2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sağol canım, çok yüksek ateş tek belirtisi ve bu ateşe kulak ve boğazda sebep verecek enfeksiyon olmaması. 2 gün yüksek ateş arkasından deride döküntü oluyormuş. İnşaallah yakalanmaz.
Geçmiş olsun insallah değildir. Benim kızım ilk dişini çıkarırken çok ateşledi 3 gün 38 in altına indiremedik ne yaptıysak. Fişten sanmıştık ama değilmiş 3. Günün sonunda ateş düstü tüm vücudu döküntü oldu. El ayak hastalığı miydi yoksa 6. Hastalık miydi bilemiyorum ama birkaç gün sonra kayboldu döküntüler

Kızlar benim kızım da banyodan korkmaya başladı. Yenidoganken bile böyle ağlamıyordu. Hep babasıyla yıkadık, esim tuttu ben yıkadım. Hala öyle...Bir aydir babasının yakasına iki eliyle yapışıyor küvete oturmak istemiyor banyo bitene kadar avaz avaz bağırıyor. Herhangi bir düşme ağzına burnuna şu kaçma vakası yaşamadık birden başladı bu korku.Sizce nedendir ve nasıl tekrar banyoyu sevdirebiliriz?

Kızlar sizce bu mantar mı pişik mi? Çinko oksitli kreme rağmen düzelmedi 3-4 gündür, sivilce gibi bişeyler var piştikte.. yesoka90
Canım doktora sormakta fayda var ama sanki hem pişik hem mantar gibi. Çünkü kızımda da o minik sivilcelerden olmuştu doktor mantar demişti trosyd krem kullanmıştık 1 hafta kadar. Çok geçmiş olsun havalar çok sıcak altları kapalı kalmaktan terliyor ve hemencecik pişik/mantar oluyor :-/

Babası onu oyalarsa biraz duruyor ama tek başımayken inanılmaz zorlanıyorum şarkılar söylüyorum, kedi/köpek/kuş/tavuk sesi çıkarıyorum halimi gören deli der valla o derece inşallah geçicidir.

Hakkinizda hayirlisi olsun ama cok guzel bir imkan Bende cok istiyorum esimin yukselme imkaninda var sinava girmesi gerekiyor calisda gidelim diyorum :)) arkadaslarin dedigi gibi bide bebis olur orda Ne guzel
Amin canım hayırlısı. Siz de gidersiniz inşallah hayirliysa gerçekten güzel olur:)

Ben de anlamadım canım sebebini dönüyordu kaçmaya çalışıyordu ama çılgınca ağlaması korkuttu beni inşallah geçicidir.

Umarım sabit kalmak istemediğindendir. Biraz daha iyi incelemem lazım tam dokununca mı değil mi diye dikkat edeyim bir dahakine. Teşekkürler canım.

Eşim hallederim dedi galiba internette tutumluanne veya sahibinden gibi biryerlerde satacak. Chicco alacağım haftasonu gidip yakından göreceğim bir bebek mağazasında. Liteway veya ohlala almayı düşünüyorum.
Hepsiburada' da olumsuz yorumlar okudum Chicco ile ilgili bir bak istersen. Joie için güzel yorumlar vardı.

Kızlar benim büyük kızım da pek muhtemel ek ayak ağız hastalığı oldu :/
Çok geçmiş olsun canım. Bir an önce atlatır inşallah.
Sağol

Canim sağol ama ben emzirmiyorum:) kızıma yedirmeye çalışıyorum .
ben de kızıma yedirmeye çalışıyorum. Mercimek çorbasını da kıymalı yaptım geçen gün. Onu da sevdi. Yumurtayı da sadece tereyağlı ve kıymalı yiyor. Tarhana çorbasına da kıyma katıyorum. Tavsiye ederim.

Muhtemelen el ayak canım benm kız 6. Hastalık geçirdi, geceden beri ateş düşmedi. Size de çok geçmiş olsun.

Benimkinde de durum aynı, başından aşağı su dökülüyor nefes alamıyor ya ondan korkuyor canım. Su engelleyici şapka deneyebilirsin.

Benimkinde de durum aynı, başından aşağı su dökülüyor nefes alamıyor ya ondan korkuyor canım. Su engelleyici şapka deneyebilirsin.
Yüzüne şu getirmiyorum canım kafasını hafif geriye yatırıp yıkıyorum banyonun kapısından girerken başlıyor ağlamaya ter içinde kalıyorum yikarken

Bir çok mesajı görmemişim. Yeni gördüm resmi kaldırmışsın galiba ama çok tatlı maşallah sarı çok yakışmış gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…