2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım hamilelik nezlesini ilk defa duydum. 3 haftadır burnum tıkalı açılmıyo, acaba bende olabilirmiyim diye merak ettim. Nasıl birşey bu nezle?

Canım eğer burnunda renksiz veya beyaz sulu bir akıntı varsa ya da burun tıkanıklığı dışında bir semptom yoksa buna gebelik nezlesi deniliyor. Vücudumuzda hamilelikle birlikte östrojen ve progestron hormonu burun içindeki mukozanın şişliğini arttırıyor yani burun salgısını arttıyormuş. Bazı kadınlar da Doğuma kadar bu tıkanıklık akıntı devam ediyormuş çok şükür bende 2 hafta sürdü ama o bile çok zordu geceleri hiç uyuyamıyordum. Okyanus suyu aldım o çok az da olsa fayda göstermişti

Duyamazsa benmi soulemeliyum bakmasini

Canım benim ilk gebeliğim bu öncesinde tüp bebek yaptırmıştım ama boş gebelikti ve çok korkuyordum o yüzden dr dedi istersen bakalım diye benim içinde vajinal baktırmak sıkıntı değil baktırdım. Sende isteyebilirsin tabi duyulmazsa. Ama inşallah gerek kalmaz çünkü o kısacık an bile insanı alr üst etmeye yetiyor panik içinde oluyorsun acaba vajinal duyulacak mı diye

canım benim ne güzel yazdın valla ihtiyacım var bunları duymaya coook teşekkür ederimm.. sadece hemen işe başlayacapımdan ötürü korktum sonucta çalışmayı bırakamayacağım.annemle aynı binadayız o bakıcak sadece korkum zor olur mu altından kalkabilir miyim ama saol içim rahatladı :)

Ben tup bebek sebebiyle hamilelige neredeyse 5 kilo fazla basladim. Dr 80de biter hamileligin dedi. Aglicaktim.

Bende geçtiğimiz ekimde tüp bebek yaptırmıştım olmadı boş gebelikti ama tam 5 kilo almıştım 1,5 ayda şuan 69 kiloyum bende yandım yani

valla ben de bırakırım anında dedim ama ara sıra aklıma geliyor yine de tutuyorum kendimi

Günaydın güzel anneler... epeydir yazamıyorum ama takip ediyorum rapunzell çok üzüldüm canım ama kısmet ışte Allah sana daha iyi bi zamanda istediğin evladı nasip etsin inşallah !

Bu arada benim de çarşamba akşamı kanama oldu hemen doktora koştum doktor yatırdı beni 1 gece hastanede kaldım kanama takibi için iğne serum fitil derken kanama azaldı kese yerinde çok şükür ama hala bi kalp atışı alınamadı doktor biraz daha bekleme taraftarı full yatisla evde bekliyorum haftaya cuma yine gidicem kontrole.

canım özel de imkan varsa daha cok ilgileniyorlar bence de git dene canım

canım benim 5+5 pztesi gel dedi bana özel olsa emin ol daha erken duyma şansın var.

haftaya cumaya randevu aldım canım özelden. hiçbirşey söylemiyor doktor sinir oldum baktı kese ver dedi kalktı hevesli biri var sonuçta bekle belki soru sorcm.

Canım gözün aydın çok sevindim darısı bizlere olsun

inşAllah canımm güzel güzel haberlerle gelelim senin ne zaman randevun?

aamin canımm inşşş. slında hastaneden çok doktor önemli olan. ben kalp atışını duyana kadar buna gideyim diye düşünmüştüm ama dayanamadım özeldeki doktorumu çok seviyordum ondan devam yani :)

Günaydın kızlar hepinize

Haftasonuna son 1 çalışan anneler Allah kolaylık versin güç versin size evde oturan anneler totoları büyütmeye devam

Güzel bir gün olsun hepimize
günaydın canım maalesef ben cumartesileri de 2 ye kadar çalışıyorum

canım özeldeki de mi ilgilenmedi senin le?

Günaydın hanimlarrr . Evdeyim ama toto büyütemiyorum maalesef ya :) kız var okula getir götür Yemek ti zartti zurttu akşam oluyor oturmadan .. beni çalışmak daha mutlu ediyor . Evde hep ayni rutin seyler :/ psikopata bağlıyorum bir de İstanbul'da yanlızim onunda vermiş olduğu bi sıkıntu vaa neysee sukur halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…