2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benim kız da öyle hep az. Bugün sadece kahvaltıda 1 yumurtadan domatesli omlet yedi sadece bütün gün. BAşka hiç bişey yok yoğurt bile.
Hep az yiyorsa maşallah kilosu çok çok iyi, hep mi böyle yoksa son zamanlarda iştahsızlık bütün bebelerde var sabah yedigiyle akşam saat 8 etmesi de normal değil hasta falan olmaz inşallah kuzu.

Anliyor valla :) teşekkürler:)

Anliyor valla :) teşekkürler:)
Benimki boşuna cin geçiniyor demekki :) Herşeyi anlıyor maşallah sorduğum herşeyi gösteriyor telefonum nerde diyorum yere vura vura emekleyip getiriyor bugün benim taragımı almış saçlarını tarıyordu :) ama fark etmeden ruseymi kakalıyorum :) Gerçi ben yogurduna küçük küçük tam buğday ekmeği de doğrayıp yediriyorum bazen alışıkda olabilir.

Benim oğlum bu aralar kaşığa ağzını mümkün değil açmıyor. Blw usülü koy önüne yesin istiyor. Balık et ve köfteden başka birşey yemek istemiyor. Bu aralar modumuz bu bakalım

Simdiki cocuklar cidden cin gibi benim kizimda eslestirme yapiyor ördekler ne der diyorum vak vak diyo kuzular ne der diyorum mee mee diyo mutfaga gidip mutfaktayim gel kizim diye sesleniyorum arkamdan patir patir mutfaga geliyor.Her seyi anlıyorlar cunku ilgiyle buyuyorlar yeni nesil gumbur gumbur

Benim oğlum bu aralar kaşığa ağzını mümkün değil açmıyor. Blw usülü koy önüne yesin istiyor. Balık et ve köfteden başka birşey yemek istemiyor. Bu aralar modumuz bu bakalım
Valla ben yazdim sandim sandim sebze meyveye asla agzini acmiyor corba sulu yemek falan gorur gormez kilit.Anca bur iki çimdik et tavuk balik kabul ediyor o da bit kadar zaten

Hep az yiyorsa maşallah kilosu çok çok iyi, hep mi böyle yoksa son zamanlarda iştahsızlık bütün bebelerde var sabah yedigiyle akşam saat 8 etmesi de normal değil hasta falan olmaz inşallah kuzu.
Mama içti günün geri kalaninda. kilosu mamadan hep galiba. yumurtayı yerdi şimdi zar zor. genelde böyle az, yemekleri mi beğenmiyor nedir. kaşığı uzatinca diliyle önce kontrol ediyor tadını :))
Senin kuzuya da masallah çok akıllı :)

Benimki hala gündüz 3 uyku uyuyor ve gece çok sık uyanmaya başladı ondan mı acaba? Ben gündüz işteyim annenö bakıyor oğluma. Sabah 1 saat öğlen yarım yada 1 saat akşamüstü 1 saat uyuyormuş. Sizinkiler nasıl uyuyor kızlar?

Benimki de artık bir defa uyuyor. saat 11 gibi yatıyor. 2 saat kadar yatıyor. Bazen daha az bazen daha çok. ama öyle olunca da akşam 7 de yatıyor:/ sabahin da köründe kalkıyor.

İşte annem işten gelince göreyim diye 4.gibi 3.uykusunu uyutuyor 5 te kalkıyor.8.30 9 da uyuyor tekrar . İlk uyku 4-5 saat sonra saat başı kalkmaya başlıyor. Gaz mi atak mi gazla uyuduğu içinmi anlaamıyorum

yiyosa öyle yap yesinlerde nasıl yerlerse yesinler aslında kendisini besleyebilmesi güzel bişey bencr artk biraz fırsat vermeliyiz ama ben tahammül edemşyorum ya o yağlı ellerini saçına yüzüne gözüne sürüo ya yerken. bazen kendimi yakalıyorum bi elimde kaşık bi elimde ağız bezi her lokmadan sonra ağız silip çocupa işkence yapıyorum resmen o kadar titiz biri de diilim halbuki

kızlar merhaba, bizim felaketler başımızı bırakmıyor. Oğlum dünden önceki gece çok hastalandı. Solunumu dk da 80i buluyordu ve hiç uyumamıştık. sonra dün sabah götürdük serum takıldı ve wbc 25 küsür çıktı. Antibiyotiğe başladık. Aynı akşam eşim serum yedi geldi ve oda antibiyotik kullanıyor. Yine o akşam kızım öldü dirildi (ikiz). Kağıt yiyordu elinden aldım odaya götürdüm meğersem arkamdan elleri havada geliyormuş koşarak. Eşim ve kızım da odada. Sonra ben bir derin ağlama sesi duydum ama kesildi. devamı gelmedi. Kızım kaldırıyor yerden ve eşim bakıyor ki mosmor olmuş odaya bir girdim eşim baş aşağı tutmuş sallıyor vuruyor karnına sırtına. Sonra ben tuttum sallıyorum tık yok çocukta. Gözler yukarı kaydı sonra nasıl olduysa nefes aldı ve ağlamaya başladı. Ama büyük kızımın o haykırışlarını, çırpınmalarını hiç unutamıyorum. Ailecek oturduk ağladık (( Bolca sadaka vermemiz lazım. Nazar mı oluyoruz çözemedim ben.

bnmki tuzsuz haşlama tarzı şeyleri yemiyo çorbalarını bizşm çorbalar gibi kavurup yapıyorum artk önceden suda haşlayıp eziyodum
Tuzlu da tuzsuz da denedim canım ama nafile çorba asla içmiyor. Zaten ben de corba içeceğine daha katı yesin diye dusunuyorum sonucta corba cok sulu besin degeri daha az ama onu da yemiyor.Sadxe et balık tavuk onu da cok az bir de yumurta sarısı. Hele bazı gunler hıc bır sey yemiyor. Meme emmiyor ama sutu mu sagıyorum yıne de sureklı memmem diyip sut istiyor. Brrr diyip su istiyor ama suyu da ıcmıyor su ihtiyacında bile sut içmek istiyor

bnmki de bn evdeysrm sürekli emmek istio muz sevmeyen bebek hiç duymamıştm :) bn çorbaları püre gibi yapıyorum sulu değil. biz meyve yerkn heveslenio mesela veriyoruz ona da yemektede bizle yerse daha hevesli yiyor. bide haftasonu daha az yiyo bn evdwyim çok emdiği için yemek istemio

ay canım geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun biz bitane çocuğa zor yetişiyoruz

Bız hep beraber oturuyoruz sofraya. Ben de istahsızmısım cocukken bana cekti sanırım. Zaten mama sandalyesinde de zaptedemıyorum ayaga kalkıyor bacağını dısarı atıyor sureli hareket halinde maşallah bazen hiperaktif mi acaba diyorum

İşte annem işten gelince göreyim diye 4.gibi 3.uykusunu uyutuyor 5 te kalkıyor.8.30 9 da uyuyor tekrar . İlk uyku 4-5 saat sonra saat başı kalkmaya başlıyor. Gaz mi atak mi gazla uyuduğu içinmi anlaamıyorum
Gece uykusuna yakin uyuyup uyanıyor. 3. uykuyu uyumasın bence. 1 defa yatırmayı denesin öğlen bakalım nolacak.

Ayy tüylerim diken diken oldu canım yaa allah korusun. boğazına bişey mi kaçmış? of ya Allah esirgesin çok üzüldüm çok geçmiş olsun...

Canim ocean mi balik yagini kullaniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…