2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sagol amin canım inşallah..evet cocujlarin cok oldugu yerlerden bulasiyormus.. Allah korusun kuzularimizi..

Bizde sezonu açtık kızlar büyük kızım hasta burnu akıyor ateşi var ağlamaya zaten bahane arar şimdi bolca bahanesi var ufaklıkta olur muhtemelen salı günü de 3-4 saat işe gidicem miss
Canım çok gecmis olsun.insallah kucuk kuzuya gecmez.Rabbim sifa versin..havalarda birden buz kesti valla..

Geçen ay goturmedim ben de, bu ay boyunu merak ettim. başka muayene olmayacak zaten. çok şükür allah daha iyi etsin
bizi doktor 10. ayda çağırdı sonra 12de gelirsiniz dedi ben götürmedim en son 9. ayda götürmüştüm. sürewkli zayıf zayıf diip duruyo kabullenemedi adam bir türlü :) boyuna kilosuna bakıo 70tl alıo oğlumunda bi problemi yok çok şükür önümüzdeki ay götürücem ben de kısmetse göz doktoruna da ztn götürmüştük astigmat çıkmıştı inşallah küçülmüştür numara gözlüğe gerek kalmaz 14. ayda götürücez göze

Benim götüreceğim yer sağlık ocağı :) bizim hiç doktorunuz olmadı rutin. inşallah küçülmüştur canım.

Çok sağol cnm sorma ağustos ayı bitrdi beni ondan sonra bi düzen tutturamadık,yememesini fln geçtim artık:) bu arada doğumdaşlarımın doğumgünü kutlu olsun nice sağlıklı yaşları olsun kuzularının:) ben herkese dedim benm doğumgünümü es geçin artık kızıma kanalize olun) 2 ekim de onun doğumgünü şaka gbi geldiler yaşlarına elhamdülillah

Canım çok geçmiş olsun kusma için motilium şurup kullanmıştım ben çok işe yaramıştı büyük kızımda
Saol cnm size de geçmiş olsun geniz akıntsı midelerini bulandırp kustrdu 2 gün çok şükür şuan daha iyiler 2 çocukta biri hasta olnca diğerinin de nerdyse kaçınılmz olması fena oluyo göz göre göre ama elden de bişe gelmiyo biz yine de aman bulaşmasın inşallh diyelim:)

bilinçli değil derken mesela mama yı mama görünce demiyor mu bnm ki bana anne diyo başka birine ya da cisme demiyor bbabasına baba diyor dedesine dede mama görünce mama bunlar bilinçli değil mi yani
maşallah maşallah eğer ayırarak söylüyorsa bilinçli elbette,normalde 18ayliktan sonra kavramları anlamlandirarak konuşma başlıyor. ilk etapta ses olarak çıkıp tekrar ederek hedefliyorlar.yani ilk baba,dede,mama aslında ba,de,ma seslerinin tekrarı ama seninki farkında tekrar maşallah

ben de en son 9.ayda götürdüm kan tahlili için onda da ne d vitamini,ne b12,ne tiroid ne de çinko bakmış. anca boy,kilo,pişik var mı, bir de stetoskopla ciğerlerini dinliyor.benim de içime sinmiyor ama mecbur gidiyoruz alternatif yok.bizde 60liraydi ama herşey gibi ona da zam gelmiştir.12.ay asisindan sonra götüreceğim. göze de 6.ayda gitmiştik alt kirpikler batıyor diye 12.aydan sonra dünya göze götürmek istiyorum

Kızımın da 7. dişini bugün gördüm. Sabaha karşı ağlayarak dört kez uyandı. Diş sıkıntısıymış. Bazen düşünüyorum Allah niye böyle yaratmış diye. Gerçekten çok zorlanıyor yavrucuklar

Sagol amin canım inşallah..evet cocujlarin cok oldugu yerlerden bulasiyormus.. Allah korusun kuzularimizi..

Canım çok gecmis olsun.insallah kucuk kuzuya gecmez.Rabbim sifa versin..havalarda birden buz kesti valla..
Aynen burası da çok soğudu bir anda 9-10 derece birden düştü bir de sürekli yağmur, sonbahar hızlı geldi

Aman inşallah bununla geçmiş olsun aynen dediğin gibi oluyor ufaklıkta hapşurmaya başladı bu arada dişte çıkartıyor ohh kebap

bilinçli değil derken mesela mama yı mama görünce demiyor mu bnm ki bana anne diyo başka birine ya da cisme demiyor bbabasına baba diyor dedesine dede mama görünce mama bunlar bilinçli değil mi yani
Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum bebeğinin herşeyi(boy kilo normal bir tek) ayının çok çok önünde gidiyor anlattıklarına göre bebeğin üstün zekalı olabilir şayet böyle devam ederse 2 yaşında bir denver testine sokmanız çok mantıklı olur

öyle mi dersin 1 sn durası yok ne görse hemen kapıo ben hasta oldum öksürdüm oda öksürüo gülüo bugün sıpa bende hiperaktif fln mı die korkuyorum ama 3 yaşından önce test edilemiyomuş oyuncaklarıyla hiç oynamıo 1 bakıo hemen sıkılıp atıo bi kenara dikkat dağınıklığımı var die düşündüm ona da bukdr küçükken ilgisinin başka şeylere kayması normal die okudum bugün bultak aldım hiç ilgilenmedi ışıklı sesli direksiyon aldık 3 5 dk anca oynuo ne alsam ben bu çocuğa ya

biz de ne alsak biraz oynayıp bıraktı, bu ara döküp fırlatmaya taktı. kutuya topları koyuyoruz deviriyor,atıyor, arkasından emekliyor. öyle peluslar, yanan sönen oyuncaklar,araba,küpler ilgisini çekmiyor. evdeki kumanda,çekmece, dolap,terlik daha çok cezbediyor.keşfetmeye başladılar ondan yeni bir şey görünce dikkatleri ona yöneliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…