Off kıyamam bebeğim yaa :-( çok korkuyorum ben de ne kadar zor bir iş hem sabit tutmak hem de kan almak. Şuan nasıl? Kolunda kızarıklık vs oldu mu?Kan verdik. Daha lab.a girince korktu. benim de gözlerim doldu orda duramayacagimi anladım anneme verip çıktım. İyice uzaklaştım, kulaklarimi da kapattım duymayim diye ağlamasını. Sonra biraz sakinleşince yanında olmalıyım dedim yanına gittim. sıkı sıkı tutmuşlardı iğne kolundaydi, ağlıyordu yavrum. Salak hemşire niyeyse tüpü iğneden çıkarmış, kanı içine damlatmaya çalışıyor. havayla temas etti kan, hemşirenin eli de kan olmuştu. Bu nasıl kan almak ya? baya da uzun sürdü. Nasıl korktu ve canı acıdı bebeğimin. Üzülmekten yorgun düştüm resmen. ben baya bı tahlil istedim. Liste burda, bazılarını gereksiz buldu doktor. Ama çoğu yapıldı. 2 tane tahlil Ankara'ya gidecek, 1 hafta sonra gelecek.
Eki Görüntüle 2168396
Canım sen bilirsin öyleyse bu kan testlerini yaptırmamız şart mı 9. Ayda? 1 yaşında filan yaptırsak olmaz mı ki?Hiç saçma gelmedi inan:) hemşireyim bir sürü insandan kan almışımdır kendimden alınırken de etkilenmem ama kızımdan alınırken benim bile içim bi tuhaf oldu.
Geçmiş olsun canım çok zor biz de öyleyiz şuan hafif ateş yapıyor diş. Altlar yeni çıktı bugün bir de baktım ki üstler de çıkmak üzere. Doktor 37.8 i geçerse calpol ver dedi bana. Takipteyim.Kızım da resmen hiçbir yere sığamıyor. Yazlığa geldik, hem temiz hava hem bahçe olsun hem de geniş geniş gezer dedik ama resmen yaramaz bir çocuğa dönüştü. Hiçbir şeyle oyalanmıyor. Sürekli viyaklıyor, biz de diş sancısı var herhalde onu unutsun diye sürekli yeni şeylerle meşgul etmeye çalışıyor ama pilimiz bitmek üzere.
Ateşi 37.1 olmuş. Kaçı geçince hastaneye götürmek lazım sizce ?
Eve gelince uyumustu canım kalktığında iyiydi. Hastanede uzun süre ağladı tabi. Akşam yaptırdıktan sonra çığlık çığlığa uyanmıştı. Yok kızarıklık olmadı. Sen ne zaman yaptiracaksin?Off kıyamam bebeğim yaa :-( çok korkuyorum ben de ne kadar zor bir iş hem sabit tutmak hem de kan almak. Şuan nasıl? Kolunda kızarıklık vs oldu mu?
Sağlık bakanlığının belli rutinleri var canım o nedenle sağlık ocağı ısrar edecektir yaptırmanız için çünkü birçok şeyde yapmadıklarında ceza aliyorlar ama illa 9. ay yaoilmalidir diye bir sağlık gerekliliği yok normalde gayet tabi 1 yaşında da yaptirabilirsinizCanım sen bilirsin öyleyse bu kan testlerini yaptırmamız şart mı 9. Ayda? 1 yaşında filan yaptırsak olmaz mı ki?
Canım ben de adet oldum sandım ama olmamışım sanırım. Benimki çamur gibiydi lekelenme şeklinde üç gün kadar azıcık geldi kesildi. Benim bir günüme denk geldi gittiğimiz deniz sığdı. Ben de içimde mayom üstümde kısa plaj elbisem ile dizime kadar girdim bebeğimle orada oyalandım sonra çıktım. Eşim biraz daha oynadı oğlumla.Yarın denize gidecektik ve süprizzz bu sabah adet olmuşumGörünce aa enfeksiyon olmuş belki de o yüzden kanıyorum dedim adet olmak diye bişey vardı di mi Deniz tatilini 2-3 gün erteleyelim dedik ilk adet ne olur ne olmaz.. Zaten bir tuhaf oluyor, sanki parmağını kesmişsin gibi çok sıvı bir kıvam.. Denize giden arkadaşlar ne tavsiye edersiniz?Bebekle neye dikkat edeyim? Ev gibi bir yere gidiyoruz.. @Polyanna82 sen de denizde ilk adet olmuştun sanırım, sorun yarattı mı?
Ufaklığa da bulaştı, ortam iyice şenlendi, sürekli bir bağırıp ve ağlama, birlikte ağlıyoruz :))kız nasl oldu
Canım geçmiş olsun, eşin nasıl oldu?Kızlar tüp bebek tedavisinde iğnelerle kanka olduğum için iğne benim için çok olağan bir şey ama bebiş için öyle değil tabii. Kızıma doktor 7 aylıkken kan tahlili yaptırmıştı. O yüzden bu ay tahlil vermedik. Hemşire o tahlil sonuçlarını girdi sisteme. Düşük olan bir şey yoktu çok şükür, tekrar gerek görmedi.
