2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Off kıyamam bebeğim yaa :-( çok korkuyorum ben de ne kadar zor bir iş hem sabit tutmak hem de kan almak. Şuan nasıl? Kolunda kızarıklık vs oldu mu?

Hiç saçma gelmedi inan:) hemşireyim bir sürü insandan kan almışımdır kendimden alınırken de etkilenmem ama kızımdan alınırken benim bile içim bi tuhaf oldu.
Canım sen bilirsin öyleyse bu kan testlerini yaptırmamız şart mı 9. Ayda? 1 yaşında filan yaptırsak olmaz mı ki?

Geçmiş olsun canım çok zor biz de öyleyiz şuan hafif ateş yapıyor diş. Altlar yeni çıktı bugün bir de baktım ki üstler de çıkmak üzere. Doktor 37.8 i geçerse calpol ver dedi bana. Takipteyim.

Off kıyamam bebeğim yaa :-( çok korkuyorum ben de ne kadar zor bir iş hem sabit tutmak hem de kan almak. Şuan nasıl? Kolunda kızarıklık vs oldu mu?
Eve gelince uyumustu canım kalktığında iyiydi. Hastanede uzun süre ağladı tabi. Akşam yaptırdıktan sonra çığlık çığlığa uyanmıştı. Yok kızarıklık olmadı. Sen ne zaman yaptiracaksin?

Canım sen bilirsin öyleyse bu kan testlerini yaptırmamız şart mı 9. Ayda? 1 yaşında filan yaptırsak olmaz mı ki?
Sağlık bakanlığının belli rutinleri var canım o nedenle sağlık ocağı ısrar edecektir yaptırmanız için çünkü birçok şeyde yapmadıklarında ceza aliyorlar ama illa 9. ay yaoilmalidir diye bir sağlık gerekliliği yok normalde gayet tabi 1 yaşında da yaptirabilirsiniz

Canım ben de adet oldum sandım ama olmamışım sanırım. Benimki çamur gibiydi lekelenme şeklinde üç gün kadar azıcık geldi kesildi. Benim bir günüme denk geldi gittiğimiz deniz sığdı. Ben de içimde mayom üstümde kısa plaj elbisem ile dizime kadar girdim bebeğimle orada oyalandım sonra çıktım. Eşim biraz daha oynadı oğlumla.
Denize giderken biz bolca güzelce güneş kremi sürüyoruz. Yanımıza gölgelikli simidini, uv şapkasını, müslin bezini, havlusunu alıyoruz. Ev ile deniz arasında üç dört bina var o yüzden ben yedek bez almıyorum. Denizden çıkar çıkmaz eve gidiyoruz. Eğer deniz uzaksa yedek mayo bez alabilirsin üşütmesin. Bir de yanımıza litrelik şişelere ılık su koyuyoruz denizde gözlerine su kaçıyor kızarıyor ovuşturdukça daha kötü oluyor. O yüzden bu ılık suyla yüzünü yıkıyoruz kalanı vücuduna döküyoruz. Duşlardan daha güvenli ve ılık oluyor.

Kızlar ateş 39’a yaklaşınca acile götürdüm bebeği. Tabii kan aldılar. Ben de onunla beraber ağladım çok şükür enfeksiyon yok. İdrarı bir türlü veremedik. Yarın vermeye çalışacağız. Enfeksiyon yoksa diş bu kadar ateş yapar mı anlamadım. Yanıyordu yavrum

Canım geçmiş olsun, eşin nasıl oldu?

yesoka90 kızın nasıl oldu canım ateş düştü mü döküntüler oluştu mu tahmin ettiğin gibi miymiş hastaligi
Canım ateşi düştü ağzında aft çıktı ama döküntü olmadı, daha önce 6. Hastalık geçirdiği için döküntü olmayabilir demişti doktor(ne alaka bilmiyorum), bugün ufaklığa da bulaştı, bende evde huni arıyorum :)

Çok geçmiş olsun, malesef diş süreci s zorlu ve uzun bir yol :/

Canım çok geçmiş olsun, belki yazlıkta hava çarpmış olabilir. Nasıl oldu şimdi?

liliyaa büyük kızımdan topuk kanı alınırken hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.. Annelik ne garip, insan kalbinin sıkıştığı gerçekten her zerresine hissediyor bebeği ağlayıp çaresiz kaldığında..

Ufaklığa da bulaştı, ortam iyice şenlendi, sürekli bir bağırıp ve ağlama, birlikte ağlıyoruz :))
diğer ekim annelerinde anne ve bebek olmuş el ayak kadın döküntüler çok acılı bebek nasıl dayancak yazmıştı büyüklere de geçio demek ki öyle mi çok geçmiş olsun

Kızlar geçen gün baston/kabin boy bebek arabası konuşulmustu. Biz kızıma dogumdan once maxi cosi stella almistik malum travel sistem ve ben tek iken kullanmakta epey zorlaniyorum. Bugun kabin boy diye tabir edilen tek elle 3sn de açılıp kapanabilen hafif ancak içi geniş kızıma yine aynı konforu saglayabilecek bebek arabası aldık. Mamas&papas armadillo city2. 872tl. ebebekte büyük indirim var hicbir magazalarinda kalmamıs ist merkez depoda 14tane kaldigini soylediler ordan siparis edildi. Epey arastirdim memnun kalacagimi dusunuyorum. Travel zor deyip ikinci bebek arabası arastiranlara tavsiye ederim.

Chicco ohlala(550tl) modeline baktım mamas&papasla kiyasladigimda kalite farkı cok. Chicco liteway(700tl) baktım baston ve cok cok ağır, bagajda fazla yer kaplayacak yani kısacası amacımdan şaşmıs olucam.

Maclaren sherpa(650tl) ve maclaren techno xt(1280tl ki bunun 2018 modeli 2800tl) de baktıklarım arasında sherpa modelinde kızım cok asagida kaldı ve sanki bezde oturuyo gibi konforsuz geldi, xt de indirim cok cok iyi konforu yuksek ancak baston ve ağır xt alsaydım yine amacımdan şaşmış olacaktım. Bunlara kıyasla mamas&papas tercihim oldu.

Son düzenleme:
yesoka90 eşim iyi çok şükür. Hatta bebeği kaldırmak falan istiyor.
Sabah bebeğin ateşi 39 olmuştu. Kanda bir şey çıkmadı. Dünden beri idrar almaya çalışıyoruz ama olmadı. Uyanınca üçüncü kez deneyeceğim. Yazlıkta cam açık uyuduk, ondan üşüttü diye düşünüyorum. Tabi bir sürü başka şey geliyor aklıma. Ödem yapan aşı yeri, 6.hastalık vb. Şimdilik calpol vermekten başka bir şey yapamıyorum. Siz nasılsınız? Kızın nasıl oldu?

mercimek_16 regl iyi olmşta az daha bekleseymş :) şimdiden iyi tatiller bu
kanda wbc ve monosit kaç cnm? Monosit yüksekse öpück hastalığı da olablr bide idrarda nitrite mutlka baksınlar acayp arttı virüsler herkese acil şifalar dilerim

Şakır şakır adet oluyorum ben canım, o yüzden tatili erteledik birkaç gün.. Öneriler süper, kaydediyorum hemen

Allah’tan gitmeden oldu tatili erteledik, tampon falan da tutmazmış 1.5 senenin acısını çıkarıyor resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…