2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aboov. benim.kiz da ağzına götürüyor herşeyi. Arada omzumu bacağımı istiyor. Hayırlısı. :))

Süper tarif ben de çok severim bu yemeği yapayım ailecek yeriz güzel olur

Aboov. benim.kiz da ağzına götürüyor herşeyi. Arada omzumu bacağımı istiyor. Hayırlısı. :))
bnmki de öyle dizimi yanağımı çenemi omzumu ısırıp duruyor. ağza götürme de var tabi hiç eksik kalır mıyız
bide nerde yaramazlık orda biz kablolar prizler çekmeceler dolaplar hiç ayık yerde oynamıo

Evet ben de en çok kızım için istiyorum. Neresinde kaldın? Keşke kalsaydın dicem ama kalsaydın belki de şu an sahip oldukların olmayacaktı:) herseyde bir hayır vardır bakarsın yine gidersiniz hep beraber.
Virginia’da kalmıştım doswell diye bir şehir washingtona yakın sayılır 1,5 saat filandı arabayla. Öyle tabi her şeyde vardır bir hayır

Kızım.saat 8de yattığı halde mal gibi her seferinde 11 de yatmayı nasıl başarıyorum acaba.

Ben de dikkat etmezdim hiç şimdi her ayrıntıları dikkatimi çekiyor başka bebişlerin de, ağlasalar üzülüyorum gidip ilgilenesim geliyor algıda seçicilik sanırım

Umarım sizde işe yarar .. çok teşekkürler

Acaba bu da dönemsel bir şey mi..banyo oyuncakları alsan ördek, balık vs? Onları yüzdürürken oynar belki hoşuna gider?
Oyuncakları gözü görmüyor kiminik òrdegi var basinca ses cikaran banyo oyuncaklarindan bayiliyor normalde ama banyoya girince nevri dönüyor çocuğun yüzüne bile bakmıyor onun havuzla banyo dışı bir ortamda suya alışması daha iyi olacak sanki bakalım deneyip görücez

Amin canım. Gerçekten zormuş bugün ateşten titredi durdu inşallah sizin bebelerde olmaz.
canım çok geçmiş olsun, yeni gördüm hasta olduğunu..Şimdi daha iyidir inşAllah..

Umarım sizde işe yarar .. çok teşekkürler
Canım geçende yazdım ama görmedin sanırım. Sizin değerler nasıl? Bizde 2şer kutu ferromixin kullanmıştık öncesinde ama demekki etki etmedi.

kızlar artık bu uykusuzluk öldürecek beni.aylardir diştir, ataktır geçer diyorum ama yok...gece boyunca 5-6defa uyanıyor. gece dediğim 11den sonra... gazı uyandırıyor, ağlıyor atınca uyuyor...gazlı diye ne ben bakliyat yiyorum ne de ona verebiliyorum. nette muz çayı vardı uyku getiren onu denedim daha beter oldu.gun içinde çok rahat çıkarıyor gazını ama gece kıvranıyor yawrum

jenny48 canım sen bebek arabası alacaktin galiba biz travel sistem çok hantal diye chicco liteway almıştık ama alali 1 ay olmadi çok pişmanım kumaş kalitesi kötü travel bebek arabamizin kumasini makinede yikadigimda hiçbirşey olmuyordu bu daha ilk yikamada kendini dağıttı bebeğim bu bebek arabasindada hiç durmuyor biraz rahat degil gibi sanki bizim deneyimlememiz böyle oldu bi arkadaş daha almıştı bu forumda oda yorum yazarsa daha iyi olur senin için bizim sansimiza böyle denk geldi belki de

Ben de travel kullanıyorum. İçine sevibebe marka araba minderi aldım. Çok daha yumuşak oldu, tavsiye ederim.

Canım süt ürünlerine karşı duyarlılığı olabilir mi acaba bebeğin. Laktoz duyarlılığı da çok gaz yapar diye duymuştum. Ayaklarının altına sıcak su torbası koyman da işe yarayabilir ama yaz aylarında zor olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…