2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım
Bendede oluyo bazn yediklerimizden mi acabaa..
bilmiyorum ama cok yemiyorum sık yiyorum az yiyorum regl olamadım diye sanırım şiştim

Kızlar bugün kontrolüm vardı 2 hafta kalp atışını duymuştuk ama 4 gün geriden geliyordu bugün ultrasona göre 8+6 çıktı SAT a göre 8+4 üm Çok şükür herşey yolundaymış. Ben sabah çok iyi beslenemiyorum midem çok bulanıyor et süt ceviz balık vs bunların hiçbirini yiyemiyorum. Sadece kahvaltı onda da yumurta yemiyorum. Doktorum sakın kendini zorlama kasma aşırı kusman olursa serum takarız dedi. İlk 3 ay bebek bizim yediklerimizden beslenmiyormuş 3 aydan sonra gerekirse ek besin takviyesi ilaçları ya da vitaminler verilirmiş.

Bir sonraki randevu için 1 ay sonra dedi. Tecrübeli anneler 1 ay çok fazla değil mi sizce kafam karıştı

canım özel de imkan varsa daha cok ilgileniyorlar bence de git dene canım

Pregniofol diye bi ilac yazdı banada gerçi takviye edici yaziyor ben de muallaktayim yorumda bulamadım nette pek .

Canım gözün aydın çok sevindim darısı bizlere olsun

Değerlerin hızla yükseliyor masallah

Masallah allah tamamına erdirsin gözün aydın canım
Canım ayda bir normal ikili test ve özel test zamanları dışında son dönemde 36 hafta da daha sık Dr kontrolu oluyor

evet canım ben geçen hafta sonu vajinal ultrasonla keseyi gördüm. yarınki test sonucu bize haber ver mutlaka
Muhtemelen so
evet canım ben geçen hafta sonu vajinal ultrasonla keseyi gördüm. yarınki test sonucu bize haber ver mutlaka
Sonuç muhtemelen pazartesi çıkar ama ben cuma akşamı e devlet, e nabızdan bakarım orda gözükürse akşamdan yazarım canım.

Canim belli bir zamana kadar artık ayda bir sefer çağırır doktorun sonra tekrar sıklığı artıyor tabi 8. ay itibarıyla

Pregniofol diye bi ilac yazdı banada gerçi takviye edici yaziyor ben de muallaktayim yorumda bulamadım nette pek .
İlk aylar folik asit bebeğin gelişimi icin zorunlu buna benzer içerik olarak ayni olan farklı isimli ilaclari yazabiliyor doktorlar bu konuda endişeniz olmasın be nin doktorun ilk hamileliğimde de folbiol yazmıştı şimdi gittiğim doktor dA aynısını verdi.

canım ya ikiz benim bir de :)
İkiz bebek dunyaya getiren cok yakın 4 tanıdığım var hiiiiccc korkma öyle güzel bir sey ki beraber arkadaş olarak büyüyecekler ne güzel bir de biri kız diğeri erkek olursa değme senin keyfine keske benim de ilki ikiz olsaymis şimdi 2. Hamilelik ve psikolojik olarak hala hazırlayamadım kendimi oğlum daha küçük olduğu icin. İlk 1 yıl zorluk çekeceksin ama sonrası müthiş olacak senin icin .

canım

bilmiyorum ama cok yemiyorum sık yiyorum az yiyorum regl olamadım diye sanırım şiştim
Ben de gunde 1 paket sigara iciyordum. Öğrendiğimden beri su icerigi en dusuk olanlardan 3-4 tane iciyorum birakamiyorum. Cok vicdan azabi cekiyorum once iciyorum sonra agliyoru.. su sigara mevzusu yuzunden hamile olduguma sevinemiyorum bile. Birakirim sandim ama birakamadim.

Çiğ yumurta ya ondan sanırım

Günde 1 paket sigara içen ben şimdi değil içmek kokusundan bile iğreniyorum inşallah hepiniz benim gibi nefret edersiniz

Bende günde 5 adet içiyordum akşamları ve haftasonu hiç icmezdim dairede iciyordum tek hamile testi ile bıraktım oğlumda da bıraktım 9 ay gebelik 19 ay emzirme döneminde hiç içmedim ama sonra tekrar basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…