- 22 Mayıs 2017
- 157
- 233
- 53
- 43
Canım demiriniz kaç çıktı? Benim kızında 6 çıktı. Referanslar 37-150 arası. Doktor bişey demedi ama. Bende şuruba başlayacağım antibiyotik bitsin. Ama hgb 12 bizim. Sizin kaç? Ferro sanol şurup içircem. Birde keçi boynuzu özü aldım aç karnına veriyorum.
bizimkinden de aynen öyle aldılar tüpü takmadan içine damlata damlataKan verdik. Daha lab.a girince korktu. benim de gözlerim doldu orda duramayacagimi anladım anneme verip çıktım. İyice uzaklaştım, kulaklarimi da kapattım duymayim diye ağlamasını. Sonra biraz sakinleşince yanında olmalıyım dedim yanına gittim. sıkı sıkı tutmuşlardı iğne kolundaydi, ağlıyordu yavrum. Salak hemşire niyeyse tüpü iğneden çıkarmış, kanı içine damlatmaya çalışıyor. havayla temas etti kan, hemşirenin eli de kan olmuştu. Bu nasıl kan almak ya? baya da uzun sürdü. Nasıl korktu ve canı acıdı bebeğimin. Üzülmekten yorgun düştüm resmen. ben baya bı tahlil istedim. Liste burda, bazılarını gereksiz buldu doktor. Ama çoğu yapıldı. 2 tane tahlil Ankara'ya gidecek, 1 hafta sonra gelecek.
Eki Görüntüle 2168396
kız nasl olduAmin canım Allah razı olsun.
Bugün kan verecezinşallah çok korkmaz yavrucum. direkt laba gidecektim sonra vazgeçtim. Arkadaşın tavsiye ettiği bı dr.a götürecem önce, o yönlendirsin, hem de bi kontrolunu yapsın. Siz Türkler nasıl diyor ben merak etmek
Ay kızlar bu arada instagramda oyuncu anneye üzüldüm. Kadın yeni evlenmişti 2. kez, dün kocası kalp krizi geçirmiş ölmüşonunda 1 ikiz birde tek çocuğu vardı ilk eşinden.
Kıyamam ben kuzuyaKan verdik. Daha lab.a girince korktu. benim de gözlerim doldu orda duramayacagimi anladım anneme verip çıktım. İyice uzaklaştım, kulaklarimi da kapattım duymayim diye ağlamasını. Sonra biraz sakinleşince yanında olmalıyım dedim yanına gittim. sıkı sıkı tutmuşlardı iğne kolundaydi, ağlıyordu yavrum. Salak hemşire niyeyse tüpü iğneden çıkarmış, kanı içine damlatmaya çalışıyor. havayla temas etti kan, hemşirenin eli de kan olmuştu. Bu nasıl kan almak ya? baya da uzun sürdü. Nasıl korktu ve canı acıdı bebeğimin. Üzülmekten yorgun düştüm resmen. ben baya bı tahlil istedim. Liste burda, bazılarını gereksiz buldu doktor. Ama çoğu yapıldı. 2 tane tahlil Ankara'ya gidecek, 1 hafta sonra gelecek.
Eki Görüntüle 2168396
Canım biliyorum bebeğin ağlayınca üzüldün ama bebekten kan almanin 2 yolu vardır,damarlari iyiyse direkt vakutainer takar tüpü de ona takip kanı alırlar ama damarlar inceyse -ki çoğu zaman öyledir- enjektörün bebeğe uygun olan ucuyla damara girilir tüpün ağzı açılır damlama yöntemiyle kan alınır. Merak etme kanın havayla teması sorun teşkil etmez:)Kan verdik. Daha lab.a girince korktu. benim de gözlerim doldu orda duramayacagimi anladım anneme verip çıktım. İyice uzaklaştım, kulaklarimi da kapattım duymayim diye ağlamasını. Sonra biraz sakinleşince yanında olmalıyım dedim yanına gittim. sıkı sıkı tutmuşlardı iğne kolundaydi, ağlıyordu yavrum. Salak hemşire niyeyse tüpü iğneden çıkarmış, kanı içine damlatmaya çalışıyor. havayla temas etti kan, hemşirenin eli de kan olmuştu. Bu nasıl kan almak ya? baya da uzun sürdü. Nasıl korktu ve canı acıdı bebeğimin. Üzülmekten yorgun düştüm resmen. ben baya bı tahlil istedim. Liste burda, bazılarını gereksiz buldu doktor. Ama çoğu yapıldı. 2 tane tahlil Ankara'ya gidecek, 1 hafta sonra gelecek.
