öyle mi dersin 1 sn durası yok ne görse hemen kapıo ben hasta oldum öksürdüm oda öksürüo gülüo bugün sıpa bende hiperaktif fln mı die korkuyorum ama 3 yaşından önce test edilemiyomuş oyuncaklarıyla hiç oynamıo 1 bakıo hemen sıkılıp atıo bi kenara dikkat dağınıklığımı var die düşündüm ona da bukdr küçükken ilgisinin başka şeylere kayması normal die okudum bugün bultak aldım hiç ilgilenmedi ışıklı sesli direksiyon aldık 3 5 dk anca oynuo ne alsam ben bu çocuğa ya
Hiçbirşey alma çünkü ilgilenmeyecek yalandan yere para vermiş olacaksın, anlattıkların bebeklik döneminde üstün zeka belirtileri ile çok örtüşüyor. Hiperaktivite gibi gelmedi bana. Herşeyi çok hızlı kapıyor ve önden gidiyor. Maşaallah diyelim.
biz de ne alsak biraz oynayıp bıraktı, bu ara döküp fırlatmaya taktı. kutuya topları koyuyoruz deviriyor,atıyor, arkasından emekliyor. öyle peluslar, yanan sönen oyuncaklar,araba,küpler ilgisini çekmiyor. evdeki kumanda,çekmece, dolap,terlik daha çok cezbediyor.keşfetmeye başladılar ondan yeni bir şey görünce dikkatleri ona yöneliyor.
Aynen yeter ki eline ıvır zıvır mutfak eşyası vereyim. Dolap karıştırsın. bugün 5 parçalı ahşap yapboz aldım bakalım yarın görünce napacak. Çünkü bugün öyle bişey geçti eline, yerine küçük bir parçayı koymak için baya uğraştı.
Hiçbirşey alma çünkü ilgilenmeyecek yalandan yere para vermiş olacaksın, anlattıkların bebeklik döneminde üstün zeka belirtileri ile çok örtüşüyor. Hiperaktivite gibi gelmedi bana. Herşeyi çok hızlı kapıyor ve önden gidiyor. Maşaallah diyelim.
Kızımın da 7. dişini bugün gördüm. Sabaha karşı ağlayarak dört kez uyandı. Diş sıkıntısıymış. Bazen düşünüyorum Allah niye böyle yaratmış diye. Gerçekten çok zorlanıyor yavrucuklar
Benim de kardeşimle aramda 18 ay var. Kızımda 24 ay ücretsiz izin kullanıp ikinciyi doğurup bir 24 ay daha ücretsiz izin kullanmayı düşünüyordum Ne abartılı düşüncelermiş:)
Aynen yeter ki eline ıvır zıvır mutfak eşyası vereyim. Dolap karıştırsın. bugün 5 parçalı ahşap yapboz aldım bakalım yarın görünce napacak. Çünkü bugün öyle bişey geçti eline, yerine küçük bir parçayı koymak için baya uğraştı.
Biz de tek tek öğrettik canım Oyun havlarında ayakta dizlerini kıra kıra oynuyor. Pop şarkılarda el çırpıp yerinde ileri geri ritim tutuyor Şu an fiziksel şeyleri öğrenmeye çok açıklar. Mesela sen her şarkı başladığında el çırpıp ritimle oynarsan o da hemen kapar bence.
Benim de kardeşimle aramda 18 ay var. Kızımda 24 ay ücretsiz izin kullanıp ikinciyi doğurup bir 24 ay daha ücretsiz izin kullanmayı düşünüyordum Ne abartılı düşüncelermiş:)
Bizimkide bayiliyor..ablasi zaten dansci beraber yabanci muzijlerde cosuyorlar..el kol bacak kafa deliriyor muzik acinca..bugun ablasi gitar caldi o oynadi :))
Yeni disiniz hayirli olsun bu arada :)
Bizimkide bayiliyor..ablasi zaten dansci beraber yabanci muzijlerde cosuyorlar..el kol bacak kafa deliriyor muzik acinca..bugun ablasi gitar caldi o oynadi :))
Yeni disiniz hayirli olsun bu arada :)
Kızlar doğum günü için tema düşündünüz mü?
Ben bir yarımadada yaşadığım için denizci teması düşündüm ama o erkeklere yakışıyor. Sonra tabi çiçekli tema düşündüm. Masa arkasındaki duvara kocaman evalardan çiçekler yapıyorlar ya. Gökkuşağı olabilir ama hepsi sıradan geldi.
bizde hicbir yara,akma olmadı sadece kızarmıştı biraz. verem savaşta test yapılıyormuş ama tutmadıysa kimi doktor gerek yok kimi yaptırın yazmış. bir konuda da net bir bilgi olsa...ayrıca madem tutmama gibi bir olasılık var neden sağlık ocağı uyarmıyor ?
Biz de tek tek öğrettik canım Oyun havlarında ayakta dizlerini kıra kıra oynuyor. Pop şarkılarda el çırpıp yerinde ileri geri ritim tutuyor Şu an fiziksel şeyleri öğrenmeye çok açıklar. Mesela sen her şarkı başladığında el çırpıp ritimle oynarsan o da hemen kapar bence.
bizim felaket bi izimiz var daha yeni normal iz şeklinr döndü 2. ay verem aşısı düşün orası şişti iltihaplandı patladı bidaha şişti iltijhaplandı yara kabuğu ıldu düştü tekrar oldu doktor bazı bebekler hassas oluo normal demişti verem şavaşta bakıolarmış canım aşı tutmuş mu die okumuştm
Kızlar doğum günü için tema düşündünüz mü?
Ben bir yarımadada yaşadığım için denizci teması düşündüm ama o erkeklere yakışıyor. Sonra tabi çiçekli tema düşündüm. Masa arkasındaki duvara kocaman evalardan çiçekler yapıyorlar ya. Gökkuşağı olabilir ama hepsi sıradan geldi.
bn süslemelere büyükd para vermek istemiyorum hediyeliklere de mavi ve yeşil renkleri kullanacağım nasipse ama deniz gökyüzü fln die bi tema oluşturmacağım gibi duruo netten süsleme fikirleri bakıyorum peçeteler balonlar krapon kağıtları kurdalelerle fln pastasını bile kendim yapmak istiyprum naked cake tarzında :) şeker hamurlarına gıcık oluyorum çünkü