Ben de bu arada 100 kiloyu geçtim. İyice yuvarlaklaşmaya başladım. İşe başlayınca spora da başlayayım diyorum ama ne mümkün. Eşimin ameliyatı sonrası iki saat hastanede durup kızımın yanına döndüğümde hırlayarak saldırıyor memeyeeve gelip kucağıma alınca meme aranmaya başlıyor. Geçen gün ben yokken video açmış annem. Sesimi duyunca ağlamaya başlamış. Nasıl bırakıp da işe gideceğim bilmiyorum. Sanki gittikçe zorlaşıyor
Canım ateşi düştü ağzında aft çıktı ama döküntü olmadı, daha önce 6. Hastalık geçirdiği için döküntü olmayabilir demişti doktor(ne alaka bilmiyorum), bugün ufaklığa da bulaştı, bende evde huni arıyorum :)yesoka90 kızın nasıl oldu canım ateş düştü mü döküntüler oluştu mu tahmin ettiğin gibi miymiş hastaligi
Çok geçmiş olsun, malesef diş süreci s zorlu ve uzun bir yol :/Kızım da resmen hiçbir yere sığamıyor. Yazlığa geldik, hem temiz hava hem bahçe olsun hem de geniş geniş gezer dedik ama resmen yaramaz bir çocuğa dönüştü. Hiçbir şeyle oyalanmıyor. Sürekli viyaklıyor, biz de diş sancısı var herhalde onu unutsun diye sürekli yeni şeylerle meşgul etmeye çalışıyor ama pilimiz bitmek üzere.
Ateşi 37.1 olmuş. Kaçı geçince hastaneye götürmek lazım sizce ?
Canım çok geçmiş olsun, belki yazlıkta hava çarpmış olabilir. Nasıl oldu şimdi?Kızlar ateş 39’a yaklaşınca acile götürdüm bebeği. Tabii kan aldılar. Ben de onunla beraber ağladımçok şükür enfeksiyon yok. İdrarı bir türlü veremedik. Yarın vermeye çalışacağız. Enfeksiyon yoksa diş bu kadar ateş yapar mı anlamadım. Yanıyordu yavrum
diğer ekim annelerinde anne ve bebek olmuş el ayak kadın döküntüler çok acılı bebek nasıl dayancak yazmıştı büyüklere de geçio demek ki öyle mi çok geçmiş olsunUfaklığa da bulaştı, ortam iyice şenlendi, sürekli bir bağırıp ve ağlama, birlikte ağlıyoruz :))
kanda wbc ve monosit kaç cnm? Monosit yüksekse öpück hastalığı da olablr bide idrarda nitrite mutlka baksınlar acayp arttı virüsler herkese acil şifalar dilerimyesoka90 eşim iyi çok şükür. Hatta bebeği kaldırmak falan istiyor.
Sabah bebeğin ateşi 39 olmuştu. Kanda bir şey çıkmadı. Dünden beri idrar almaya çalışıyoruz ama olmadı. Uyanınca üçüncü kez deneyeceğim. Yazlıkta cam açık uyuduk, ondan üşüttü diye düşünüyorum. Tabi bir sürü başka şey geliyor aklıma. Ödem yapan aşı yeri, 6.hastalık vb. Şimdilik calpol vermekten başka bir şey yapamıyorum. Siz nasılsınız? Kızın nasıl oldu?
Şakır şakır adet oluyorum ben canım, o yüzden tatili erteledik birkaç gün.. Öneriler süper, kaydediyorum hemenCanım ben de adet oldum sandım ama olmamışım sanırım. Benimki çamur gibiydi lekelenme şeklinde üç gün kadar azıcık geldi kesildi. Benim bir günüme denk geldi gittiğimiz deniz sığdı. Ben de içimde mayom üstümde kısa plaj elbisem ile dizime kadar girdim bebeğimle orada oyalandım sonra çıktım. Eşim biraz daha oynadı oğlumla.
Denize giderken biz bolca güzelce güneş kremi sürüyoruz. Yanımıza gölgelikli simidini, uv şapkasını, müslin bezini, havlusunu alıyoruz. Ev ile deniz arasında üç dört bina var o yüzden ben yedek bez almıyorum. Denizden çıkar çıkmaz eve gidiyoruz. Eğer deniz uzaksa yedek mayo bez alabilirsin üşütmesin. Bir de yanımıza litrelik şişelere ılık su koyuyoruz denizde gözlerine su kaçıyor kızarıyor ovuşturdukça daha kötü oluyor. O yüzden bu ılık suyla yüzünü yıkıyoruz kalanı vücuduna döküyoruz. Duşlardan daha güvenli ve ılık oluyor.
Allah’tan gitmeden oldu tatili erteledik, tampon falan da tutmazmış 1.5 senenin acısını çıkarıyor resmen..mercimek_16 regl iyi olmşta az daha bekleseymş :) şimdiden iyi tatiller bu
kanda wbc ve monosit kaç cnm? Monosit yüksekse öpück hastalığı da olablr bide idrarda nitrite mutlka baksınlar acayp arttı virüsler herkese acil şifalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?