Merhaba, ben yaklaşık 2-2.5 aydır veriyorum. Öğütüp küçük hale getirdim. Keçiboynuzu özünun içine atıp veriyorum sabah kahvaltısındakızlar ceviz,fındığı nasıl neyle veriyorsunuz?ben hâlâ vermedim korkudan. kuru bakliyat nasıl veriyorsunuz?ben şimdiye kadar sadece kırmızı ve yeşil mercimek verdim.
Dişini üç gün önce çıkardı canım, şimdi pişik oldu. Primaya döneceğim, sonra tekrar goonu deneyeceğimDişten dolayı da olabilir ben bundan once molfiks kullanıyordum diş cıkardıgı için pişik oldu ara ara geçip tekrarlıyor tabi bezden de olabilir. Ama bu premıum soft olan kakayı cok ıyı hapsedıyor.Ben de gozlemlıyım bakalım bezden mı anlariz inşallah bezden degıldır cunku diger tum bezler kakayı tasırdı bızde
Primanın kulot bezini sevmedim o da tasırdı malesef ınsallah bızım pişik bezden degıldır ben de takip edeyim bakalımDişini üç gün önce çıkardı canım, şimdi pişik oldu. Primaya döneceğim, sonra tekrar goonu deneyeceğim
Ben fındığı tutup ön dişlerimle parçalıyorum, öyle veriyorum. Sonuçta benim bakterilerimle de tanışması lazım :)kızlar ceviz,fındığı nasıl neyle veriyorsunuz?ben hâlâ vermedim korkudan. kuru bakliyat nasıl veriyorsunuz?ben şimdiye kadar sadece kırmızı ve yeşil mercimek verdim.
ilk altı ay kızımın da hep taştı. Sadece anne sütü alırken bez yıkamıyorduk ama habire kıyafet yıkıyorduk. Ek gıdaya başlayınca taşma çok azaldı. Hatta kırk yılda bir oluyorPrimanın kulot bezini sevmedim o da tasırdı malesef ınsallah bızım pişik bezden degıldır ben de takip edeyim bakalım
Bel kısmından tasıyor bızım sırtı mahvoluyor. Kakasını yapar yapmaz altını alıyorum ama temizlemek için yatırdıgımda geriye dogru tasıyor sanırımilk altı ay kızımın da hep taştı. Sadece anne sütü alırken bez yıkamıyorduk ama habire kıyafet yıkıyorduk. Ek gıdaya başlayınca taşma çok azaldı. Hatta kırk yılda bir oluyor
Bakayım canım sağolCanım kızımın kilosu da yakın. Ben h&m’den alıyorum. Hollanda malı olduğu için genelde kalıplı oluyor ama mağazadan almak lazım. Bazen başka ülkede ürettikleri şeyler dediğin gibi küçük geliyor
Evet hala mama veriyorum. süte geçsem mi ben de. ama hala çok iyi yemek yemiyor. gece 1 defa mama istiyor, vermezsen uyumaz ağlar. keşke bıraksa gece ama nasıl kesebilirim?Maşallah canım, iyi boyu kilosu öyle çok abartı değil, mama hala veriyor musun ben keçi ve arada inek sütü veriyorum kahvaltida keçi peyniri günde bir kere yoğurt tahin pekmez kalsiyum ihtiyacını karşılıyor gece hiç beslemiyorum zaten geçen ay anne sütü bitti bizim doktorumuz gece beslenmesine karşı benim çocuklarda gece hiç beslenme istemedi Allahtan, acaba sende gece beslenmelerini yavaş yavaş azaltıp kessen mi nacizhane fikrim bu.
Kıyafetleri de HM den bakabilirsin, kalıplar geniş, benim bebek çoğunlukla abisinin küçülen kıyafetlerini giyiyor ikinciler masrafsız oluyormuş gerçekten :))
bnde bitane kışlık almıştm 1 büyük numara hala kocaman oluo napcam bilmiyorumBu bebeklere birşey almak hep risk sonra alıyorum elimde kalıyor:)
Çok pahalı gerçekten o ne öylekızlar partiavm'den on tane lolipop baktım 45tl . çok fazla değil mi?
bn kıymalı nohut yemeği yaptım bi kaç kere sevdi bide bizim kurufasulyeden yiyo onu da sevio yeşil mercimek sevmedi unutsun tekrar denicem sarı mercimekten çorba yapıyorum cevizi toz haline getirdim anneme verdim bişeylere karıştır ver dedim muza katıp veriyomuşkızlar ceviz,fındığı nasıl neyle veriyorsunuz?ben hâlâ vermedim korkudan. kuru bakliyat nasıl veriyorsunuz?ben şimdiye kadar sadece kırmızı ve yeşil mercimek verdim.
