sorma valla bnm ki herşeyi yalayarak tanıo o dil kocaman çıkıo nolcak ne zaman bitrcek bu yalama işi bilmem. geçen bi arkadaş yeğeninin 1.5 yaşında hala yaladığını söyledi şok oldum bi kaç aya geçrr belki diyodum
Benim kızlar mercimek yemiyor canım ufaklıkta yemiyor kaşık gerektiği için, yeşil mercimekli erişte yaptım ondan yedi biraz. Soğan ile kıymayı kavurdum sonra bir akşam önceden suya koyduğum yeşil mercimeği koydum 1,5 saat kadar kısık ateşte kaynattım ardından içine erişte ekledim ve 10 dk kadar kaynattım kapattım :)
bnmki de öyle dizimi yanağımı çenemi omzumu ısırıp duruyor. ağza götürme de var tabi hiç eksik kalır mıyız
bide nerde yaramazlık orda biz kablolar prizler çekmeceler dolaplar hiç ayık yerde oynamıo
Evet ben de en çok kızım için istiyorum. Neresinde kaldın? Keşke kalsaydın dicem ama kalsaydın belki de şu an sahip oldukların olmayacaktı:) herseyde bir hayır vardır bakarsın yine gidersiniz hep beraber.
Evet canım waikikiden teyzesi almış. İlk yaşı hediye kıyafetlerle bitireceğiz bu gidişle :) ben hiç böyle bakıp da bebeklere falan sevmezdim. Şimdi yanımdan geçen her bebek arabasındaki bebeğe ay çook tatlııı diyorum :) hepsi ayrı güzel gerçekten yavrucukların ya :)
Ben de dikkat etmezdim hiç şimdi her ayrıntıları dikkatimi çekiyor başka bebişlerin de, ağlasalar üzülüyorum gidip ilgilenesim geliyor algıda seçicilik sanırım
Ciğeri minik minik doğrayıp pişirebilirsin bence veya kıyma gibi çektirip kullanabilirsin galiba. Biz de ferromixin kullanıyoruz umarım işe yarıyordur. Belki emilimde sıkıntı oluyordur kuzularda çünkü çok bebekte duydum bunu zamanla düzeliyormuş. İnşallah düzelir çabucak.
Oyuncakları gözü görmüyor kiminik òrdegi var basinca ses cikaran banyo oyuncaklarindan bayiliyor normalde ama banyoya girince nevri dönüyor çocuğun yüzüne bile bakmıyor onun havuzla banyo dışı bir ortamda suya alışması daha iyi olacak sanki bakalım deneyip görücez
kızlar artık bu uykusuzluk öldürecek beni.aylardir diştir, ataktır geçer diyorum ama yok...gece boyunca 5-6defa uyanıyor. gece dediğim 11den sonra... gazı uyandırıyor, ağlıyor atınca uyuyor...gazlı diye ne ben bakliyat yiyorum ne de ona verebiliyorum. nette muz çayı vardı uyku getiren onu denedim daha beter oldu.gun içinde çok rahat çıkarıyor gazını ama gece kıvranıyor yawrum
jenny48
canım sen bebek arabası alacaktin galiba biz travel sistem çok hantal diye chicco liteway almıştık ama alali 1 ay olmadi çok pişmanım kumaş kalitesi kötü travel bebek arabamizin kumasini makinede yikadigimda hiçbirşey olmuyordu bu daha ilk yikamada kendini dağıttı bebeğim bu bebek arabasindada hiç durmuyor biraz rahat degil gibi sanki bizim deneyimlememiz böyle oldu bi arkadaş daha almıştı bu forumda oda yorum yazarsa daha iyi olur senin için bizim sansimiza böyle denk geldi belki de
jenny48
canım sen bebek arabası alacaktin galiba biz travel sistem çok hantal diye chicco liteway almıştık ama alali 1 ay olmadi çok pişmanım kumaş kalitesi kötü travel bebek arabamizin kumasini makinede yikadigimda hiçbirşey olmuyordu bu daha ilk yikamada kendini dağıttı bebeğim bu bebek arabasindada hiç durmuyor biraz rahat degil gibi sanki bizim deneyimlememiz böyle oldu bi arkadaş daha almıştı bu forumda oda yorum yazarsa daha iyi olur senin için bizim sansimiza böyle denk geldi belki de
kızlar artık bu uykusuzluk öldürecek beni.aylardir diştir, ataktır geçer diyorum ama yok...gece boyunca 5-6defa uyanıyor. gece dediğim 11den sonra... gazı uyandırıyor, ağlıyor atınca uyuyor...gazlı diye ne ben bakliyat yiyorum ne de ona verebiliyorum. nette muz çayı vardı uyku getiren onu denedim daha beter oldu.gun içinde çok rahat çıkarıyor gazını ama gece kıvranıyor yawrum
Canım süt ürünlerine karşı duyarlılığı olabilir mi acaba bebeğin. Laktoz duyarlılığı da çok gaz yapar diye duymuştum. Ayaklarının altına sıcak su torbası koyman da işe yarayabilir ama yaz aylarında zor olur herhalde