2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Atak haftaları 8 ekime göre hesaplanıyor canım, 8 ekime göre 39+6 bebekler ve şimdi huzurlu zamanları diye biliyorum

Dün gece bizde perişandık, ağrısı ateşi falan yoktu ama yattı ağlayarak kalktı yattı kalktı sabahı nasıl ettik eşimle bilmiyoruz keşke hiç yatmasaydık dedik ikimizde içmeden sarhoş gibiyiz bugün, kendimizi dışarı atalım yoksa ayakta uyuyakalcaz diyor eşim :) Bu arada ben 5 yıl önceden bu tarz geceleri çok iyi hatırlıyorum, diş sancılı geceler bunlar biz ilkinde iki yıla yakın çektik bunda nispeten daha rahatız bu kadarına razıyız şükür napalim..Size de kolaylıklar dilerim.

Kolay gelsin canım. Bana da hem kuzenim hem de bir arkadaşım bu dönemin daha çok süreceğini söyledi. Bir buçuk yaşına kadar hep böyle mızmız olacak dediler

Kolay gelsin canım. Bana da hem kuzenim hem de bir arkadaşım bu dönemin daha çok süreceğini söyledi. Bir buçuk yaşına kadar hep böyle mızmız olacak dediler
Sağol canım.
Her çocuk aynı değil, eşimin abisinin eşi psikolojik olarak rahatsız biraz geç yaşta plansız çocuk sahibi oldular kızları dişlerini üç beş tane birden çıkıyormuş haberleri olmuyormuş ne gece ağlaması ne bişey şans meselesi biraz da Allah acıdı bebeye belki de annesi hasta diye bilemiyorum.

Ama sana söyleyenler bence de çok doğru söylemiş biz ilk oğlanda dediğin kadar çektik hemde ne çektik. Size de geçmiş olsun inşallah ateşi daha da artmaz baya ılık duş aldır sık sık en iyi gelen o oluyor.

Geçmiş olsun canım..

Allah dağına göre kar verirmiş hesabı olmuş.. Allah cümlemizin yardımcısı olsun bebek sahibi olunca insanın sağlam psikolojisi bozuluyor..

Yarın denize gidecektik ve süprizzz bu sabah adet olmuşum Görünce aa enfeksiyon olmuş belki de o yüzden kanıyorum dedim adet olmak diye bişey vardı di mi Deniz tatilini 2-3 gün erteleyelim dedik ilk adet ne olur ne olmaz.. Zaten bir tuhaf oluyor, sanki parmağını kesmişsin gibi çok sıvı bir kıvam.. Denize giden arkadaşlar ne tavsiye edersiniz?Bebekle neye dikkat edeyim? Ev gibi bir yere gidiyoruz.. Polyanna82 sen de denizde ilk adet olmuştun sanırım, sorun yarattı mı?

bugun kızım 6da uyandı , saat 12 ve yeni uyudu...
Benimkinin de uyku aralıkları çok uzadı ve gece uykuya 11den önce geçmemeye başladı mahvoldu uyku düzeni.. Bir yerde okumuştum bebeklerin 8-10 ay arası bir uyku düzeni bozuluyormuş gündüzleri çok hareket ettikleri için, yeni hareketler öğrendiği için..

Mantıklı canım olabilir. yeni bir şey de öğrenmiş değil bu aralar ama. ben de uyicam şimdi onla. Bu arada geçmiş olsun :))

6 saat sonra uyudu ve yarım saat sonra kalktı ağlayarak :/ yeniden diş mi çıkarıyor nedir. Bu kadar çabuk gelebilir mi yeni dişler ?

dis patladığı için ondan mıdır anlam veremedim.gsz mı diş mi?normalde sabahları kalasını yapardı hâlâ yapmadı

Kızlar ateşi 38,6 oldu. Acayip vicdan azabı çekiyorum. Yazlıkta cam açık yattım, üşüttüm galiba bebeği

dis patladığı için ondan mıdır anlam veremedim.gsz mı diş mi?normalde sabahları kalasını yapardı hâlâ yapmadı
Aynı şekilde davandiklarına göre dis sıkıntısı olabilir bizim 2.aydan sonra gaz sorunumuz bitti dişden olduğuna eminim bence sizinde öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…