2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
1 er kutu alayım o zaman. tamam canım mama olayını da hatırlatırım çok sağol.

Canım muhakkak kolay olmaz ama genelde böyle uzun süreli uçuşlarda hostesler her türlü kolaylığı sağlıyor diye biliyorum. Mama suyunu filan verirler herhalde. Yine de o kadar eşya uçakta bebek arabası da yok nerede uyuyacak vs zor olur tabi. Allah yardımcın olsun.

Vallahi uyku da sorun... Mama suyu verirler de Allah bilir nasıl su temiz mi falan. napalim katlanacaz artık. Sağol canım.

Bu tulumlar emeklerken dizlerini acıtmıyormu? Ben kapri şort ve tişört giydiriyorum ama çok da sıcak

Canım abd ye giden uçaklar çok konforlu oluyor genelde 2 katlı hiç merak etme çok raht edersin. Mama suyunu hostesten isteyeceksin tek kullanımlık ölçü kabı/biberon ile kaynamış olarak getiriyorlar. Tuvalete gideceğin zaman da hostese söyleyeceksin bebişe göz kulak olacak sen gidip geleceksin merak etme gayet rahat olur ;-) bizi de götür biz de gelelim ne tarafa yolculuk?

Yaa kusura bakma lütfen, kaçırmışım, biz de 3 kutu bitirdik ferromixin ama 13,6 çıktı değer. İnşallah sizinki yüksek çıkae

İnşallah canım ya. Tek kullanımlık öyle mi, güzelmiş :) bebek yatağı da oluyormuş. 12 saat havada şaka gibi:)) gelin tabi San Francisco :)

Ay kızlar bu arada instagramda oyuncu anneye üzüldüm. Kadın yeni evlenmişti 2. kez, dün kocası kalp krizi geçirmiş ölmüş onunda 1 ikiz birde tek çocuğu vardı ilk eşinden.
Bende Şermine çok üzüldüm ablam yolladı yazdığı yazıyı, daha yeni evlenmişti.. Allah ahirette birlik versin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…