kızlar çok şükür ben de az önce keseyi gördüm. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi ama artık devlete gitmeyi düşünmüyorum hiç ilgilenmiyorlar malesef
10 gün sonra özele randevu alıyorum kalp atışı duyarım inş.
Kızlar bugün kontrolüm vardı 2 hafta kalp atışını duymuştuk ama 4 gün geriden geliyordu bugün ultrasona göre 8+6 çıktı SAT a göre 8+4 üm Çok şükür herşey yolundaymış. Ben sabah çok iyi beslenemiyorum midem çok bulanıyor et süt ceviz balık vs bunların hiçbirini yiyemiyorum. Sadece kahvaltı onda da yumurta yemiyorum. Doktorum sakın kendini zorlama kasma aşırı kusman olursa serum takarız dedi. İlk 3 ay bebek bizim yediklerimizden beslenmiyormuş 3 aydan sonra gerekirse ek besin takviyesi ilaçları ya da vitaminler verilirmiş.
Bir sonraki randevu için 1 ay sonra dedi. Tecrübeli anneler 1 ay çok fazla değil mi sizce kafam karıştı
o zaman duyarsın inş. canım. bende özele aldım randevu bu kadın hiç sallamıyor gibi geldi bana keseyi gördü kese doğru yerde 2 hafta sonra gel dedi. insan bi kaç mm onu söyler neyse üzerinden okudum ama özele erken başlama kararı verdim
Kuzular foliki asit olarak ben folbiol diye bi ilaç kullanıyorum ilacım bugün bitiyor yenisini alacam devletteki doktorum 3 aya kadar devam et dedi, işyerindeki arkadaşlarda decavit kullandık biz dediler. Siz ne kullanıyosunuz doktorunuz ne tavsiye etti
kızlar çok şükür ben de az önce keseyi gördüm. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi ama artık devlete gitmeyi düşünmüyorum hiç ilgilenmiyorlar malesef
10 gün sonra özele randevu alıyorum kalp atışı duyarım inş.
Merhaba bende ekimde anne olacağım ama kesem gözükmedi bu normalmi? Geç döllenme oldu. Adetim 11 gün geciktiğinde kan testim 3.80 di. Baya geç döllenme yani. Bhcg artışlarımı yazmak istiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilir mi kimyasal gebelik olabilir mi diye. Şimdiden teşekkürler
10.02.2017- 3.80 (Adet gecikmesinden 11 gün sonra)
16.02.2017- 98.23
21.02.2017- 982.7
Yarın tekrar test yaptırcam onuda yazarım.
Kızlar bugün kontrolüm vardı 2 hafta kalp atışını duymuştuk ama 4 gün geriden geliyordu bugün ultrasona göre 8+6 çıktı SAT a göre 8+4 üm Çok şükür herşey yolundaymış. Ben sabah çok iyi beslenemiyorum midem çok bulanıyor et süt ceviz balık vs bunların hiçbirini yiyemiyorum. Sadece kahvaltı onda da yumurta yemiyorum. Doktorum sakın kendini zorlama kasma aşırı kusman olursa serum takarız dedi. İlk 3 ay bebek bizim yediklerimizden beslenmiyormuş 3 aydan sonra gerekirse ek besin takviyesi ilaçları ya da vitaminler verilirmiş.
Bir sonraki randevu için 1 ay sonra dedi. Tecrübeli anneler 1 ay çok fazla değil mi sizce kafam karıştı
Masallah allah tamamına erdirsin gözün aydın canım Canım ayda bir normal ikili test ve özel test zamanları dışında son dönemde 36 hafta da daha sık Dr kontrolu oluyor
İlk aylar folik asit bebeğin gelişimi icin zorunlu buna benzer içerik olarak ayni olan farklı isimli ilaclari yazabiliyor doktorlar bu konuda endişeniz olmasın be nin doktorun ilk hamileliğimde de folbiol yazmıştı şimdi gittiğim doktor dA aynısını verdi.
İkiz bebek dunyaya getiren cok yakın 4 tanıdığım var hiiiiccc korkma öyle güzel bir sey ki beraber arkadaş olarak büyüyecekler ne güzel bir de biri kız diğeri erkek olursa değme senin keyfine keske benim de ilki ikiz olsaymis şimdi 2. Hamilelik ve psikolojik olarak hala hazırlayamadım kendimi oğlum daha küçük olduğu icin. İlk 1 yıl zorluk çekeceksin ama sonrası müthiş olacak senin icin .
Ben de gunde 1 paket sigara iciyordum. Öğrendiğimden beri su icerigi en dusuk olanlardan 3-4 tane iciyorum birakamiyorum. Cok vicdan azabi cekiyorum once iciyorum sonra agliyoru.. su sigara mevzusu yuzunden hamile olduguma sevinemiyorum bile. Birakirim sandim ama birakamadim.
Ben de gunde 1 paket sigara iciyordum. Öğrendiğimden beri su icerigi en dusuk olanlardan 3-4 tane iciyorum birakamiyorum. Cok vicdan azabi cekiyorum once iciyorum sonra agliyoru.. su sigara mevzusu yuzunden hamile olduguma sevinemiyorum bile. Birakirim sandim ama birakamadim.
Bende günde 5 adet içiyordum akşamları ve haftasonu hiç icmezdim dairede iciyordum tek hamile testi ile bıraktım oğlumda da bıraktım 9 ay gebelik 19 ay emzirme döneminde hiç içmedim ama sonra tekrar basladim
Merhaba hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana sizleri takip ediyorum...daha yeni üye olabildim...umarım ki hepimiz ekim ayında bebislerimizi sağlıkla kucagimiza alabiliriz...
Merhaba hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana sizleri takip ediyorum...daha yeni üye olabildim...umarım ki hepimiz ekim ayında bebislerimizi sağlıkla kucagimiza alabiliriz...