ama kullanan arkadaşlar memnundu diye hatırlıyorum.

Evet ferromixin kullanıyorduk,hergün keçi boynuZu pekmezi, ceviz de cabası.. anlamadım nasıl böyle oldu. Kuzu ciğeri aldım ama nasıl yedirsem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…