- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
Sagol amin canım inşallah..evet cocujlarin cok oldugu yerlerden bulasiyormus..Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin. Dr en son gittiğimizde çocuklu yerlere çok sokmayın parklara filan götürmeyin demiş ti. 6.hastalık ve el ayak hastalığı çok geliyor demişti.sanırım çocuklardan geçiyor
Canım çok gecmis olsun.insallah kucuk kuzuya gecmez.Rabbim sifa versin..havalarda birden buz kesti valla..Bizde sezonu açtık kızlar büyük kızım hasta burnu akıyor ateşi var ağlamaya zaten bahane arar şimdi bolca bahanesi var ufaklıkta olur muhtemelen salı günü de 3-4 saat işe gidicem miss
bizi doktor 10. ayda çağırdı sonra 12de gelirsiniz dedi ben götürmedim en son 9. ayda götürmüştüm. sürewkli zayıf zayıf diip duruyo kabullenemedi adam bir türlü :) boyuna kilosuna bakıo 70tl alıo oğlumunda bi problemi yok çok şükür önümüzdeki ay götürücem ben de kısmetse göz doktoruna da ztn götürmüştük astigmat çıkmıştı inşallah küçülmüştür numara gözlüğe gerek kalmaz 14. ayda götürücez gözeGeçen ay goturmedim ben de, bu ay boyunu merak ettim. başka muayene olmayacak zaten. çok şükür allah daha iyi etsin
Beklemedeyiz canım ya. Sağol sorduğun içinAmin canim hepimizin miniklerini .. senin amerika islerin vardi noldu canim
Benim götüreceğim yer sağlık ocağı :) bizim hiç doktorunuz olmadı rutin. inşallah küçülmüştur canım.bizi doktor 10. ayda çağırdı sonra 12de gelirsiniz dedi ben götürmedim en son 9. ayda götürmüştüm. sürewkli zayıf zayıf diip duruyo kabullenemedi adam bir türlü :) boyuna kilosuna bakıo 70tl alıo oğlumunda bi problemi yok çok şükür önümüzdeki ay götürücem ben de kısmetse göz doktoruna da ztn götürmüştük astigmat çıkmıştı inşallah küçülmüştür numara gözlüğe gerek kalmaz 14. ayda götürücez göze
Çok sağol cnm sorma ağustos ayı bitrdi beni ondan sonra bi düzen tutturamadık,yememesini fln geçtim artık:) bu arada doğumdaşlarımın doğumgünü kutlu olsun nice sağlıklı yaşları olsun kuzularının:) ben herkese dedim benm doğumgünümü es geçin artık kızıma kanalize olunCanım size de çok geçmiş olsun. Bir toparlanamadınız sizde biz gibi. Bizim biri bitiyor başka bir şey başlıyor :)) Artık acıların kadını oldum ben.. Kaan hocaya sordum, böbreklerle alakalı olmadığını söyledi ve enfeksiyon bölümüne gönderdi. Hacettepenin enfeksiyonuna gittik. Orada kan, preferik yayma vs herşeye bakıldı bir sıkıntı gözükmedi. Doktor eğer çok sık hastalanıyorsa immunolojiye sevk edelim dedi. bizde döneceğimiz için gidemedik. diğer gidişimde de oraya götüreyim diyorum. Ama o 1 aylık ateşlenme sürecinden sonra 38i geçmeyen 1-2 kez ateşi çıktı sadece ve devam etmedi.
zafrina89 canım sana da geçmiş olsun. dikkat et sabahları artık çok soğuk oluyor. Birde tam geçiş ayları
Saol cnm size de geçmiş olsun geniz akıntsı midelerini bulandırp kustrdu 2 gün çok şükür şuan daha iyiler 2 çocukta biri hasta olnca diğerinin de nerdyse kaçınılmz olması fena oluyo göz göre göre ama elden de bişe gelmiyo biz yine de aman bulaşmasın inşallh diyelim:)Canım çok geçmiş olsun kusma için motilium şurup kullanmıştım ben çok işe yaramıştı büyük kızımda
maşallah maşallah eğer ayırarak söylüyorsa bilinçli elbette,normalde 18ayliktan sonra kavramları anlamlandirarak konuşma başlıyor. ilk etapta ses olarak çıkıp tekrar ederek hedefliyorlar.yani ilk baba,dede,mama aslında ba,de,ma seslerinin tekrarı ama seninki farkında tekrar maşallahbilinçli değil derken mesela mama yı mama görünce demiyor mu bnm ki bana anne diyo başka birine ya da cisme demiyor bbabasına baba diyor dedesine dede mama görünce mama bunlar bilinçli değil mi yani
ben de en son 9.ayda götürdüm kan tahlili için onda da ne d vitamini,ne b12,ne tiroid ne de çinko bakmış. anca boy,kilo,pişik var mı, bir de stetoskopla ciğerlerini dinliyor.benim de içime sinmiyor ama mecbur gidiyoruz alternatif yok.bizde 60liraydi ama herşey gibi ona da zam gelmiştir.12.ay asisindan sonra götüreceğim. göze de 6.ayda gitmiştik alt kirpikler batıyor diye 12.aydan sonra dünya göze götürmek istiyorumbizi doktor 10. ayda çağırdı sonra 12de gelirsiniz dedi ben götürmedim en son 9. ayda götürmüştüm. sürewkli zayıf zayıf diip duruyo kabullenemedi adam bir türlü :) boyuna kilosuna bakıo 70tl alıo oğlumunda bi problemi yok çok şükür önümüzdeki ay götürücem ben de kısmetse göz doktoruna da ztn götürmüştük astigmat çıkmıştı inşallah küçülmüştür numara gözlüğe gerek kalmaz 14. ayda götürücez göze
Kızımın da 7. dişini bugün gördüm. Sabaha karşı ağlayarak dört kez uyandı. Diş sıkıntısıymış. Bazen düşünüyorum Allah niye böyle yaratmış diye. Gerçekten çok zorlanıyor yavrucuklarEvet yazik yaa bu dis cikarma asamalari cok zor ne guzel rahat uyuyor artik diyodum ama simdi gece birden ciglikla aglayarak uyaniyor Insallah rahatlar bebislerin hepsi biranevvel..