Magnet benimde fotomagnetten canım diğer herşey partiavm den. Amaann lolipop nedir ya yaşlarına sağlıkla girsinlerde gerisi fasafisoKeşke bende ordan verseydim fotomagnetten istedim ben. Magnetler güzel ama şekerleri sevmedim. Ama napalım artık kısmet :)
Aynen benimkine de eski kıyafetleri oluyor :) sanki gitgide daha da zayıflıyor gibime geliyor ya da boy gittikçe öyle geliyoMaşallah kuzuya :) valla ben havalar soğuyunca alacağım diyordum acil dolaba baktım. Geçen bahardan kalma 6-9 ay kıyafetleri oluyor benim güdüğün:) şimdilik birşey almayacağım. Kalıp hakkında da birşey diyemiyorum biz alıp iki sene giyeceğiz galiba :)
Maşallah kuzuya :) valla ben havalar soğuyunca alacağım diyordum acil dolaba baktım. Geçen bahardan kalma 6-9 ay kıyafetleri oluyor benim güdüğün:) şimdilik birşey almayacağım. Kalıp hakkında da birşey diyemiyorum biz alıp iki sene giyeceğiz galiba :)
Aynen benimkine de eski kıyafetleri oluyor :) sanki gitgide daha da zayıflıyor gibime geliyor ya da boy gittikçe öyle geliyo
kızlar ceviz,fındığı nasıl neyle veriyorsunuz?ben hâlâ vermedim korkudan. kuru bakliyat nasıl veriyorsunuz?ben şimdiye kadar sadece kırmızı ve yeşil mercimek verdim.
biz de püre yiyoruz hâlâ biraz pütür olsa atıyor ağzından. kimyon koyuyor musun?ne kadar ekliyorsun?ben oğlumun yemeklerini ayrı yapıyorum cezvede ,acaba kabuğunu alsam mı nohut ya da fasulyenin tırsıyorum gaz yapacak diyeBen ceviz fındığı toz haline getirip ya sabah kahvaltisinda veriyorum canim yememiz sknti olduğu icin biz hala pure yiyoruz kendisinin yediği gidalar cok az ..
Baklagil olarakda kuru fasulye nohut kirmizi ve yesil mercimegi etli yapip verdim ben ..
biz de püre yiyoruz hâlâ biraz pütür olsa atıyor ağzından. kimyon koyuyor musun?ne kadar ekliyorsun?ben oğlumun yemeklerini ayrı yapıyorum cezvede ,acaba kabuğunu alsam mı nohut ya da fasulyenin tırsıyorum gaz yapacak diye
ben kabuklarını soydum boğazına yapışır diye kimyon mercimek çorbasına köftesine fln ekliyorum lezzet katsın die gazı da aşır hembiz de püre yiyoruz hâlâ biraz pütür olsa atıyor ağzından. kimyon koyuyor musun?ne kadar ekliyorsun?ben oğlumun yemeklerini ayrı yapıyorum cezvede ,acaba kabuğunu alsam mı nohut ya da fasulyenin tırsıyorum gaz yapacak diye
Canım bizde siz gibiyiz, bebekken giydiklerini hala giyiyorlar. Dün aşıları vardı. kilolar 9 ve 9.5. boylarda 74 ve 76 :)) gayet iyi dediler. Ama aşıdan dolayımı ne gece felaketti. Hiç uyumadık. Habire ağladılar. 3 aşı ama 2si yapıldı. Artık koldan yapıyorlarmış. kollarımı acıdı bilmiyorum. Bu sabahta mızmızdılar. Hastamı olacaklar bilmiyorum.Maşallah kuzuya :) valla ben havalar soğuyunca alacağım diyordum acil dolaba baktım. Geçen bahardan kalma 6-9 ay kıyafetleri oluyor benim güdüğün:) şimdilik birşey almayacağım. Kalıp hakkında da birşey diyemiyorum biz alıp iki sene giyeceğiz galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?