2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar ben pasta konusunda karasızım. Bebeğin de yiyeceği bir pasta yapmak istiyorum. Muhallebiyi muz ve hurmayla tatlandırıp kırmızı lahanayla renk vermeyi düşünüyorum.
Büyük bir parti veriyorsan misafirler için uygun olmaz bence. Bebek için yapılan pastalar ya pasta patlatma partisinde kullanılıyor ya da partide ona kendi pastasından bir dilim veriliyor.

Kızlar ben pasta konusunda karasızım. Bebeğin de yiyeceği bir pasta yapmak istiyorum. Muhallebiyi muz ve hurmayla tatlandırıp kırmızı lahanayla renk vermeyi düşünüyorum.
ben de oğlumun elleriyle yiyebileceği sağlıklı bir pasta yapmak istiyorum.kekini muzlu ya da elmalı yapıp, üzerini havuç ya da balkanlarıyla renklendirilmiş labne ile kaplamayi dusunuyorum

Büyük bir parti veriyorsan misafirler için uygun olmaz bence. Bebek için yapılan pastalar ya pasta patlatma partisinde kullanılıyor ya da partide ona kendi pastasından bir dilim veriliyor.
Yok canım büyük olmayacak ama ona özel yapsam herkes için daya iyi olur herhalde

Aynı benim oğlumu anlatmışsın. Bende dikkat eksikliği mi var acaba diyorum bazen

seninde doğum günün kutlu olsun canım.. Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin hepimize. Biz doğum günü kutlamadık, ben konserve yaptım :)))) Belki bir pasta alıp evde 5imiz keser yeriz bu akşam. Kızım ilkokula başladı bu sabah onun koşturması vardı, kahvaltı, servis derken..çok farklı bir duyguydu ağlayamadım utandım :)

kızlar bu arada ben artık süt vermeyi düşünüyorum. Mama olmuş 90 tl. çok fazla içtiklerinden gerçekten yetişmiyor. 2 günde 1 paket bez bitiyor. 4 kutu mama daha almıştım. Onları bitirip artık almayım diyorum. bunları da verirken arada sütte ısıtıp alışsınlar istiyorum.

Geçmişolsun canım. Ben hediye olarak açacaklı magnet yaptırdım üstünde oğlumun fotosu var

Ben de hediyeliği çözdüm bugün. Kütük mumluk yapacağım. Ham satış tane 1.25tl, içine mum alacağım (uygun fiyatlı oluyor 50tane 20-25tl) ve sicimle süsleyeceğim. Örnek ekliyorum düşünenler için.

Eklentiler

• 7C97FFDF-87F9-4C16-801F-9E8307DF95AF.webp
    33 KB · Görüntüleme: 62
Ben sut vermeye basladim canim :) herhangi bi tepki olmadi vucudunda.sadece ilk bir hafta kabizlik yasadi.sonra normale dondu.sutlu corba falan yapiyorum bayila bayila yiyor

10 gündür ben veriyorum çok şükür bir şey çıkmadı biraz sulandiriyorum yinede icinede aktardan keçiboynuzu tozu aldım çay kaşığı kadar ondan katıyorum doktor tafsiye etti pekmez den daha iyi olur dedi

çok çabuk sıkılıo bi mutfak eşyası ilgisini çekio veriyorum 2 dk evirip çevirio bakıo bakıo yalıo ısırıo yere vuruo sonra bırakıo bidaha oynamıo

Aynen benimki de öyle. Hiç erkek çocuk görmemiştim bu kadar yakından şimdiye kadar böyle oluyormuş demekki diyorum

Yaşasın tam benim konular konuşulmaya başlanmış yakaladım :)

İlki süt konusu @Yenidunya3 bende artık süte geçeyim diyorum ama keçi sütü bulamadım ne açık ne günlük hiçbir şekilde yok. Bugün bir arkadaşım ben 6 aylıkken inek sütüne başladım dedi bi cesaret geldi gittim hemen günlük süt aldım yarın başlayacağım ama ben sütten ziyade kefir vermek istiyorum daha sağlıklı bence. Kefir gün içinde içiyorlar ama mama yerine içmeyi reddediyorlar. Ben hipp kullanıyorum çocuklar doğduğunda 77 tl idi puan 130 tl. 9 günde 1 büyük kutu bitiyor. Bez desen sleepy kullanıyordık geçen gün kıza alerji yaptı yavrumun poposu yara oldu. Doktor bir karışım hazırlattı eczacıya yılda 2-3 kere anca yazarım bunu dedi baya kötü bir pişik ve bezden oldu. Onun için primaya geçtik ama 3 paket sleepy fiyatına 1 paket prima alabiliyoruz. Ekonomik olarak zaten battık kocam kafayı yemek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…