2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bez olarak goon kullanmaya basladım ilk paketi mutlu bebek serisi aldım berbattı daha sonra goon premium soft serisini aldım cidden cok iyi kulot bez prima kullanmıştım daha once ama bu ondan bile iyi bence

Kızlar bez olarak goon kullanmaya basladım ilk paketi mutlu bebek serisi aldım berbattı daha sonra goon premium soft serisini aldım cidden cok iyi kulot bez prima kullanmıştım daha once ama bu ondan bile iyi bence
Ne kadar fiyatı ? Hangi markette var

Doğum günü için fikir arayanlar için son bilgileri yazayım. Kahvaltı mekanıyla anlaştım. Kişi başı 20tl kahvaltıda sınırsız çay ve birer su verilecek.
Yeşil beyaz sarı balonlarım var 60-70kadar (aliexpresten almıştım) onları birbirine bağlayacağım. Bonibon kapları Doğumdan kaldı çok fazla almışım içine bonibon koyacağım. Kilosu 30lira bonibonun yarım kilo yeter. Kütük mumdan vazgeçtik jel mum yaptıracağım. Tanesi 3 lira. Ferforje ağaç şeklinde süsler oluyor evde ondan vardı. Üstüne fotoğraflarını bağlayacağım. Bir de flama yapacağım evde iyi ki doğdun şeklinde. Masalara bildiğin kavanozun üzerine flama kumaşından süs yapacağım masalara koyacağım içine ne koyacağım bilmiyorum şimdilik :)
Biz seneye çok uzaklara taşınacağız o yüzden anaokuluna kadar bir daha yapmayacağım böyle büyük bir Doğum günü. O yüzden kalabalık oldu.

Açacak fikri süpermiş ben de oğlum da anahtarlık yaptrmştım onu da herkes kullandı ben kullanılan bişe olmasından yanayım ilk doğumgününde evi terch ediorum ben kalabalık el elden daha rahat oluyo kızımı dışarda zapt etmem zor olur çnkü.abartılı konsepti şeyleri sevmiyorum bi 2 minik süs asarım fonda bi de şeker hamursuz 1 şeklinde pasta.adını yazdırırım üstne de.sen ankaradaysan hacı baki dye bi yer var gimatın oralrda çok güzel paata yapıolar.bu arada çok geçmiş olsun kuzuya ..

Bir şey daha soracağım. Bu patiği oğlum ayağından çıkarabiliyormu çıkaramıyor mu? Sitede çıkaramaz diyor ama bilemedim. Lcw de panduggördüm şimdi 25 tl ye acaba onu mu alsam dedim kafam karıştı

kızlar ben kızima kıyafet bulamıyorum. şöyle ki kızım 11.7 kilo... Yaşından büyük kıyafet almak zorundayım ama kıyafette yaş büyüdükçe ne hikmetse hep boya veriyorlar sadece, en yok. ince uzun pantolonlar. enli geniş şeyler lazım. nerden alışveriş yapıyorsunuz siz? Kalıbı böyle rahat olan şeyler nerde var?

Maşallah kuzuya :) valla ben havalar soğuyunca alacağım diyordum acil dolaba baktım. Geçen bahardan kalma 6-9 ay kıyafetleri oluyor benim güdüğün:) şimdilik birşey almayacağım. Kalıp hakkında da birşey diyemiyorum biz alıp iki sene giyeceğiz galiba :)

oh ne güzel şanslısın :) bizim bluzlar oluyor da pantolon bakıyorum şişkot bacaklarına. yerim o bıcırığı ben masallah senin kuzuya da:)

bide 2 ayda 1.4 kilo almış. çok fazla... içtiği mama yapıyor böyle galiba. normal mi herşey yolunda mı acaba. yaşına göre üst sınırı geçmiş , boyuna göre üst sınırda. boyu 78 cm.

Olabilir gerçekten zafrina89 bir yerde üstün zekalı çocukların az uyuduğunu okumuştum seninki de az uyuyordu sanırım
yani çok uyuyo diy
bnm ki çıkartmıo ama çıkartmaya çalışmadı ztn evde diil dışarda yürürken giydi hep ondan bilemiyorum canım ya

Ben de yeni goon kilot bez aldım ve kızım ilk kez böyle pişik oldu kasıkları ve iç kısım ön arka boydan boya pişik goonu bir süre bırakıp tekrar deneyeceğim. Yine pişik olursa bezden olduğunu anlarım artık.

Canım kızımın kilosu da yakın. Ben h&m’den alıyorum. Hollanda malı olduğu için genelde kalıplı oluyor ama mağazadan almak lazım. Bazen başka ülkede ürettikleri şeyler dediğin gibi küçük geliyor

Kuzular kızımın Doğum günü 10 ekim. Şimdiden sipariş versem şekerler bayatlar mı sizce ?

Dişten dolayı da olabilir ben bundan once molfiks kullanıyordum diş cıkardıgı için pişik oldu ara ara geçip tekrarlıyor tabi bezden de olabilir. Ama bu premıum soft olan kakayı cok ıyı hapsedıyor.Ben de gozlemlıyım bakalım bezden mı anlariz inşallah bezden degıldır cunku diger tum bezler kakayı tasırdı bızde

bide 2 ayda 1.4 kilo almış. çok fazla... içtiği mama yapıyor böyle galiba. normal mi herşey yolunda mı acaba. yaşına göre üst sınırı geçmiş , boyuna göre üst sınırda. boyu 78 cm.
Maşallah canım, iyi boyu kilosu öyle çok abartı değil, mama hala veriyor musun ben keçi ve arada inek sütü veriyorum kahvaltida keçi peyniri günde bir kere yoğurt tahin pekmez kalsiyum ihtiyacını karşılıyor gece hiç beslemiyorum zaten geçen ay anne sütü bitti bizim doktorumuz gece beslenmesine karşı benim çocuklarda gece hiç beslenme istemedi Allahtan, acaba sende gece beslenmelerini yavaş yavaş azaltıp kessen mi nacizhane fikrim bu.

Kıyafetleri de HM den bakabilirsin, kalıplar geniş, benim bebek çoğunlukla abisinin küçülen kıyafetlerini giyiyor ikinciler masrafsız oluyormuş gerçekten :))

kızlar ceviz,fındığı nasıl neyle veriyorsunuz?ben hâlâ vermedim korkudan. kuru bakliyat nasıl veriyorsunuz?ben şimdiye kadar sadece kırmızı ve yeşil mercimek verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…