2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Doğum günü meselesi benimde sorunsalım. Ali baba san balon falan alış süsleyeyim diyorum ama dolar bu kadar çıkmışken acaba burdan mı alsam diyorum. Konsept yapmayı düşünmüyorum ben doğum günü yapacaklar nasıl yapacak önerilere açığım :) dağıtmadık olarak açacak çok iyi fikir. Yaptıran arkadaşalar nereye yaptırdınız yaptırdığını yazabilir mi?

Herkes demir ilacı kullanıyor mu? Ben hep unuttum kullanmayı sonrada bıraktım açıkçası çünkü yoğurtsuz bir öğünleri yok. İşe yaramaz diye kullanmadım kullansam mı acaba? Doktor her seferinde soruyor bende her seferinde unutuyorum vermeyi diyorum. Ne yapayım ikiz olunca insanda kafa kalmıyor

Bir konum daha varki çok mühim. Acil yatılı Bakıcıya ihtiyacım var. Evdekinden memnun değilim ay sonu göndermeyi düşünüyorum. En azından kendi çocuklarını büyütmüş hem çocuklara bakacak hem de evi çekip çevirecek biri lazım bana. Ocaktw işe başlayacağım sonra annem yanında olacak ama zaman zaman tek kalacak onun için iki çocuğu da idare edebilecek birini arıyorum. Tanıdığınız ya da arkadaşınızın falan tanıdığı böyle bir bakıcı varsa( Ankara’ya gelebilecek yatılı yabancı) bana yardımcı olum kızlar şu konuya bir el atın

Olabilir gerçekten zafrina89 bir yerde üstün zekalı çocukların az uyuduğunu okumuştum seninki de az uyuyordu sanırım

Ben özellikle birşey öğretemiyorum akşam 5 te evde oluyorum yedir içir biraz dışarı çıkar oyun oyna derken uykusu geliyor. Ama dediklerini benim oğlumda yapıyor söylenen herşeyi kapıyorlar . Bazen üzülüyorum eğitici bişey yapamıyorum çocuğa diye

Canım tam dönemine göre öğretmişsin. Adım Adım setlerinden alıyor musun? O setlerde her ay öğrenebileceği şeylerin etkinlikleri var. Mesela bu ay ayağa çorap, ele eldiven giyme var :)

Harika haftalar kitabında takip ediyorum bende orda okudum . Babası dışarı çıkalım dediğinde çoraplarını giymeye çalışıyor:) terliklerimi ayağıma sokmaya çalışıyor. Eskiden terlikleri ağzına sokmaya çalışırdı

Çok geçmiş olsun

Ben vermiyorum dr bol bol et verin dedi demir ilacı vermedi

Kızlar kokopatik ten oğluma patik alacağım. Kullananlar memnun musunuz? Emeklerken rahat oluyor mu? Bu aralar çok gazı var oğlumun acaba ayaklarımı üşüyor diyorum. Bu arada ayak numarası 20 . 19-20 mi 20-21 mi almalıyım?

biz 4. aydan sonra başladık 9. ay kan tahlilinde değerler ii çıkınca bıraktık kullanmayı

biz kullanıyoruz evde giydirmedim hiç yazın dışarda çok kullandık evde altı kaydırmazlı çorap giydiriyorum oğlumun ayakları 11.5 12 cm gibi 12.5 cm olan boy tam oluo çorapla çorapsız farketmio pek kışın evde giydirmeye 13.5 almıştım ama çok büyük oldu çorapla bile büyük onu napsam bilemedm

o terlik giydirme bizde de var ama kendisi hiç giyinmesin hep çıplak gezsin

işte bende eğitici bişey yapamıyorum die canım sıkılıo bnm eve gidip oğlanı annemden alıp eve geçmem 6 ya doğru oluo

canım bende doğumlarından beri sleepy kullanıyordum, şimdi a101 in sofia almaya başladım ve çok memnun kaldım. Ondan devam ediyorum artık. 4lü paket alınca 60 tl. Uygun oluyor yani. Mama da evolvia kullanıyoruz ama bunlar bitince almayacağım artık. Alışana kadar süt ile suyu karıştırıp vereyim diyorum. Kefir ben hiç denemedim. alıp bir deneyeyim olmazsa.

Demir ilacını ilk başta 2 şer kutu ferromixin kullandık. Sonra değerler fena çıkmayınca kendimce bıraktım. Ferro sanol almıştım kızın popoyu çok kötü pişik yaptı bende tamamen kestim. dün bir prof diyordu aşırı demir alımı kolon kanserine neden oluyormuş. Kullanmayın diyordu.

Bende alacağımda numara yazıyor cm olarak yazmıyor sitede. Sizinkiler de gaz sorunu var mı bu aralar gece çok sık uyanamaya başladı gazı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…