Canım özür dilerim yeni gördüm mesajı atlamisim. Çok geçmiş olsun ya üzüldüm gerçekten. Ateş de oldu öyle mi? Allah şifasını versin tez zamanda. Nasıl bulaştı acaba ya. Sokağa çıkmaya korkar olduk.
Canım o zaman müsait yerin varsa bebeğe küçük bir havuz al su ile oynamasına müsaade et, ablamın oğlu olmuştu oynaya oynaya su kuşu oldu çok işe yaradı oynamak.
Canım özür dilerim yeni gördüm mesajı atlamisim. Çok geçmiş olsun ya üzüldüm gerçekten. Ateş de oldu öyle mi? Allah şifasını versin tez zamanda. Nasıl bulaştı acaba ya. Sokağa çıkmaya korkar olduk.
Çok teşekkürler canım çok bulaşıcı bir hastalık dışarıya sen çıksan senden bile geçebiliyor o yüzden olacağı varsa oluyor. İnşaallah sizde birşey olmaz.
Evet ferromixin kullanıyorduk,hergün keçi boynuZu pekmezi, ceviz de cabası.. anlamadım nasıl böyle oldu. Kuzu ciğeri aldım ama nasıl yedirsem bilemedim
Canım o zaman müsait yerin varsa bebeğe küçük bir havuz al su ile oynamasına müsaade et, ablamın oğlu olmuştu oynaya oynaya su kuşu oldu çok işe yaradı oynamak.
Hım.iyi o zaman devam edeyim cevize. Bir de 1 tane tüm ceviz çok gelir mi? Miniğe ne kadar veriyorsun?
Amerika vizesi için başvuru yapılıyor kızımla bana:) eşimin vardı zaten. İşyeri yapıyor, ailece gidecez inşallah olursa. Temelli mi gidiyoruz kısa süreliğine mi bilmiyoruz. Şimdiden bir korku, heyecan ve hüzün sardı.
Arkadaşlar kızım altını değiştirtmek istemiyordu ama şu an işi abartmış durumda altını açmak için yatırdığım an ağlamaya başlıyor. Özellikle kaka yaptığında işkenceye dönüşüyor makat bölgesini sildirmek istemiyor çok ağlıyor acaba makatta bir problem mi var canı mı acıyor bilemiyorum kafama takıldı.
Kabız değil normal kıvamda kakası ama acaba katı gıdayı çok mu verdim ondan mı böyle oldu ne dersiniz?
Meyve ben veriyordum da bizimki almıyordu şimdi taşlar yerine oturuyor.. çok teşekkür ederim. Bu bilgileri doktorumuzdan değil de sizden ve burdan almak enteresan. Tekrar çok teşekkür ederim hepinize
Meyve ben veriyordum da bizimki almıyordu şimdi taşlar yerine oturuyor.. çok teşekkür ederim. Bu bilgileri doktorumuzdan değil de sizden ve burdan almak enteresan. Tekrar çok teşekkür ederim hepinize
C vitamini Demir bağlamaya yardımcı olur ama o olmazsa hiç kullanamaz diye bir şey yok canım. Süt ürünlerinden uzak zamanlarda Demirli besinler vermek lazım. Mesela ben kahvaltıda kıymalı yumurta yedirirsem peynir vermiyorum. Kıymalı mercimek çorbası verince iki saat önce ve sonrasında yoğurt vermiyorum vb.
9. Ayda kan alıp bütün değerlere bakılması rutin bir işlem mi yani kesin yaptırmak mı gerekiyor acaba? Ben de yaşına gelince yaptırmayı istiyordum aslında ama bilemedim yanlış mı olur. Kan aldırmaktan çok korkuyorum nedense çok hareketli ve huysuz kızım baya travma yaratabilir onda bu durum :-(