Bizde hece tekrarı da yok. Evde bir tek ben varım çok az insan görüyor ondan sanırım.bizim de ba-ba ma-ma ve herşeye buuuu diyor o kadar :) her çocuğun gelişimi farklı ama su anda sadece ses çıkarıp hece tekrarı yapıyorlar henüz bilinçli konuşma değil...
Canım size de çok geçmiş olsun. Bir toparlanamadınız sizde biz gibi. Bizim biri bitiyor başka bir şey başlıyor :)) Artık acıların kadını oldum ben.. Kaan hocaya sordum, böbreklerle alakalı olmadığını söyledi ve enfeksiyon bölümüne gönderdi. Hacettepenin enfeksiyonuna gittik. Orada kan, preferik yayma vs herşeye bakıldı bir sıkıntı gözükmedi. Doktor eğer çok sık hastalanıyorsa immunolojiye sevk edelim dedi. bizde döneceğimiz için gidemedik. diğer gidişimde de oraya götüreyim diyorum. Ama o 1 aylık ateşlenme sürecinden sonra 38i geçmeyen 1-2 kez ateşi çıktı sadece ve devam etmedi.@ceross çok geçmiş olsun cnm en kötüsü de ağızda çıkıp beslenmesini etkilemesi neyseki çbk geçen bişe,bu döküntülü durumlarda atarax çk rahatlatıyo içten bi yangı yapıyo o döküntüler.
Yenidunya3 geçmiş olsun birden ateşlenme durumunu ya da wbc nin yüksek çıkma durumunu sordun mu Kaan hocaya? Maşallah kuzulara bu arada
Ben son 1 aydır hastalıklrla boğuşuyorum kızım bi türlü atlatamadı gribi bronşitten şüphelenp röntgenler çekildi çk şükür ilerleyen bi durum yok ama sürekli burun akıntsı öksürük bu süreçte yapmadıgım şey kalmadı en son 2 gün önce oğlum da kızım da ateşlenp kusmalar basladı attım arabya 2 sini yolda giderken 2 si de kusmya basladı durulck bi noktada diil hastaneye zor attık kendmzi sinirden doktrlara çattım tüm işler btti kapıda belrdi eşim annem hiç kimsenin yüzüne bakmadım walla çıktım bi sigara yaktım.uçuklar çıktı şuan bi yandan okul ve 3 yaş grubu 20 öğrenci.bgnümze şükür,nurofenle idare ediyorum kendmde hastayım 1 aydr
Bizde hece tekrarı da yok. Evde bir tek ben varım çok az insan görüyor ondan sanırım.
canım ben de evde yalnızım hatta şehirde yalnızım. eşimden başka kimse yok o da akşam geliyor.cocuk tüm gün sadece beni görüyor. gördüğü başka bebek de yok o yüzden sosyal de değil... ancak ben memlekete gidince kalabalık görüyor.Bizde hece tekrarı da yok. Evde bir tek ben varım çok az insan görüyor ondan sanırım.
doğru baba ise gidince siz de yalnizsiniz. Ben hiç müzik açmıyorum açayım ben de. yapıyla da ilgili haklısın.Yapi meselesi bence canim Bizdede sadece ben varim baba gece geliyor uyurken görebiliyor huysuzsa sadece gece uyaniyor oyunlar oynayabiliyolar oda Babamız yorgun değilse :) ben müzik açıyorum konusamadigim isimin oldugu zamanlar muzikle oynamaya başladı. .
anladım canım bizde en azından anneanne dede falan var arada görüyor. ama işte baba kavramı yok bizde. neyse artık hayirlisi.canım ben de evde yalnızım hatta şehirde yalnızım. eşimden başka kimse yok o da akşam geliyor.cocuk tüm gün sadece beni görüyor. gördüğü başka bebek de yok o yüzden sosyal de değil... ancak ben memlekete gidince kalabalık görüyor.
Bizim hgb 9 çıktı oldukça düşük ona rağmen birkaç defa demir takviyesi verdim bıraktım çocuğu huzursuz etti, senin kıza kanı düşük diyen doktor Dünyadaki gelişmelerden ve makalalerden nasıl bu kadar bihaber?!.. Bir de sabah akşam demiş. Kendi alsın bakalım o kadar demiri geceleri kramplar girsin bağırsakları mahvolsun da görelim.Öyle mi. Çok teşekkür ederim canım. Geçen ay doktor kanı düşük deyip sabah akşam on ikişer damla demir kullan dedi. çocuğun bağırsaklarını mahveder o kadar demir. Canım çok sıkılmıştı. Abartmayayım o zaman
İlk kızımda olmuştu, birebir aynısı, inşaallah hayırlı haberler alırsın canımKızlar ne çok yazdım bu akşam :)
Normalde regle bir hafta kala göğüslerim inanılmaz acımaya başlar ama bu sefer iki hafta kala başladı. Kollarımı kaldıramıyorum. Bir şey giyerken bile inanılmaz acıyor. Emzirmek tam bir kabusa dönüştü. içinizde böyle belirti yaşayan oldu mu? Hamile olabilir miyim
Canım çok geçmiş olsun kusma için motilium şurup kullanmıştım ben çok işe yaramıştı büyük kızımda@ceross çok geçmiş olsun cnm en kötüsü de ağızda çıkıp beslenmesini etkilemesi neyseki çbk geçen bişe,bu döküntülü durumlarda atarax çk rahatlatıyo içten bi yangı yapıyo o döküntüler.
