2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Hgb de 12 imiş, şimdi farkettim hgb yi de sorduğunu canım, demir de 13,6. Doktora danışıp öyle başlasan şuruba daha mı iyi olur sanki ?

Kan verdik. Daha lab.a girince korktu. benim de gözlerim doldu orda duramayacagimi anladım anneme verip çıktım. İyice uzaklaştım, kulaklarimi da kapattım duymayim diye ağlamasını. Sonra biraz sakinleşince yanında olmalıyım dedim yanına gittim. sıkı sıkı tutmuşlardı iğne kolundaydi, ağlıyordu yavrum. Salak hemşire niyeyse tüpü iğneden çıkarmış, kanı içine damlatmaya çalışıyor. havayla temas etti kan, hemşirenin eli de kan olmuştu. Bu nasıl kan almak ya? baya da uzun sürdü. Nasıl korktu ve canı acıdı bebeğimin. Üzülmekten yorgun düştüm resmen. ben baya bı tahlil istedim. Liste burda, bazılarını gereksiz buldu doktor. Ama çoğu yapıldı. 2 tane tahlil Ankara'ya gidecek, 1 hafta sonra gelecek.

bizimkinden de aynen öyle aldılar tüpü takmadan içine damlata damlata

Ay kızlar bu arada instagramda oyuncu anneye üzüldüm. Kadın yeni evlenmişti 2. kez, dün kocası kalp krizi geçirmiş ölmüş onunda 1 ikiz birde tek çocuğu vardı ilk eşinden.

Kıyamam ben kuzuya çok geçmiş olsun canım.ben aldiramicam sanırım kan falan !

Canım biliyorum bebeğin ağlayınca üzüldün ama bebekten kan almanin 2 yolu vardır,damarlari iyiyse direkt vakutainer takar tüpü de ona takip kanı alırlar ama damarlar inceyse -ki çoğu zaman öyledir- enjektörün bebeğe uygun olan ucuyla damara girilir tüpün ağzı açılır damlama yöntemiyle kan alınır. Merak etme kanın havayla teması sorun teşkil etmez:)

Anladım canim sagol. Belki saçma gelecek ama hala etkisindeyim

Kıyamam ben kuzuya çok geçmiş olsun canım.ben aldiramicam sanırım kan falan !
Sağol.canim. inan çok kötü bir manzara. Bebek için için korkunç bı durum. Seni sıkı tuyorlar ve canini acitiyorlar. ve bu 5 dakika sürüyor. Allah hastalıkla düşürmesin bu duruma öyle diyelim de teselli olalım...

Sağlığı iyi olsun da uykusu düzelir diye düşünüyor insan ama anne çok yıpranıyor böyle olunca

Ay kızlar bu arada instagramda oyuncu anneye üzüldüm. Kadın yeni evlenmişti 2. kez, dün kocası kalp krizi geçirmiş ölmüş onunda 1 ikiz birde tek çocuğu vardı ilk eşinden.
Ben de üzüldüm ya. Daha üç ay olmuştu evleneli. Adam Prof ama kapten gitti. Ne diyelim Allah bilir

Kızlar tüp bebek tedavisinde iğnelerle kanka olduğum için iğne benim için çok olağan bir şey ama bebiş için öyle değil tabii. Kızıma doktor 7 aylıkken kan tahlili yaptırmıştı. O yüzden bu ay tahlil vermedik. Hemşire o tahlil sonuçlarını girdi sisteme. Düşük olan bir şey yoktu çok şükür, tekrar gerek görmedi.

Ben de bu arada 100 kiloyu geçtim. İyice yuvarlaklaşmaya başladım. İşe başlayınca spora da başlayayım diyorum ama ne mümkün. Eşimin ameliyatı sonrası iki saat hastanede durup kızımın yanına döndüğümde hırlayarak saldırıyor memeye eve gelip kucağıma alınca meme aranmaya başlıyor. Geçen gün ben yokken video açmış annem. Sesimi duyunca ağlamaya başlamış. Nasıl bırakıp da işe gideceğim bilmiyorum. Sanki gittikçe zorlaşıyor

Bebeklerde kanı öyle alıyorlarmış bizdede öyle aldılar maalesef bende mahvolmuştum

Amin canım .Allah korusun kuzularimizi sağlıkla buyusunler..

kızlar bu akşam oğlumda ayrı bir huzursuzluk var.zar zor uykuya daldı, çok ağladı.uyudu bir saat sonra ağlayarak uyandı. emzirdim olmadı.evde tutmuyoruz dalıyor yatağına yatırıyorum 5-10dakika sonra ağlayarak uyanıyor. gaz mı anlamadım.2.dişi de patladı hâlâ böyle ağrı yapar mı ?

Kızım da resmen hiçbir yere sığamıyor. Yazlığa geldik, hem temiz hava hem bahçe olsun hem de geniş geniş gezer dedik ama resmen yaramaz bir çocuğa dönüştü. Hiçbir şeyle oyalanmıyor. Sürekli viyaklıyor, biz de diş sancısı var herhalde onu unutsun diye sürekli yeni şeylerle meşgul etmeye çalışıyor ama pilimiz bitmek üzere.
Ateşi 37.1 olmuş. Kaçı geçince hastaneye götürmek lazım sizce ?

38 den sonra calpol ver cnm 39 olursa götrün.calpol max 2 ay süreyle dursun daha eskyse yenisni almnı tavsye ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…