2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bence çok iyi bir haber kızın için harika olur inşallah gidersiniz canım. Ben üniversitedeyken 4 ay yaşadım Abd’de sonra kalma olasılığım olmasına rağmen döndüm ve şuan çok pişmanım. Çok daha iyi bir kariyerim ve hayatım olabilirdi, kızımı daha iyi şartlarda yetiştirebilirdim.

Ben de deneyim yarın heveslendim inşallah yer :) nasıl yapıyorsun yemeği başka neler katıyorsun?
Benim kızlar mercimek yemiyor canım ufaklıkta yemiyor kaşık gerektiği için, yeşil mercimekli erişte yaptım ondan yedi biraz. Soğan ile kıymayı kavurdum sonra bir akşam önceden suya koyduğum yeşil mercimeği koydum 1,5 saat kadar kısık ateşte kaynattım ardından içine erişte ekledim ve 10 dk kadar kaynattım kapattım :)

Evet ben de en çok kızım için istiyorum. Neresinde kaldın? Keşke kalsaydın dicem ama kalsaydın belki de şu an sahip oldukların olmayacaktı:) herseyde bir hayır vardır bakarsın yine gidersiniz hep beraber.

Olsa da yesem canim cekti :))

Çok yakışmış kuzuya maşallah kuzular tatlı olunca ne giyseler çok yakışıyor zaten. waikiki mi tulum? Ben de bu model tulumlardan (2’li satılıyordu) pembe ve beyazlı olanı almıştım üzerinde yengeç, ahtapot, balık filn var çok beğeniyorum ben de

Güzel fikir teşekkür ederim. Ben de mutfakta kullanmadığım leğenler vardı birini ayırdım kızımın leğeni olsun artık dedim deneyeceğim yarın umarım becerebilirim ortalığı batırmadan

Evet ferromixin kullanıyorduk,hergün keçi boynuZu pekmezi, ceviz de cabası.. anlamadım nasıl böyle oldu. Kuzu ciğeri aldım ama nasıl yedirsem bilemedim
Ciğeri minik minik doğrayıp pişirebilirsin bence veya kıyma gibi çektirip kullanabilirsin galiba. Biz de ferromixin kullanıyoruz umarım işe yarıyordur. Belki emilimde sıkıntı oluyordur kuzularda çünkü çok bebekte duydum bunu zamanla düzeliyormuş. İnşallah düzelir çabucak.

Acaba bu da dönemsel bir şey mi..banyo oyuncakları alsan ördek, balık vs? Onları yüzdürürken oynar belki hoşuna gider?

Evet canım waikikiden teyzesi almış. İlk yaşı hediye kıyafetlerle bitireceğiz bu gidişle :) ben hiç böyle bakıp da bebeklere falan sevmezdim. Şimdi yanımdan geçen her bebek arabasındaki bebeğe ay çook tatlııı diyorum :) hepsi ayrı güzel gerçekten yavrucukların ya :)

oğlum çıtçıtlu body ve şorta yatıo sadece bacağının çıplak kısmını ve ayaklarını örtüyorum ama sırtı bilfiğin su oluyo
bodysini sıksam su akacak cinsten gece 3 kere bpdy değiştiriyorum bi taraftan nolur uyanmasn die dua ediyorum bez fln sokmakla da olcak gibi diil çok ıslak oluo napsam ki

Örtmesen ? Ben korka korka klima.acip kapattım inşallah carpmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…