Yenidunya3 geçmiş olsun birden ateşlenme durumunu ya da wbc nin yüksek çıkma durumunu sordun mu Kaan hocaya? Maşallah kuzulara bu arada
Ben son 1 aydır hastalıklrla boğuşuyorum kızım bi türlü atlatamadı gribi bronşitten şüphelenp röntgenler çekildi çk şükür ilerleyen bi durum yok ama sürekli burun akıntsı öksürük bu süreçte yapmadıgım şey kalmadı en son 2 gün önce oğlum da kızım da ateşlenp kusmalar basladı attım arabya 2 sini yolda giderken 2 si de kusmya basladı durulck bi noktada diil hastaneye zor attık kendmzi sinirden doktrlara çattım tüm işler btti kapıda belrdi eşim annem hiç kimsenin yüzüne bakmadım walla çıktım bi sigara yaktım.uçuklar çıktı şuan bi yandan okul ve 3 yaş grubu 20 öğrenci.bgnümze şükür,nurofenle idare ediyorum kendmde hastayım 1 aydr
Geçmiş olsun canım bakıcı noldu devam ediyor mu?Bizde sezonu açtık kızlar büyük kızım hasta burnu akıyor ateşi var ağlamaya zaten bahane arar şimdi bolca bahanesi var ufaklıkta olur muhtemelen salı günü de 3-4 saat işe gidicem miss
Sağol canım.Geçmiş olsun canım bakıcı noldu devam ediyor mu?
En azından sen yokken yine geliyormuş o da güzel .Zaten diğer günler sen varsın.Sağol canım.
Yerine başka bir abla geliyor idareten bakıcım tavsiye etti, bakıcı ameliyat oldu fıtıktan bir süre daha gelemeyecek yalnızca ben işe gittiğim günlerde refakat edecek diğer bakıcıya,haftada bir gün filan.
Aynen zaten gelmese eşime izin aldıracaktım çocuğa birlikte bakmak ayrı ikisini aynı anda emanet etmek ayrı birşey, çok zor. Düşündükçe gözümde büyüyor.En azından sen yokken yine geliyormuş o da güzel .Zaten diğer günler sen varsın.
doğru baba ise gidince siz de yalnizsiniz. Ben hiç müzik açmıyorum açayım ben de. yapıyla da ilgili haklısın.
Sen 11. ay kontrolüne götürecek mısın? Ben pztesi goturecem. Ebe yokmus bugün.
Geçen ay goturmedim ben de, bu ay boyunu merak ettim. başka muayene olmayacak zaten. çok şükür allah daha iyi etsinBizimde şehirde hic kimse yok anneanne babaanne hep uzaklardalar , gun boyu hep yanliziz
Goturmuycem canım düzenli gitmiyorum epeydir doktor kontrolune bi doktor bulamadim suanlik oğlumu daha iyi görüyorum .yaşında ayrintili goz muayene sine falanda gotureyim diyorum bakalim
Geçen ay goturmedim ben de, bu ay boyunu merak ettim. başka muayene olmayacak zaten. çok şükür allah daha iyi etsin
bilinçli değil derken mesela mama yı mama görünce demiyor mu bnm ki bana anne diyo başka birine ya da cisme demiyor bbabasına baba diyor dedesine dede mama görünce mama bunlar bilinçli değil mi yanibizim de ba-ba ma-ma ve herşeye buuuu diyor o kadar :) her çocuğun gelişimi farklı ama su anda sadece ses çıkarıp hece tekrarı yapıyorlar henüz bilinçli konuşma değil...
bol bol konuş :) her bebeğin gelişimi farklı canım kuzenimin oğlu 2.5 yaşına kdr bir kaç kelime söylüyordu hem de evde teyzesi anneannesi dedesi babası ve annesiyle yaşıyordu. Oyun kulüplerine götürüyorlardı. Ama geç konuştu konuştuğunda da bizim gibi konuşmaya başladı birden.Bizde hece tekrarı da yok. Evde bir tek ben varım çok az insan görüyor ondan sanırım.
valla atleti bi kaç haftadır giyiyorum. 1 haftadırda hırkasız yağmurluksuz çıkmıyorum ama süt sağarken mi üşüttüm gece emzirirken mi bilemiyorum.Canım size de çok geçmiş olsun. Bir toparlanamadınız sizde biz gibi. Bizim biri bitiyor başka bir şey başlıyor :)) Artık acıların kadını oldum ben.. Kaan hocaya sordum, böbreklerle alakalı olmadığını söyledi ve enfeksiyon bölümüne gönderdi. Hacettepenin enfeksiyonuna gittik. Orada kan, preferik yayma vs herşeye bakıldı bir sıkıntı gözükmedi. Doktor eğer çok sık hastalanıyorsa immunolojiye sevk edelim dedi. bizde döneceğimiz için gidemedik. diğer gidişimde de oraya götüreyim diyorum. Ama o 1 aylık ateşlenme sürecinden sonra 38i geçmeyen 1-2 kez ateşi çıktı sadece ve devam etmedi.
zafrina89 canım sana da geçmiş olsun. dikkat et sabahları artık çok soğuk oluyor. Birde tam geçiş ayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?