2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merhaba hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana sizleri takip ediyorum...daha yeni üye olabildim...umarım ki hepimiz ekim ayında bebislerimizi sağlıkla kucagimiza alabiliriz...
Hoşgeldin canım kaç haftalık kuzun

7+2 deyim...fakat oldukça zor geçiriyorum mide bulantilari ve yorgunluk...onun dışında genel olarak bir sorunum yok...sizin nasıl geçiyor...

7+2 deyim...fakat oldukça zor geçiriyorum mide bulantilari ve yorgunluk...onun dışında genel olarak bir sorunum yok...sizin nasıl geçiyor...
5+5 benimki şimdilik kasik ağrısı şişkinlik ve lekelenme dışında bir sorunum yok

Maşallah bende zor geçiriyorum canım 6. Haftada başladı mide bulantılarım öncesinde hamilelik nezlesi oldum burun tıkanıklığı fenaydı o geçmeden mide bulantılarım yorgunluk sürekli uyku hali başladı. Ara sıra migren ağrım. 1 haftadır da koku hassasiyeti ve reflü çıktı bakalım hayırlısı bunada şükür.

aa kalp atışlarını duyamadın mı bende haftaya 6+6 olduğum güne randevu aldım kalp atışlarını duyarım artık diye erken mi almışım o zaman yaa
Canim vende ctesine aldum randevu dahada bekleyemem ya kalbide duyarim.diye düşünüyorum bende 6#5ouyorum 7.hafta duyulmasi lazin ins duyaruz senin hangi gun randevun

Gözünaydın canım inşallah kalp atışını da duyarsın ben diğer hamileliklerimde hep özele gittim ama hiç bi artısını görmedim şimdi devlete gidiyorum doktorum çok iyi ilgili eşimde zaten aynı hastanede çalışıyor
Ay saol canım içimi rahatlattın. Hamilelik güzelde insan paronayaklaşıyo. Kese görünmedi, bebek görünmedi, kalp atışı derken ömürden ömür gidiyo :)
Hayırlı olsun kesenin görünmesi için biraz daha yükselmesi lazım ama gidişat iyi

Ay kızlar sbhtan beri ateşim düşmedi çok fenayım acile gdiyoruz şimdi,dikkat edin walla kendnize

Canım hamilelik nezlesini ilk defa duydum. 3 haftadır burnum tıkalı açılmıyo, acaba bende olabilirmiyim diye merak ettim. Nasıl birşey bu nezle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…