2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ilk 3 ay biz de kullanmıştık. ilk zamanlar işe taramıştı ama sonra alıştı sanırım ama biz şurubunu kullanmıştık.

hesaplamaci.com 'dan bakıyorum ben. Kaç saniyedir yaşıyor o bile var:)

Oh
Ohhh yarasınnn :) bende ayrı yemek pek yapmıyorum canım. Büyük kızım ateşi düştü ama eşek arısı gibi :/

Aynen öyle canım, evet bunlar hep kortizon içerikli kremler, çok geçmiş olsun sizinde. Geçti diye ilacı bırakma canım düzenli kullan sonra tekrarlıyor.

Aynen öyle canım, evet bunlar hep kortizon içerikli kremler, çok geçmiş olsun sizinde. Geçti diye ilacı bırakma canım düzenli kullan sonra tekrarlıyor.
Canım benim kızın kolları hep isilik içinde. Önerebilecegin bişey var mı? Bepanthol plus bı ise yaramadi

Telefona harika haftalar diye bir program yükledim canım orda doğum tarihini girince otomatik olarak kaç haftalık olduğu ve atak haftaları vs görünüyor

Ya kızlar daha vize çıkmadı ama kafamda deli sorular... Keşke eşim buraya gelseydi beraber gitseydik. Ben tek başıma bebekle gidecem eğer olursa. Nasıl yapacam ya. Mamasını nasıl hazırlayacam? Su dayanmaz ki, o kadar suyu yanıma alamam. Nerden bulacam mama suyunu? Sonra tuvalete nasıl gidecem kızımla ?? Uçak yolculuğu ortalama 12 saat sürüyor... 12 saat havada bebekle...

Önceden bilgi edin cnm thy gdyodr abd ye int sitesinden araştr telle görüş bilgi al neleri yanında götreblceğine dair uçakta da herks yardmcı oluyo merak etme bide isilik için deniz suyu iyi gelir sen yakınsın birinden temin edeblrsin ya da direk denze girdr:)

Hasta bebişlere acil şifalar diliyorum o kdr yaygın ve herksten duyuyorm ki aklınızda olsun bezle suya girerse hmn değiştrin balkonda havuza sokanlar da 5 dk dan fazla kalmasın bikç tane de idrar yolu enf duydm bu ara Allah korusun

Öncelikle ilaç konusunda dikkatli ol, fazla götürürsen ilaç ticareti yapıyor damgası yersin kuzenimden biliyorum. Aynı ilaçtan üç kutu getirip götüremedi yani. Ayrıca türkiyede bile ankara istanbul çıkışlı uçaklarda rezervasyon aşamasında belirtirsen uçak mama hazırlıyor püre vs hazırlıyor ki abdye hayli hayli vardır. Uzun süreli bir yolculuk ama hostesler yardımcı oluyor kesinlikle. Umarım rahat gidersin sen de.

Tamam canım sağol bı araştırayım. Denize de götüreyim bebisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…