Amin canim valla annelik cok guclu biseymis bu minikler hergun bisey öğreniyor evet ama bizlerede herhunhergün yeni bisey ogretiyorlar
Tesekkurler canim :)
İnşallah canım. Henüz erken ama ilkinde çok sıkıntılar yaşayınca ikinci hemen olsun istiyorumİlk kızımda olmuştu, birebir aynısı, inşaallah hayırlı haberler alırsın canım
Kızımın da 7. dişini bugün gördüm. Sabaha karşı ağlayarak dört kez uyandı. Diş sıkıntısıymış. Bazen düşünüyorum Allah niye böyle yaratmış diye. Gerçekten çok zorlanıyor yavrucuklar
Beklemedeyiz canım ya. Sağol sorduğun için
Aynen burası da çok soğudu bir anda 9-10 derece birden düştü bir de sürekli yağmur, sonbahar hızlı geldiSagol amin canım inşallah..evet cocujlarin cok oldugu yerlerden bulasiyormus..Allah korusun kuzularimizi..
Canım çok gecmis olsun.insallah kucuk kuzuya gecmez.Rabbim sifa versin..havalarda birden buz kesti valla..
Aman inşallah bununla geçmiş olsun aynen dediğin gibi oluyor ufaklıkta hapşurmaya başladı bu arada dişte çıkartıyor ohh kebapSaol cnm size de geçmiş olsun geniz akıntsı midelerini bulandırp kustrdu 2 gün çok şükür şuan daha iyiler 2 çocukta biri hasta olnca diğerinin de nerdyse kaçınılmz olması fena oluyo göz göre göre ama elden de bişe gelmiyo biz yine de aman bulaşmasın inşallh diyelim:)
Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum bebeğinin herşeyi(boy kilo normal bir tek) ayının çok çok önünde gidiyor anlattıklarına göre bebeğin üstün zekalı olabilir şayet böyle devam ederse 2 yaşında bir denver testine sokmanız çok mantıklı olurbilinçli değil derken mesela mama yı mama görünce demiyor mu bnm ki bana anne diyo başka birine ya da cisme demiyor bbabasına baba diyor dedesine dede mama görünce mama bunlar bilinçli değil mi yani
Aslında ilki 2 yaşına gelmeden ikinci olsa çok iyi olabilir evet sana zor olur ama tavsiye ederim herkese, Allah gönlüne göre versin inşallahİnşallah canım. Henüz erken ama ilkinde çok sıkıntılar yaşayınca ikinci hemen olsun istiyorum
bnmkinin müzikle hiç alakası yok oyun havası pop ne açsak umrunda diil alkış bile yapmıyoKızlar minnoşlara bol bol müzik dinletin. Zeka gelişimi için çok önemli. Bizimki Tarkan’ın cuppa şarkısında çılgınca dans ediyor :)
öyle mi dersin 1 sn durası yok ne görse hemen kapıo ben hasta oldum öksürdüm oda öksürüo gülüo bugün sıpa bende hiperaktif fln mı die korkuyorum ama 3 yaşından önce test edilemiyomuş oyuncaklarıyla hiç oynamıo 1 bakıo hemen sıkılıp atıo bi kenara dikkat dağınıklığımı var die düşündüm ona da bukdr küçükken ilgisinin başka şeylere kayması normal die okudum bugün bultak aldım hiç ilgilenmedi ışıklı sesli direksiyon aldık 3 5 dk anca oynuo ne alsam ben bu çocuğa yaBunu tüm samimiyetimle söylüyorum bebeğinin herşeyi(boy kilo normal bir tek) ayının çok çok önünde gidiyor anlattıklarına göre bebeğin üstün zekalı olabilir şayet böyle devam ederse 2 yaşında bir denver testine sokmanız çok mantıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?