2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar benim büyük kızım da pek muhtemel ek ayak ağız hastalığı oldu :/
Canım özür dilerim yeni gördüm mesajı atlamisim. Çok geçmiş olsun ya üzüldüm gerçekten. Ateş de oldu öyle mi? Allah şifasını versin tez zamanda. Nasıl bulaştı acaba ya. Sokağa çıkmaya korkar olduk.

Yüzüne şu getirmiyorum canım kafasını hafif geriye yatırıp yıkıyorum banyonun kapısından girerken başlıyor ağlamaya ter içinde kalıyorum yikarken
Canım o zaman müsait yerin varsa bebeğe küçük bir havuz al su ile oynamasına müsaade et, ablamın oğlu olmuştu oynaya oynaya su kuşu oldu çok işe yaradı oynamak.

Çok teşekkürler canım çok bulaşıcı bir hastalık dışarıya sen çıksan senden bile geçebiliyor o yüzden olacağı varsa oluyor. İnşaallah sizde birşey olmaz.

Her iki türlü de çok iyi bence :) senin adına çok sevindim

Geçtiğimiz atak döneminde alt ve kıyafet değiştirşlmesini istemezler ağlatmamak yazıyordı ama atak döneminde geçmştir muhtemelen

C vitamini gerekiyor ya demiri bağlamak için, meyve veriyorsundur sanırım

Meyve ben veriyordum da bizimki almıyordu şimdi taşlar yerine oturuyor.. çok teşekkür ederim. Bu bilgileri doktorumuzdan değil de sizden ve burdan almak enteresan. Tekrar çok teşekkür ederim hepinize

Meyve ben veriyordum da bizimki almıyordu şimdi taşlar yerine oturuyor.. çok teşekkür ederim. Bu bilgileri doktorumuzdan değil de sizden ve burdan almak enteresan. Tekrar çok teşekkür ederim hepinize
C vitamini Demir bağlamaya yardımcı olur ama o olmazsa hiç kullanamaz diye bir şey yok canım. Süt ürünlerinden uzak zamanlarda Demirli besinler vermek lazım. Mesela ben kahvaltıda kıymalı yumurta yedirirsem peynir vermiyorum. Kıymalı mercimek çorbası verince iki saat önce ve sonrasında yoğurt vermiyorum vb.

Ben de yaşında yaptrmyı düşünüyodum da içim rahat etmicek galiba hftya tahlil yaptırablrm paylaşırım cnm
9. Ayda kan alıp bütün değerlere bakılması rutin bir işlem mi yani kesin yaptırmak mı gerekiyor acaba? Ben de yaşına gelince yaptırmayı istiyordum aslında ama bilemedim yanlış mı olur. Kan aldırmaktan çok korkuyorum nedense çok hareketli ve huysuz kızım baya travma yaratabilir onda bu durum :-(

Biberde de C vit. var canım. Çorbalarına mesela kirmizı kapya biber koyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…