2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar ceviz,fındığı nasıl neyle veriyorsunuz?ben hâlâ vermedim korkudan. kuru bakliyat nasıl veriyorsunuz?ben şimdiye kadar sadece kırmızı ve yeşil mercimek verdim.
Merhaba, ben yaklaşık 2-2.5 aydır veriyorum. Öğütüp küçük hale getirdim. Keçiboynuzu özünun içine atıp veriyorum sabah kahvaltısında

Dişini üç gün önce çıkardı canım, şimdi pişik oldu. Primaya döneceğim, sonra tekrar goonu deneyeceğim

Dişini üç gün önce çıkardı canım, şimdi pişik oldu. Primaya döneceğim, sonra tekrar goonu deneyeceğim
Primanın kulot bezini sevmedim o da tasırdı malesef ınsallah bızım pişik bezden degıldır ben de takip edeyim bakalım

kızlar ceviz,fındığı nasıl neyle veriyorsunuz?ben hâlâ vermedim korkudan. kuru bakliyat nasıl veriyorsunuz?ben şimdiye kadar sadece kırmızı ve yeşil mercimek verdim.
Ben fındığı tutup ön dişlerimle parçalıyorum, öyle veriyorum. Sonuçta benim bakterilerimle de tanışması lazım :)

Primanın kulot bezini sevmedim o da tasırdı malesef ınsallah bızım pişik bezden degıldır ben de takip edeyim bakalım
ilk altı ay kızımın da hep taştı. Sadece anne sütü alırken bez yıkamıyorduk ama habire kıyafet yıkıyorduk. Ek gıdaya başlayınca taşma çok azaldı. Hatta kırk yılda bir oluyor

ilk altı ay kızımın da hep taştı. Sadece anne sütü alırken bez yıkamıyorduk ama habire kıyafet yıkıyorduk. Ek gıdaya başlayınca taşma çok azaldı. Hatta kırk yılda bir oluyor
Bel kısmından tasıyor bızım sırtı mahvoluyor. Kakasını yapar yapmaz altını alıyorum ama temizlemek için yatırdıgımda geriye dogru tasıyor sanırım

Evet hala mama veriyorum. süte geçsem mi ben de. ama hala çok iyi yemek yemiyor. gece 1 defa mama istiyor, vermezsen uyumaz ağlar. keşke bıraksa gece ama nasıl kesebilirim?
hm'ye bakacam sağol canım.

bn kıymalı nohut yemeği yaptım bi kaç kere sevdi bide bizim kurufasulyeden yiyo onu da sevio yeşil mercimek sevmedi unutsun tekrar denicem sarı mercimekten çorba yapıyorum cevizi toz haline getirdim anneme verdim bişeylere karıştır ver dedim muza katıp veriyomuş

Keşke bende ordan verseydim fotomagnetten istedim ben. Magnetler güzel ama şekerleri sevmedim. Ama napalım artık kısmet :)
Magnet benimde fotomagnetten canım diğer herşey partiavm den. Amaann lolipop nedir ya yaşlarına sağlıkla girsinlerde gerisi fasafiso

Son düzenleme:
Aynen benimkine de eski kıyafetleri oluyor :) sanki gitgide daha da zayıflıyor gibime geliyor ya da boy gittikçe öyle geliyo

Aynen benimkine de eski kıyafetleri oluyor :) sanki gitgide daha da zayıflıyor gibime geliyor ya da boy gittikçe öyle geliyo

Bizde geçen senenin kıyafetlerini giyiyoruz sadece alt pijamalari bazilarinin kisa oluyor okadar ..banada sanki zayifliyor gibi geliyor ama minikler okadar hareketliki ben hizina yetisemiyorum..esimde , annesi ucretsiz izinde ya masraf yaptirtmak istemiyor oglumuz annesi diyor :)

Ben ceviz fındığı toz haline getirip ya sabah kahvaltisinda veriyorum canim yememiz sknti olduğu icin biz hala pure yiyoruz kendisinin yediği gidalar cok az ..
Baklagil olarakda kuru fasulye nohut kirmizi ve yesil mercimegi etli yapip verdim ben ..

biz de püre yiyoruz hâlâ biraz pütür olsa atıyor ağzından. kimyon koyuyor musun?ne kadar ekliyorsun?ben oğlumun yemeklerini ayrı yapıyorum cezvede ,acaba kabuğunu alsam mı nohut ya da fasulyenin tırsıyorum gaz yapacak diye

Eline uzum muz ekmek felan verdigimde yutuyor bizim yemekle problememiz var ben yemek yediremiyorum yemek istemiyor kafayi çeviriyor ağzına bisey vereceğim zaman..
Kahvaltilarina cevizi toz haline getirdigimden silme tatli kasigi koyuyorum
Baklagilleride bi gece onceden bekletip eger tek ona gunluk menu yapacaksam cay kasigi ucuyla kimyon atiyorum nohutada kaynatirken karbonat ekliyorum canim mercimegi de kaynattigim suyu kopukluyse 2defa dokuyorum oyle pisiriyorum

ben kabuklarını soydum boğazına yapışır diye kimyon mercimek çorbasına köftesine fln ekliyorum lezzet katsın die gazı da aşır hem

Canım bizde siz gibiyiz, bebekken giydiklerini hala giyiyorlar. Dün aşıları vardı. kilolar 9 ve 9.5. boylarda 74 ve 76 :)) gayet iyi dediler. Ama aşıdan dolayımı ne gece felaketti. Hiç uyumadık. Habire ağladılar. 3 aşı ama 2si yapıldı. Artık koldan yapıyorlarmış. kollarımı acıdı bilmiyorum. Bu sabahta mızmızdılar. Hastamı olacaklar bilmiyorum.

Dün sütü su ile karıştırıp verdim sonuç içmediler. Gittim mama yapıp geldim cok cok içtiler. nasıl bıraktıracağım bilmiyorum mamayı Gece beslenmesi bizde de var malesef. Belkide ondan çok sık uyanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…