Eki Görüntüle 2168396
Anladım canim sagol. Belki saçma gelecek ama hala etkisindeyimCanım biliyorum bebeğin ağlayınca üzüldün ama bebekten kan almanin 2 yolu vardır,damarlari iyiyse direkt vakutainer takar tüpü de ona takip kanı alırlar ama damarlar inceyse -ki çoğu zaman öyledir- enjektörün bebeğe uygun olan ucuyla damara girilir tüpün ağzı açılır damlama yöntemiyle kan alınır. Merak etme kanın havayla teması sorun teşkil etmez:)
Sağol.canim. inan çok kötü bir manzara. Bebek için için korkunç bı durum. Seni sıkı tuyorlar ve canini acitiyorlar. ve bu 5 dakika sürüyor. Allah hastalıkla düşürmesin bu duruma öyle diyelim de teselli olalım...
Kıyamam ben kuzuyaçok geçmiş olsun canım.ben aldiramicam sanırım kan falan !
Hiç saçma gelmedi inan:) hemşireyim bir sürü insandan kan almışımdır kendimden alınırken de etkilenmem ama kızımdan alınırken benim bile içim bi tuhaf oldu.Anladım canim sagol. Belki saçma gelecek ama hala etkisindeyim
Sağlığı iyi olsun da uykusu düzelir diye düşünüyor insan ama anne çok yıpranıyor böyle olunca1 ay ishal olduğunda şüphelenmiştim ama bakteriyel çıkınca test yaptırmadık. laktoz intörelansı sonradan oluşabiliyormuş. öncesinde de çok uyuyan bir bebek değildi ama 2aydır doğru dürüst 2 saat uyanmadan uyuduğu yok.
Denize giderken giydirmiştim canım. Kışın giydiği pijama tarzı şeyler şu an kapri oluyor :) ben de hep onları giydiriyorumBu tulumlar emeklerken dizlerini acıtmıyormu? Ben kapri şort ve tişört giydiriyorum ama çok da sıcak
Ben de üzüldüm ya. Daha üç ay olmuştu evleneli. Adam Prof ama kapten gitti. Ne diyelim Allah bilirAy kızlar bu arada instagramda oyuncu anneye üzüldüm. Kadın yeni evlenmişti 2. kez, dün kocası kalp krizi geçirmiş ölmüşonunda 1 ikiz birde tek çocuğu vardı ilk eşinden.
Kan verdik. Daha lab.a girince korktu. benim de gözlerim doldu orda duramayacagimi anladım anneme verip çıktım. İyice uzaklaştım, kulaklarimi da kapattım duymayim diye ağlamasını. Sonra biraz sakinleşince yanında olmalıyım dedim yanına gittim. sıkı sıkı tutmuşlardı iğne kolundaydi, ağlıyordu yavrum. Salak hemşire niyeyse tüpü iğneden çıkarmış, kanı içine damlatmaya çalışıyor. havayla temas etti kan, hemşirenin eli de kan olmuştu. Bu nasıl kan almak ya? baya da uzun sürdü. Nasıl korktu ve canı acıdı bebeğimin. Üzülmekten yorgun düştüm resmen. ben baya bı tahlil istedim. Liste burda, bazılarını gereksiz buldu doktor. Ama çoğu yapıldı. 2 tane tahlil Ankara'ya gidecek, 1 hafta sonra gelecek.
Eki Görüntüle 2168396
Denize giderken giydirmiştim canım. Kışın giydiği pijama tarzı şeyler şu an kapri oluyor :) ben de hep onları giydiriyorum
Amin canım .Allah korusun kuzularimizi sağlıkla buyusunler..Sağol.canim. inan çok kötü bir manzara. Bebek için için korkunç bı durum. Seni sıkı tuyorlar ve canini acitiyorlar. ve bu 5 dakika sürüyor. Allah hastalıkla düşürmesin bu duruma öyle diyelim de teselli olalım...
38 den sonra calpol ver cnm 39 olursa götrün.calpol max 2 ay süreyle dursun daha eskyse yenisni almnı tavsye edermKızım da resmen hiçbir yere sığamıyor. Yazlığa geldik, hem temiz hava hem bahçe olsun hem de geniş geniş gezer dedik ama resmen yaramaz bir çocuğa dönüştü. Hiçbir şeyle oyalanmıyor. Sürekli viyaklıyor, biz de diş sancısı var herhalde onu unutsun diye sürekli yeni şeylerle meşgul etmeye çalışıyor ama pilimiz bitmek üzere.
Ateşi 37.1 olmuş. Kaçı geçince hastaneye götürmek lazım sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?