- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
Hiçbirşey alma çünkü ilgilenmeyecek yalandan yere para vermiş olacaksın, anlattıkların bebeklik döneminde üstün zeka belirtileri ile çok örtüşüyor. Hiperaktivite gibi gelmedi bana. Herşeyi çok hızlı kapıyor ve önden gidiyor. Maşaallah diyelim.
kızlar bebeklerinize ne öğretiyosunuz?
alkış, bye bye, öpücük, sakın haaa die oarmak sallama,tokalaşma, tel sarar fln gibi şeyleri uzun süredir yapıyor. bir süredir de göz kulak fln öğretiyorum. göz kulak ayak burun onları gösterebiliyor. bugün buzdolabını açınca yumurtalar nerde dediğimde ıhh die yumurtları gösterdi. demek ki ben özellikle öğretmesem de gün içinde ki konuşmalarımızdan kapıyor. ayağı da öğretmemiştim ama ayaklarımız üşür çorap giyelim fln dediğim de öğrenmiş demek ki. bide fazlaca taklitçi üst katta ki kız ağlayınca onun taklidini yapıyo biz öksürünce bizim taklidimizi makineler çalıştığında vuuuuu araba sürerken ınnınnn sıcak bişey gördüğünde tencere ya da bardak üfff diyo. mutfakta yemek yapıyosam gelip mam mam diyo. salona gidelim dediğimde salona götürüo beni. demem o ki çok çabuk kapıo yeter ki istesin. bul tak aldım mesela o şekilleri sokmakla hiç ilgilenmedi. bn de oyunu değiştirdim bir süreliğine. bn şekilleri yerleştiryorum oğlum iterek düşürüo. ne oynatsam ne öğretsem
Canım tam dönemine göre öğretmişsin. Adım Adım setlerinden alıyor musun? O setlerde her ay öğrenebileceği şeylerin etkinlikleri var. Mesela bu ay ayağa çorap, ele eldiven giyme var :)
Kızlar aniden soğuyan havalar bizi mahvetti üç dört gündür burun ve göz akıntısı hapşırma yüksek ateş ile boğuştuk. Hiç uyumadım desem yeridir. 39-40 dereceleri gördük dün gece doktora danışamadan fitil verdim evde sünnetten kalan vardı. Tabi onun öncesinde herşeyi yaptım iki gün boyunca. Bugün iyi şükür.
Başımda başka bir şirin dert var yardımınızı istiyorum. Amcamız bedelli askerlik yapacak o yüzden askere gitmeden Doğum günü yapalım dedik ama o da beni gerdi. Plansızlığıa tahammülüm azBen bir kafede kahvaltılı doğum günü yapacağım.
Konsept olmayacak ama tabi süsleyeceğim. Yeşilin üç tonu ve beyaz balonlarım var. Sarı da ekleyeyim diyorum. Beyaz nude pasta üzerine bonibon koyduracağım. Mevlid yaparım diye şekerlik gibi tatlı şeyler almıştım ama elimde patlamıştı onlara da bonibon dolduracağım hediyelik niyetine. Bir hatıralık daha vermek istiyorum skulent çok meşhur bu ara ama veremem arkadaş yaptı onu yeni. Başka Öner’iniz var mıdır?
Herkes demir ilacı kullanıyor mu? Ben hep unuttum kullanmayı sonrada bıraktım açıkçası çünkü yoğurtsuz bir öğünleri yok. İşe yaramaz diye kullanmadım kullansam mı acaba? Doktor her seferinde soruyor bende her seferinde unutuyorum vermeyi diyorum. Ne yapayım ikiz olunca insanda kafa kalmıyor
biz 4. aydan sonra başladık 9. ay kan tahlilinde değerler ii çıkınca bıraktık kullanmayıHerkes demir ilacı kullanıyor mu? Ben hep unuttum kullanmayı sonrada bıraktım açıkçası çünkü yoğurtsuz bir öğünleri yok. İşe yaramaz diye kullanmadım kullansam mı acaba? Doktor her seferinde soruyor bende her seferinde unutuyorum vermeyi diyorum. Ne yapayım ikiz olunca insanda kafa kalmıyor
biz kullanıyoruz evde giydirmedim hiç yazın dışarda çok kullandık evde altı kaydırmazlı çorap giydiriyorum oğlumun ayakları 11.5 12 cm gibi 12.5 cm olan boy tam oluo çorapla çorapsız farketmio pek kışın evde giydirmeye 13.5 almıştım ama çok büyük oldu çorapla bile büyük onu napsam bilemedmKızlar kokopatik ten oğluma patik alacağım. Kullananlar memnun musunuz? Emeklerken rahat oluyor mu? Bu aralar çok gazı var oğlumun acaba ayaklarımı üşüyor diyorum. Bu arada ayak numarası 20 . 19-20 mi 20-21 mi almalıyım?
