2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
acaba ne gaz yapıyor ki bünyesi mi böyle yoksa alerjik bi durum mu uykuyu da alamıolar çok kalkınca daha huysuz oluyolar

Hadi ya :-( elde mi yıkamak gerekiyor acaba? Ama o da çok zahmetli olur sanırım. Sürekli denemek mi gerekiyor anlamadım ucuz da değil ki hiç bir şey. Gidip bebek mağazasında deneyerel bakacağım umarım iyi bir şey bulabilirim. Liliyaa da beğenmemişti internetteki yorumlarını. Maclaren daha iyi sanırım ama çok pahalı o da ya onu da sevmezse diye düşünüyorum. Temiz ikinci el bulursam tutumluanneden alabilirim belki.

Hmm öyleyse bence de banyo dışında sevdirmek lazım suyu. Umarım işe yarar.

Benimki çorba yoğurt yemiyor zaten, göz hep katı şeylerde. Köfte yesin pilav yesin simit kemirsin filan :))
Aynı bizimkiler ya ben zaten ipin ucunu kaçırdım gibi artık hep bizim yemeklerden yiyor bugün mantı makarna yaptım hani şu içi doldurulan makarnalardan. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağı nane döküp yedirmeyi düşünüyorum )

Canım ferromixinin böyle yaptığını hiç duymadım genelde antibiyotik yapar, ama katiyen yapmaz da diyemeyiz. İstersen bırak tekrar dene. Ama ben sıcaktan olma ihtimalini daha olası görüyorum canım.

Amin canım. Gerçekten zormuş bugün ateşten titredi durdu inşallah sizin bebelerde olmaz.
Ne kadar hafif olursa olsun anneye zor geliyor bebeğini hasta bir şekilde görmek.. En yakın zamanda geçer inşallah.. Doktora mesaj atmıştım 2 hafta günde 2 kere travocort sür demiş sanırım travazolun muadili o da.. Dün gece sürdüm incecik bu sabah baktığımda kızarıklık azalmış bile..

Teşekkür ederim canım

Ona da resim attım WhatsApptan canım travacort önermiş 2 hafta boyunca, demek ki kesin mantar :/

Hmm öyleyse bence de banyo dışında sevdirmek lazım suyu. Umarım işe yarar.
Umarim canım teşekkürler. Bu arada ben uzun zamandır kendi yemeklerimizden yediriyorum muhallebi yemedi yemekleri tuzsuz yapıp ayırdım sonra tuz koydum onu da yemedi. Normal yemekleri güzel yiyor ama. Ben de bol su vererek telafi etmeye çalışıyorum tuzu.

1 ay ishal olduğunda şüphelenmiştim ama bakteriyel çıkınca test yaptırmadık. laktoz intörelansı sonradan oluşabiliyormuş. öncesinde de çok uyuyan bir bebek değildi ama 2aydır doğru dürüst 2 saat uyanmadan uyuduğu yok.

acaba ne gaz yapıyor ki bünyesi mi böyle yoksa alerjik bi durum mu uykuyu da alamıolar çok kalkınca daha huysuz oluyolar
ben de bilmiyorum, doktora söylediğimde umursamadı bile, 2 yaşında düzelir dedi. laktoz intörelansı için gaitada ph bakılıyor sanırım ama onu da burada yapmıyorlar. ankara'ya gönderiyorlarmış o da 1 hafta 15günde çıkıyormuş.

Benimki de bol su içiyor tuzu da normalden biraz daha az katıyorum canım tamamen tuzsuz olduğunda hiç yemiyor çünkü.

Canım eğer sorun gaz ise gece yatmadan önce 20 damla nurse harveys gaz damlası denemenizi tavsiye ederim bizim gaz döneminde baya işe yaramıştı. Hala kaka yapamadığında veya gazı olduğunda veriyorum rahatlatıyor.

kızlar bu haftaları nasıl sayıyorsunuz ya? ben ay hesabı yapıyorum. 16 Eylül doğumlular şuan kaç haftalıklar :) takvimdenmi oturup sayıyorsunuz tek tek..Atak haftasındamıyız acaba? doğmaları gereken 8 Ekim.. Bilen biri el atıversin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…