2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bende bugün dayanamayıp randevuyu beklemeden dr gittim kendi kendimi yiyeceğime neyse öğreniyim dedim çok şükür keseyi gördük bazı testler istedi haftaya getir dedi kalp atışını duymadık 8. Haftadan önce duyulmaz dedi. Darısı kalp atışını inş. Ve göremeyen herkese

Duyulur canım ben duymustumharika bişey inşallah duyarsin
Ins canim evet oglumda hungur hüngür aglamistim ilkini duyamadim diye cok tedirgindim sabaha kadar uyuyamamistim randevum oldugunda cok güzel hamilelik herkes tadini cikarsin cok ozleniyor sonra benim baska olmaz rabbim vermezse baska dusunmiyorum yaşımda var o yuzden bunun tadini cikartabilirsem cikartacam onuda nasil yapacaksam laf anlamayan bebekle:/

Aramizda bir gun var aslinda 6.hafta duyuluyor ama garantiye almak istrmis olabilir oglumda benide 8.hafta cagitmisti cok uzun ya iki ay ben kimseye soylemedin daha kesinleşmeden ne okur ne olmaz diye

Kızlar bn göbekten kan sulandırıcı igne yapıyorum normalde 1 aydr clexan yapıyordum ama raporum bitmiş eşim eczaneye gdince öğrendi ve doktoruma gidip yazdırmış . Raporda clexane da var oksapar da var eczacı oksapar vermiş ikiside 0.4ml lik bir sorun olurmu acaba doktorum yazmıştır da raporda o çıkıyordu demi??

Aramizda bir gun var aslinda 6.hafta duyuluyor ama garantiye almak istrmis olabilir oglumda benide 8.hafta cagitmisti cok uzun ya iki ay ben kimseye soylemedin daha kesinleşmeden ne okur ne olmaz diye
Canım bnde duyarım diye ümitliydim ama bana 5 haftalık dedi geç döllenme olmadığına eminim çünkü Bn adetten 1 hftz önce öğrendim geç olsun güç olmasın inş kalp atışlarınada duyarız

Ben de ilk randevuda önce 1 saat anca uyudum heralde bütün gece endişelendim ertesi gün gittik göremedik keseyi hayal kırıklığı oldu ama hepsi geciyo sagluklidir inşallah kıyamam küçücük annesi napalim sabretcez:) ben anladım ki annelik hep endişe sabırr allah kolaylık versin yarın güzel haberler ver bize ama duymasandabu kötü değil daha zamanı var demektir herkesin aynı olcak diye bişey yok dua edicem sana

Canim yarin degil randevum cumartesi ins cikinca yazarim

2013 ekim anneleri grubunu ben acmıstım :) 3 yasında oglum var gecen ay bıraktık korunmayı bakalım bu ay neler olucak. Eger olursa 2 ekim olucak :) oglum da 14 ekimde dogmustu. Batim 26 ocak beklıyoruz
Meraba canım bende oğlumu 2013 eylül 17 de doğmuştum ogünler sizleri hep takip ederdim ozamanda aranıza çok katılmak istemiştim ama birtürlü kendime sayfa açamamıştım Şimdi bakıyorumda yine aynı zamanda hamile kalmışız Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benide listeye eklersen sevinirim

Farkı yok onların yavrum hibor oksapar clexane aynı

Ben de acaip yoruluyorum. Bir şey bekliyor bazen gözüme çarpıyor işler ama resmen yapasım gelmiyor amaann yarın yaparım deyip yatıyorum.
Ben farkettim ki eskiden hic yorulmuyor muşum. Simdi eskiden gunde 30 kere ciktigim merdiveni 1 kez cikinca nefes nefese kaliyorum.

Benim ilk gunden itibaren sirt ustu yatinca bebeksel sancim oldu. Hep sola yatmaya calisiyorum. Hamilelik suresince.sola yatmak iyiymis. Dolasim rahatliyormus. Ama ben de gece 100 kere donerim ilerde napicam bilmiyorum. Resmen akrobasi yapiyorum yatakta

Bu korku nedense beni de sarıyor .. Hatta bazen öldü de haberim mi yok diye saçmalıyorum.
Ben gecen gece düşük yaptigimi gördüm ruyamda. Hormonlarin dalga dalga artmasi sebebiyle kaygi nobetleri yasamamiz normalmis. Hic duygularimizla mucadele etmicez. Yoksa endisemiz artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…