o terlik giydirme bizde de var ama kendisi hiç giyinmesin hep çıplak gezsinHarika haftalar kitabında takip ediyorum bende orda okudum . Babası dışarı çıkalım dediğinde çoraplarını giymeye çalışıyor:) terliklerimi ayağıma sokmaya çalışıyor. Eskiden terlikleri ağzına sokmaya çalışırdı
işte bende eğitici bişey yapamıyorum die canım sıkılıo bnm eve gidip oğlanı annemden alıp eve geçmem 6 ya doğru oluoBen özellikle birşey öğretemiyorum akşam 5 te evde oluyorum yedir içir biraz dışarı çıkar oyun oyna derken uykusu geliyor. Ama dediklerini benim oğlumda yapıyor söylenen herşeyi kapıyorlar . Bazen üzülüyorum eğitici bişey yapamıyorum çocuğa diye
Ben de lolipop yaptırdım canım:) 10 tane. Üzerlerinde oğlumun adı yazıyor 1 yaşında etiketi varBende ahşaptan magnet yaptırdım çok güzel oldular :) birde çocuklara lolipop yaptırdım ama onu pek beğenmedim
canım bende doğumlarından beri sleepy kullanıyordum, şimdi a101 in sofia almaya başladım ve çok memnun kaldım. Ondan devam ediyorum artık. 4lü paket alınca 60 tl. Uygun oluyor yani. Mama da evolvia kullanıyoruz ama bunlar bitince almayacağım artık. Alışana kadar süt ile suyu karıştırıp vereyim diyorum. Kefir ben hiç denemedim. alıp bir deneyeyim olmazsa.Yaşasın tam benim konular konuşulmaya başlanmış yakaladım :)
İlki süt konusu @Yenidunya3 bende artık süte geçeyim diyorum ama keçi sütü bulamadım ne açık ne günlük hiçbir şekilde yok. Bugün bir arkadaşım ben 6 aylıkken inek sütüne başladım dedi bi cesaret geldi gittim hemen günlük süt aldım yarın başlayacağım ama ben sütten ziyade kefir vermek istiyorum daha sağlıklı bence. Kefir gün içinde içiyorlar ama mama yerine içmeyi reddediyorlar. Ben hipp kullanıyorum çocuklar doğduğunda 77 tl idi puan 130 tl. 9 günde 1 büyük kutu bitiyor. Bez desen sleepy kullanıyordık geçen gün kıza alerji yaptı yavrumun poposu yara oldu. Doktor bir karışım hazırlattı eczacıya yılda 2-3 kere anca yazarım bunu dedi baya kötü bir pişik ve bezden oldu. Onun için primaya geçtik ama 3 paket sleepy fiyatına 1 paket prima alabiliyoruz. Ekonomik olarak zaten battık kocam kafayı yemek üzere.
Demir ilacını ilk başta 2 şer kutu ferromixin kullandık. Sonra değerler fena çıkmayınca kendimce bıraktım. Ferro sanol almıştım kızın popoyu çok kötü pişik yaptı bende tamamen kestim. dün bir prof diyordu aşırı demir alımı kolon kanserine neden oluyormuş. Kullanmayın diyordu.Herkes demir ilacı kullanıyor mu? Ben hep unuttum kullanmayı sonrada bıraktım açıkçası çünkü yoğurtsuz bir öğünleri yok. İşe yaramaz diye kullanmadım kullansam mı acaba? Doktor her seferinde soruyor bende her seferinde unutuyorum vermeyi diyorum. Ne yapayım ikiz olunca insanda kafa kalmıyor
biz kullanıyoruz evde giydirmedim hiç yazın dışarda çok kullandık evde altı kaydırmazlı çorap giydiriyorum oğlumun ayakları 11.5 12 cm gibi 12.5 cm olan boy tam oluo çorapla çorapsız farketmio pek kışın evde giydirmeye 13.5 almıştım ama çok büyük oldu çorapla bile büyük onu napsam bilemedm
o terlik giydirme bizde de var ama kendisi hiç giyinmesin hep çıplak gezsin
işte bende eğitici bişey yapamıyorum die canım sıkılıo bnm eve gidip oğlanı annemden alıp eve geçmem 6 ya doğru oluo
Ben de lolipop yaptırdım canım:) 10 tane. Üzerlerinde oğlumun adı yazıyor 1 yaşında etiketi var
Partiavm sitesinden sipariş verdim ben canım. Memnun kaldım gayet hoşBenimkiler de oğlumun resmi var kaan 1 yaşında yazıyor ama şekerler küçük geldi gözüme . Bir de nette daha havalı duruyordu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?